Ντάνιελ Νούρκα: «Δεν μου νοίκιαζαν σπίτι λόγω της αλβανικής καταγωγής μου, έλεγαν “δεν θέλουμε ξένους”»

Ο Ντάνιελ Νούρκα μιλά για το πώς έχει αντιμετωπιστεί ο ίδιος ως προς την καταγωγή του στον επαγγελματικό χώρο και όχι μόνο.
ντάνιελ-νούρκα-δεν-μου-νοίκιαζαν-σπί-203352

Ο Ντάνιελ Νούρκα, γνωστός ηθοποιός και νικητής του φετινού Survivor, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Γεια σου» σήμερα, όπου μίλησε για τις προσωπικές του εμπειρίες και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε εξαιτίας της αλβανικής καταγωγής του.

Ο Ντάνιελ Νούρκα, ο μεγάλος νικητής του Survivor, στο «Γειά σου»

«Όταν ήρθα στην Αθήνα δεν δυσκολεύτηκα να βρω σπίτι, γιατί έμενα με έναν κολλητό μου. Στη μετάβαση μετά, γιατί το “σπάσαμε”, όταν έψαχνα μετά σπίτι, εκεί μου πήρε λίγο χρόνο. Έπεσα σε κάποιες περιπτώσεις, που μου ζητούσαν όνομα για να κλείσουμε ραντεβού και τους έλεγα “Ντάνιελ Νούρκα”…

Εντάξει, δεν είναι και πολύ ελληνικό, με ρωτούσαν από πού είμαι, τους έλεγα από την Αλβανία και μου έλεγαν ότι “η σπιτονοικοκυρά δεν θέλει ξένους”. Το κατανοούσα, δεν μπορούσα να το καταλάβω, αλλά έλεγα οκ, άποψή σου, δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Αλλά εντάξει, όταν κάποιος έχει φτάσει 80 χρονών και έχει αυτές τις αντιλήψεις, είναι πολύ δύσκολο να τις αλλάξει στα 80 του», είπε ο Ντάνιελ Νούρκα.

Δείτε όσα είπε:

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Δεν θέλω να στενοχωρήσω τους παλιούς, αλλά έχουμε καλύτερους ηθοποιούς σήμερα»

Τι θα συμβεί στα ρούχα σας αν βάλετε ένα μωρομάντηλο μέσα στο πλυντήριο

Μαθεύτηκε από πρώην διαρρήκτη: Τι να κάνετε για να μην σας κλέψουν το σπίτι στις διακοπές σας

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ