Μάξιμος Μουμούρης: «Είμαι περήφανος για την καταγωγή μου. Ποτέ δεν δήλωσα 100% Έλληνας»

Τον Μάξιμο Μουμούρη, τον γνωρίσαμε μέσα από τον επιτυχημένο ρόλο του στην σειρά Singles ενώ φέτος πρωταγωνιστεί στην σειρά « Η γη της ελιάς».
μάξιμος-μουμούρης-είμαι-περήφανος-γ-196448

Ο ηθοποιός, Μάξιμος Μουμούρης, παραχώρησε μια εκ βαθέων συνέντευξη στο Mega και μίλησε ανοιχτά για την προσωπική του ζωή αλλά και για την καταγωγή του.

Μάξιμος Μουμούρης: Απόσπασμα από την συνέντευξη

Συγκεκριμένα ο Μάξιμος Μουμούρης μεταξύ άλλων δήλωσε: «δεν είχα καμία σχέση μικρός με την υποκριτική, ούτε ποίημα στο σχολείο δεν έχω πει. Η σύζυγός μου έχει πει πως είμαι ο παιδικός της έρωτας. Έχει μεγαλύτερη ιστορία με έμενα, ευτυχώς που δεν την εντόπισα τότε. Η γυναίκα μου έκανε το πρώτο βήμα να με προσεγγίσει κι εγώ δεν αντιστάθηκα, πώς να αντισταθείς στη Νάντια; Είμαστε 14 χρόνια παντρεμένοι και μαζί 20. Ακόμα συνεχίζει να υπάρχει ένας ανοιχτός δίαυλος και τον κρατάμε ανοιχτό. Με 4 γυναίκες είναι ένα φασαριόζικο σπίτι, άλλα είναι ωραίο. Κάποτε με ενοχλούσε και λίγο, άλλα τώρα σκέφτομαι πως σε δύο χρόνια δε θα υπάρχει».

Σχετικά με την καταγωγή του, ο Μάξιμος Μουμούρης επεσήμανε «δεν έχω δηλώσει ποτέ 100% Έλληνας. Το κομμάτι το ιταλικό μέσα μου είναι πολύ έντονο και κάθε φορά που πηγαίνω στη δεύτερη πατρίδα μου νιώθω πάρα πολύ οικεία».

Τέλος, αναφορικά με τον ρόλο του στη «Γη της Ελιάς», ο ηθοποιός σημείωσε «είναι πρόκληση για μένα. Ο Κωνσταντίνος κρύβει ένα μεγάλο μυστικό και κάποια στιγμή θα βγει στο φως».

Μάξιμος Μουμούρης: Όσα δήλωσε ο αγαπημένος ηθοποιός

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

«Καμπανάκι» από τους γιατρούς για τα τατουάζ: Ανησυχητικά τα αποτελέσματα, τι μπορούν να προκαλέσουν

Γοργόνα αυτή, παλικάρι εκείνος: Σιακαβάρα – Πλεύρης γιόρτασαν έτσι τα γενέθλιά της και αποθεώθηκαν

Εξιτήριο για τον Δημήτρη Σταρόβα: Με δάκρυα στα μάτια, ευχαριστούσε για τη συμπαράσταση

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ