Έλενα Χαραλαμπούδη: «Τον έχω χάσει έναν χρόνο; Ενάμιση; Δύο; Δεν ξέρω. Έχω σταματήσει να μετράω»

Η Έλενα Χαραλαμπούδη συγκινήθηκε εν μέσω συνέντευξης όταν ρωτήθηκε για τον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή εδώ και 2 χρόνια.
έλενα-χαραλαμπούδη-τον-έχω-χάσει-ένα-195573

Στο πλαίσιο της εκπομπής «Μπαμπά-δες», παρευρέθηκε η Έλενα Χαραλαμπούδη και μίλησε για τη σχέση της με τον σύντροφό της, την κόρη της και την απώλεια του πατέρα της.

Έλενα Χαραλαμπούδη: «Η σχέση με τον σύντροφό μου βγήκε αβίαστα, ο Λάζαρος ήξερε τι ήθελε από την ζωή του»

Η πιο Viral μαμά του Διαδικτύου, η ηθοποιός Έλενα Χαραλαμπούδη γνωστή και ως 5min mum, μίλησε για τη σχέση της με τον σύντροφό της.

«Είμαι με τον Λάζαρο από το 2015 και η κόρη μου είναι 6 ετών. Όλα εξελίχθηκαν πολύ φυσικά και γρήγορα. Ο Λάζαρος γνώριζε τι ήθελε από τη ζωή του και εγώ είχα τις δικές μου σαφείς ανάγκες, οπότε οι ζωές μας ταίριαξαν αρμονικά. Είναι ερασιτέχνης φωτογράφος και εγώ πόζαρα ως μοντέλο για επιπλέον εισόδημα τα Σαββατοκύριακα. Συναντηθήκαμε έτσι, και μετά από τρεις μήνες μου έστειλε μια φωτογραφία που είχε κερδίσει βραβείο, και ξεκινήσαμε να βγαίνουμε για 2-3 μήνες. Έτσι ξεκίνησε η σχέση μας! Αρχικά, οι φίλες μου δεν μπορούσαν να καταλάβουν πώς ταίριαξε η σχέση μας. Ακόμα και όταν έμεινα έγκυος, η μητέρα μου αμφέβαλε. Ήταν περίεργο για όλους πως ο Λάζαρος ήταν τόσο σταθερός, αλλά εμένα με ηρέμησε».

«Ο πατέρας μου ήταν επίσης ένας ακαταμάχητος χαρακτήρας, γεμάτος ζωή. Έχουν περάσει δύο χρόνια από τότε που τον χάσαμε, αλλά πλέον σταμάτησα να μετράω. Ήταν βέβαιος για την επιτυχία μου! Οι γονείς μου ήταν πάντα δίπλα μου, και είμαι ευγνώμων που μεγάλωσα με την υποστήριξή τους. Ο Λάζαρος έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τον πατέρα μου, τόσο θετικά όσο και αρνητικά! Σε πολλά τον θυμίζει, κυρίως στον αυθορμητισμό του».

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Μέγας Βασίλειος: «Μακάριοι είναι οι πράοι, γιατί αυτοί θα κληρονομήσουν τη γη της επαγγελίας»

Το παραδέχθηκε η Μαριάννα Τουμασάτου: «Είναι κάτι για το οποίο ντρέπομαι… Το έκανα κι εγώ»

Ελένη Χατζίδου: «Με έπιασε ένας απίστευτος πόνος στη δεξιά πλευρά και μούδιασε το χέρι μου»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ