Πέτρος Τατσόπουλος για την υιοθεσία του: «Ήμουν 2η επιλογή των γονιών μου, είχαν υιοθετήσει άλλο παιδί αρχικά»

Ο Πέτρος Τατσόπουλος βρέθηκε καλεσμένος σε εκπομπή της ΕΡΤ όπου και μίλησε για ένα τραγικό συμβάν που αφορά την υιοθεσία του.
πέτρος-τατσόπουλος-για-την-υιοθεσία-τ-195206

Ο Πέτρος Τατσόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στο “Στούντιο 4” της ΕΡΤ. Εκεί, ανάμεσα σε άλλα, κλήθηκε να πει λίγα πράγματα για το πως υιοθετήθηκε από τους θετούς του γονείς και ποια είναι τα συναισθήματα του αναφορικά με τα άτομα που έχουν περάσει παρόμοιες καταστάσεις με τον ίδιο.

“Ήμουν 2η επιλογή των γονιών μου, είχαν υιοθετήσει άλλο παιδί αρχικά και το γύρισαν πίσω“, είπε αρχικά εξηγώντας “πάντα σκεφτόμουν πως αν το κρατούσαν αυτό το παιδί εγώ θα έμενα στο ίδρυμα ή θα πήγαινα κάπου άλλου. Πιθανόν χειρότερα ή καλύτερα. Κάπου αλλού όμως και θα ήμουν ένας άλλος”.

“Η αίσθηση που έχεις όταν δεν ξέρεις τον πατέρα σου είναι πως μπορείς να γίνεις ο οποιοσδήποτε“, είπε εξηγώντας ότι “είναι ανακουφιστικό αλλά είναι ψευδαίσθηση, δεν μπορείς να γίνεις ο οποιοσδήποτε”.

“Δεν έχεις τον περιορισμό που έχει η πολύ συγκεκριμένη καταγωγή του αίματος. Το είσαι ο γιος του γιατρού, του δικηγόρου, του μηχανικού. Εγώ δεν ήμουν γιος κανενός και θα μπορούσα να είμαι ο γιος οποιουσδήποτε και θα μπορούσα να γίνω όποιος θέλω. Αισθανόμουν φυσικά γιος των θετών μου γονιών”, είπε.

Πέτρος Τατσόπουλος: Η περιπέτεια της υγείας του

Στην ίδια εκπομπή ο Πέτρος Τατσόπουλος αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας του και ανέλυσε τι έπαθε.

«Εκείνη την ημέρα ήταν ένας συνδυασμός απίστευτης τύχης. Ό,τι ήταν να πάει καλά, πήγε καλύτερα. Είχε μεγάλη σημασία ότι αυτό το έπαθα σε δημόσιο χώρο. Ο καρδιοχειρούργος, που μου έδωσε τη δεύτερη ευκαιρία και με έσωσε ο Δημήτρης Λυμπεριάδης, ήταν κοντά. Δεν πήγε by the book. Ο γιατρός είπε ότι αν του κάνουμε εξετάσεις, θα δούμε από τι πέθανε. Δεν πρόκειται να τον σώσουμε. Βάλτε τον κάτω, ξέρουμε τι έχει. Με έσωσε» περιέγραψε ο Πέτρος Τατσόπουλος.

«Αυτό δεν μου έστειλε κάποιο μήνυμα, παρόλο που θα μπορούσα να τη ψωνίσω να πω “κατέβηκα στη γη”. Ο Γονίδης είπε πρόσφατα ότι “έχω έρθει στη Γη γιατί έχω μία κρυφή αποστολή, που δεν τη γνωρίζω ούτε εγώ”. Τόση εχεμύθεια ο Θεός, που δεν την είπε ούτε στον ίδιο. Εγώ δεν έχω καμία αποστολή. Μερικές φορές η μπίλια σου κάθεται κι άλλες δεν σου κάθεται… Δεν πιστεύω στην έννοια της τύχης ως μοίρας» είπε μεταξύ άλλων.

«Ήταν διαξιφιστικός διαχωρισμός ανιούσας αορτής, δεν ήταν έμφραγμα. Το λένε διαξιφιστικό γιατί το νιώθεις σαν μαχαιριά στην καρδιά, αλλά δεν είναι μέσα στην καρδιά. Είναι η αορτή που πάει το αίμα σε όλα τα όργανα. Εκτός του ότι έχεις τεράστιες πιθανότητες για να πεθάνεις, για αυτό το λένε σιωπηλό δολοφόνο γιατί δεν έχεις κανένα προμήνυμα. Μπορείς να έχεις κινητική και νεφρική ανεπάρκεια, να ξυπνήσεις ψυχωτικός» πρόσθεσε ο Πέτρος Τατσόπουλος εξηγώντας τι ακριβώς έπαθε.

 

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Νέο κύμα κακοκαιρίας «θα χτυπήσει» τη χώρα μας: Πόσες ημέρες θα κρατήσει

Λίγο πριν το τέλος: Στο φως η τελευταία φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη – «Δεν έπρεπε να τις δει…»

Θεά και ακομπλεξάριστη: Η Δήμητρα Παπαδοπούλου στα 61 της ποζάρει πιο φυσική από ποτέ και δείχνει καλύτερη κι από 40άρα

 

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ