Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Η αποκάλυψη για τη σχέση της με τον Κίμωνα Κουρή – Πώς γνωρίστηκαν

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου μίλησε στην πρωινή εκπομπή «Πάμε Δανάη» για τη σειρά, «Παγιδευμένοι» και για τη γνωριμία της με τον Κίμωνα Κουρή.
ιωάννα-τριανταφυλλίδου-η-αποκάλυψη-γ-204025

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή «Πάμε Δανάη», όπου μίλησε για τη συμμετοχή της στη σειρά “Παγιδευμένοι“. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη θετική της εμπειρία από τη δουλειά στη σειρά, καθώς και για τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει τον ρόλο της.

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Έτσι γνωρίστηκε με τον Κίμωνα Κουρή

Η ηθοποιός μίλησε για την εμπειρία των «Παγιδευμένων», λέγοντας πως χαίρεται που γνώρισε την Αγγελική, την ηρωίδα που υποδυόταν στην επιτυχημένη σειρά: «Ήταν μία αξιοθαύμαστη γυναίκα, δυναμική όταν χρειαζόταν, που παραδινόταν απόλυτα και στον έρωτα. Δεν ξέρω πόση δύναμη και κουράγιο χρειάζεται στους γονείς που στην πιο ευχάριστη στιγμή της ζωής τους όταν περιμένουν το παιδί τους, χάνουν τον σύντροφό τους. Λόγω των σπουδών ψυχολογίας, όταν παίρνω ένα κείμενο, προσπαθώ πρώτα να κατανοήσω εγκεφαλικά τον χαρακτήρα και μετά να περάσω στην πράξη».

Σε άλλο σημείο μίλησε για την απώλεια των παππούδων της αλλά και για τη σειρά που θα συμμετάσχει: «Έχω αντιμετωπίσει τις απώλειες των παππούδων και των γιαγιάδων σε έναν σχετικά ομαλό κύκλο ζωής, αλλά η μια γιαγιά ήταν μαμά μου, εκείνη που με μεγάλωσε. Συμμετέχω στη σειρά «Ζωή», στη δική μου ιστορία πρωταγωνιστεί η σχέση πατέρα – κόρης, με έναν πατέρα που δεν ζει εδώ και χρόνια. Καλό είναι στη ζωή να παίρνουμε απόσταση από τα πράγματα για να συνειδητοποιούμε αν αυτά που θέλουμε είναι δικά μας ή είμαστε εγκλωβισμένοι».

Οι γονείς της, στήριζαν όλα όσα έκανε, αλλά όταν κατάλαβαν ότι εννοούσε ότι θα γίνει ηθοποιός θορυβήθηκαν.

«Οι γονείς μου είναι υποστηρικτικοί και fan της δουλειάς μου. Η μητέρα μου έχει άγχος και βλέπει τα πάντα δύο φορές, την πρώτη παρατηρεί και τη δεύτερη θα αφεθεί. Ο πατέρας μου είναι πιο αγνός θεατής από την πρώτη φορά, έχει δε ένα χαρακτηριστικό γέλιο που στο θέατρο εντόπιζα πάντα που ακριβώς καθόταν».

Αναφέρθηκε και στα εφηβικά της χρόνια, λέγοντας:

«Ήμουν το παιδί που θα με έβγαζαν από την τάξη για να με πάνε στον λυκειάρχη, αλλά δεν τους πήγαινε τελικά η καρδιά να μου δώσουν αποβολή. Με έπιανε σπαστικό γέλιο στην τάξη, άκουγα τα σαρδάμ του μαθηματικού σε σημείο που ερχόταν από πάνω μου και με κοιτούσε για να δει αν ξαναγελάσω».

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου αναφέρει πως δεν μπορούσε να αρνηθεί την πρόταση για τις «Οκτώ γυναίκες» του Ρόμπερτ Τόμα.

«Υποδύομαι την καμαριέρα Λουίζ. Είναι οκτώ υπέροχοι χαρακτήρες που συνυπάρχουν με έναν μαγικό τρόπο, όπου ενώ η μια δεν θέλει να βλέπει την άλλη, δεν μπορεί να ζήσει και χωρίς την άλλη. Το έργο έχει γέλιο, σασπένς, συγκίνηση, χορό, τραγούδι και η συνεργασία με τον σκηνοθέτη Χρήστο Σουγάρη ήταν κάτι που ήθελα να μου συμβεί».

«Τα γυρίσματα μου στους «Παγιδευμένους» ήταν σε συγκεκριμένες ιστορίες, ενώ θα ήθελα να συναναστραφώ με περισσότερους ηθοποιούς από το καστ. Προσωπικά χαίρομαι που ήμουν στους «Παγιδευμένους», πήρα πολλά από αυτή τη δουλειά και αυτό κρατάω. Πάντα υπάρχουν πράγματα που δεν πάνε καλά όπως ακριβώς σε όλες τις δουλειές, αλλά σε καμία περίπτωση σε βαθμό που να μου μαυρίσει την εμπειρία μου στη σειρά».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Δεν πάει ο νους σας: Αυτές είναι οι συσκευές που μπορεί να ανεβάσουν τον λογαριασμό ρεύματος μέχρι και 200€ πάνω

Μαρία Χούκλη: Το τελευταίο δελτίο ειδήσεων, η ασθένεια, η σπάνια δημόσια εμφάνιση και η «εξαφάνιση»

Το θαύμα έγινε: Η Αγία Ζώνη χάρισε δίδυμα σε ζευγάρι Παλαιστινίων

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ