Σασμός – Spoiler: Αυτό είναι το τέλος της σειράς – Νεκροί Βασιλική και Μαθιός

Γεμάτο ανατροπές και απόλυτα καθηλωτικό αναμένεται να είναι το τέλος της σειράς «Σασμός» του Alpha. Πολλές οι εκδοχές για το φινάλε.
σασμός-spoiler-αυτό-είναι-το-τέλος-της-σειρ-196597

Ο Μαθιός και η Βασιλική δεν θα επιβιώσουν από την εκδίκηση των Μουντάκηδων στη σειρά «Σασμός», λένε τα τελευταία spoiler. Σε έναν μήνα περίπου, στις 7 Ιουλίου, η σειρά του ALPHA θα ολοκληρωθεί και όλα θα μπουν στη θέση τους… ή μήπως όχι;

Όλοι οι ήρωες γνωρίζουν την έκβαση της ιστορίας τους και κάποιοι έχουν ήδη κάνει τα αντίστοιχα γυρίσματα. Ωστόσο, υπάρχουν δύο που δεν έχουν λάβει ακόμα τα σενάρια για το τέλος τους. Αυτό συμβαίνει επειδή η ομάδα των σεναριογράφων, με επικεφαλής την Εμμανουέλα Αλεξίου, θέλει να δημιουργήσει μια ανατροπή στην ιστορία τους. Αυτοί οι δύο είναι ο Μαθιός και η Βασιλική, τους οποίους το κοινό επικρίνει συνεχώς και περιμένει την τιμωρία του Μαθιού μετά τη δολοφονία του Στεφανή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TV24.

Πολλές είναι οι εκδοχές για το τέλος τους και ο προβληματισμός για το αγαπημένο ζευγάρι του Σασμού μεγάλος επίσης. Όμως, μια είναι η εκδοχή εκείνη που θα φέρει την ανατροπή που όλοι θέλουν για το φινάλε και αφορά στον θάνατο του αγαπημένου ζευγαριού ύστερα από χτύπημα των Μουντάκηδων.

Σασμός: Μαθιός και Βασιλική απειλούν τον μικρό Πετρή

Ήδη στα επεισόδια που προβάλλονται, ο Μανούσος και ο Γιάννος Μουντάκης, σίγουροι πλέον πως η Βασιλική και ο Μαθιός, οδήγησαν τον Λάζαρο στον θάνατο, ετοιμάζουν το δικό τους σχέδιο εκδίκησης. Αρχικά απειλούν τον μικρό Πετρή, στέλνοντας του ένα παιχνίδι-πολυβόλο, ενώ συνεχίζουν με την απόπειρα δολοφονίας του Αστέρη στο αλουμινάδικο, έπειτα από εμπρησμό. Ο άνδρας ναι μεν σώζεται από τις φλόγες ύστερα από την καταλυτική βοήθεια της Σάντρας, όμως οι Μουντάκηδες δεν έχουν σκοπό να σταματήσουν μέχρι να πετύχουν τον αρχικό τους στόχο: Να βγάλουν δηλαδή από τη μέση έναν-έναν τους Σταματάκηδες.

Η επόμενη επίθεση που κάνουν είναι μέσα στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο Αστέρης μετά την πυρκαγιά και εκείνοι προσπαθούν να τον δηλητηριάσουν. Όμως, εκείνος πάλι σώνεται με τη βοήθεια των γιατρών. Οι Μουντάκηδες απελπίζονται και ο Αντώνης με τον εισαγγελέα, νιώθουν πως η μάχη δεν έχει χαθεί ολοκληρωτικά. Ωστόσο, συνιστούν στον Μαθιό και την οικογένειά του, να κρατήσουν χαμηλό προφίλ μέχρι να περάσει η μπόρα. «Είμαστε στο κατόπι τους, Μαθιό. Θα τσι βρούμε. Εσύ θέλω μόνο να μείνεις ήσυχος, μην προκαλέσεις τον Μανούσο και τη φαμελιά του. Μου το υπόσχεσαι αγόρι μου;», τον ρωτά και ο Μαθιός για να ξεφύγει από τον κλοιό του αστυνόμου απαντά θετικά. Ο Αντώνης δεν μπορεί να φανταστεί πως ο μεγάλος γιος της Καλλιόπης, ετοιμάζει την επίθεσή του.

Για την ακρίβεια ο Μαθιός και η Βασιλική έχουν αποφασίσει να τους αντιμετωπίσουν στα ίσα. Δεν θα αργήσει λοιπόν να έρθει η στιγμή που το αγαπημένο ζευγάρι, θα πάρει τον νόμο στα χέρια του και κρυφά από όλους θα αναζητήσει τους Μουντάκηδες για να δώσουν ένα τέλος σε αυτόν τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει. Παράλληλα, ο Μανούσος παραμένει κρυμμένος και ο Γιάννος που τον βρίσκει σε μια αποθήκη του λέει: «Σε ψάχνουν παντού αδελφέ. Την έχουν στημένη έξω από τα σπίτια μας. Πόσο θα μείνεις επαέ χωσμένος;». Τότε ο Μανούσος του απαντάει: «Οταν ξετελέψουν οι Σταματάκηδες».

Το μεγάλο χτύπημα

Ο Μαθιός και η Βασιλική, λέγεται λοιπόν πως βρίσκουν τραγικό τέλος έπειτα από σφαίρα των Μουντάκηδων. Οι δυο τους δεν θα προλάβουν να αντιδράσουν από την επίθεση εναντίον τους, και θα κλείσουν τα μάτια τους για πάντα, ειρηνικά και με το χαμόγελο στα χείλη, καθώς θα βλέπουν σαν όραμα τον γιο τους, Νικηφόρο, να τους ανοίγει την αγκαλιά του. Την ακριβώς επόμενη σκηνή ο Μανούσος Μουντάκης παραδίνεται στην αστυνομία της Άνω Ποριάς, παίρνοντας πάνω του, όλη την ευθύνη για το θάνατο του ζευγαριού.

Η βεντέτα μεταξύ Μουντάκηδων και Σταματάκηδων πρόκειται να σταματήσει εκεί, όμως το πλήγμα για την οικογένεια των τελευταίων θα είναι τεράστιο. Τίποτα δεν θα είναι ίδιο, καμία σκέψη για εκδίκηση δεν θα μπορέσει πια να υπάρξει. Ο θάνατος πια στέρεψε για όλους και μόνο ένα πράγμα υπάρχει για να φέρει επιτέλους την ειρήνη και την δικαίωση: Ο Σάσμος! Έτσι η νέα εποχή στο χωριό αρχίζει με τον γάμο του Αστέρη και της Αργυρώς, που θα είναι αυτή η ένωση που θα φέρει το οριστικό τέλος, της πιο αιματηρής βεντέτας.

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Ελεονώρα Μελέτη: Η φωτογραφία από όταν έδινε Πανελλαδικές και το μήνυμά της στους μαθητές

Μιλτιάδης Μαρινάκης: Ποιος είναι ο 25χρονος κούκλος γιος του Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Μαρινάκης αποθεώθηκε για την κούπα του Ολυμπιακού: «Το όνειρο το τρελό είναι πλέον πραγματικότητα»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ