Το παραδέχθηκε η Μαριάννα Τουμασάτου: «Είναι κάτι για το οποίο ντρέπομαι… Το έκανα κι εγώ»

Η Μαριάννα Τουμασάτου μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Δυο στις 10» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα παιδικά της χρόνια.
το-παραδέχθηκε-η-μαριάννα-τουμασάτου-195559

Συνέντευξη στην εκπομπή «Δυο στις 10» παραχώρησε η Μαριάννα Τουμασάτου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια, στη διάκριση που γίνεται στον κλάδο της ανάμεσα στους θεατρικούς και τηλεοπτικούς ηθοποιούς, ενώ επισημαίνει πως υπάρχουν σειρές για τις οποίες δεν έχει πληρωθεί μετά από χρόνια.

Μαριάννα Τουμασάτου: «Έχω κάνει bullying»

«Καλό παιδί δεν ήμουν ποτέ. Κάτι για το οποίο ντρέπομαι και τώρα. Στο σχολείο έκανα bullying. Δεν το καταλάβαινα τότε, αλλά με τα σημερινά δεδομένα είναι bullying. Εγώ θεωρούσα ότι έκανα πλάκα τότε, προς Θεού δεν είχα κακή πρόθεση ποτέ. Κι εγώ έχω υποστεί απίστευτο μπούλινγκ. Καταρχήν με το ύψος μου, εγώ δεν είχα καταλάβει ότι είμαι κοντή μέχρι που μου το είπαν.

Δε σχολίαζα εξωτερικά χαρακτηριστικά, πιο πολύ το μπούλινγκ που έκανα εγώ είχε να κάνει με τα παιδιά που δεν τολμούσαν πολλά πράγματα. Μπορεί εκείνο το παιδί να μην είχε την υποστήριξη που είχα εγώ από το σπίτι μου. Το 2024 αυτό είναι ανεπίτρεπτο. Την εποχή που πήγαινα εγώ σχολείο φαινόταν κανονικό… Αυτό εννοώ ότι δεν ήμουν καλό παιδί» εξομολογήθηκε η Μαριάννα Τουμασάτου.

Για τη διάκριση που γίνεται στον κλάδο της ανάμεσα στους θεατρικούς και τηλεοπτικούς ηθοποιούς, είπε:

«Μου έχει μείνει η ρετσινιά για τα καθημερινά σήριαλ. Εγώ δεν έχω κάνει θέατρο; Γιατί είμαι «τηλεοπτική;» Γιατί κάνω και τηλεόραση, αυτό θα μου χρεώσεις. Ο άλλος γιατί δεν κάνει τηλεόραση; Έχει μείνει «θεατρικός» επειδή δεν είχε προτάσεις; Εκείνοι δεν χάνουν, κρατάνε την «ποιότητά» τους», σχολιάζει η Μαριάννα Τουμασάτου.

«Συζητάς για έναν ρόλο και σου λένε: πήραμε τελικά μία θεατρική ηθοποιό. Θέατρο θα κάνετε; Τηλεόραση κάνεις», υπογραμμίζει η ηθοποιός.

«Όλα μου τα κλάματα στους ρόλους τα ευχαριστήθηκα μέχρι εγκαυμάτων. Έχω πάθει εγκαύματα κάτω από τα μάτια. Το κλάμα για μένα βγαίνει από μέσα σου, το ψέμα δεν το μπορώ. Θα ‘θελα πολύ να δω άλλους συναδέλφους που είναι «θεατρικοί» αν θα μπορούσαν σε καθημερινό επίπεδο να βγάλουν όλα αυτά τα εκφραστικά τους μέσα», συμπληρώνει στην τοποθέτησή της η Μαριάννα Τουμασάτου.

Μαριάννα Τουμασάτου: «Το MEGA των προηγούμενων χρόνων έχει φάει 8 περιουσίες από τον καθένα μας»

«Το MEGA των προηγούμενων χρόνων έχει φάει 8 περιουσίες από τον καθένα μας. Δεν είναι μόνο ότι δεν πήραμε τα χρήματά μας αλλά κόψαμε τιμολόγια και πληρώνουμε εφορίες για χρήματα που δεν πήραμε ποτέ. Δεν πρέπει βασικά να μας αφορά η κατάσταση του άλλου αν δεν ξέρουμε», αποκάλυψε η Μαριάννα Τουμασάτου.

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

«Δίκασε» η Κατερίνα Καινούργιου: «Επειδή ο πρώην μου είναι φίλος σου, ρώτα τον εσύ»

Κώστας Καραφώτης: Παντρεύεται την Κυριακή την εκλεκτή της καρδιάς του, Κάτια-Νανά Μάνου

Σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη: Εντοπίστηκε οστό θύματος σε ιδιωτικό οικόπεδο

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ