Συγκινεί ο Νίκος Πολυδερόπουλος για τον θάνατο του αδερφού του: «Δεν υπάρχει κάτι να απαλύνει τον πόνο»

Μια αφοπλιστική συνέντευξη παραχώρησε ο Νίκος Πολυδερόπουλος στο περιοδικό «HELLO!» και μίλησε με θάρρος για τον τραγικό χαμό του αδερφού του
συγκινεί-ο-νίκος-πολυδερόπουλος-για-τ-196474

Ο διάσημος ηθοποιός, Νίκος Πολυδερόπουλος, μίλησε για την τραγική απώλεια του αδερφού του. Το τραγικό συμβάν συνέβη ανήμερα των Χριστουγέννων όταν υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Νίκος Πολυδερόπουλος: Απόσπασμα από την συνέντευξη

«Δεν είναι πράγματα που μπορείς να τα διαχειριστείς αυτά. Μπορείς να συνυπάρχεις μαζί τους, από ένα σημείο κι έπειτα. Δεν ξέρω πώς να το περιγράψω… Όταν μου έρχεται στο μυαλό η σκέψη, η εικόνα, λέω: “Όχι, δεν γίνεται, απλά κάπου είναι”. Μετά έρχεται ένα: “Ωχ…”. Δεν έχω λέξεις, δεν με χωράνε οι λέξεις», εξομολογήθηκε ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

Στη συνέχεια, περιέγραψε ότι το μέγεθος του πόνου είναι μεγαλύτερο όταν πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο, για τον οποίο ο ξαφνικός θάνατος δεν αποτελεί τη λογική συνέχεια της ζωής.

«Γονατίζουμε οι άνθρωποι μπροστά στον θάνατο. Τουλάχιστον εγώ γονατίζω, ακόμη κι αν δεν πρόκειται για κάποιο κοντινό μου πρόσωπο. Κι αν ο άνθρωπος έχει φτάσει σε μια μεγάλη ηλικία, υπάρχει μια λογική που βασίζεται στον κύκλο της ζωής και μπορεί ενδεχομένως να απαλύνει κάπως τον πόνο. Στην περίπτωση ενός νέου ανθρώπου όμως, όταν χαλάει η σειρά, δεν υπάρχει κάτι να κρατηθείς. Κλονίζεται η λογική σου, ακόμη και η πίστη σου στο αν υπάρχει κάτι ανώτερο από εμάς. Κι αν υπάρχει, πόσο δίκαιο είναι», ανέφερε ο ηθοποιός.

Τέλος, αναφορικά με το ενδεχόμενο της πατρότητας ο Νίκος Πολυδερόπουλος απάντησε: «Εννοείται, το να γίνω μπαμπάς είναι κάτι που το θέλω πολύ. Τον τελευταίο καιρό, ωστόσο, ίσως λόγω της απώλειας, το θέλω ακόμη περισσότερο. Ίσως κάπως νιώθω πως έφυγε μια ζωή και θα ήταν όμορφο να δημιουργηθεί μια νέα ζωή».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Κήπος, πισίνα, σαλόνι σαν γήπεδο μπάσκετ: Αυτή είναι η πολυτελής βίλα του Κώστα Σλούκα στα Νότια Προάστια

Ξανά χήρα η Βασιλική: Έτσι πεθαίνει ο Μαθιός στο φινάλε του Σασμού και σκορπά θλίψη σε όλους

Μάξιμος Μουμούρης: «Είμαι περήφανος για την καταγωγή μου. Ποτέ δεν δήλωσα 100% Έλληνας»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ