Κωνσταντίνος Μουσούλης: «Στην Αμερική δεν με έβλεπαν ως τον γιο της Αγγελικής Νικολούλη»

Ο Κωνσταντίνος Μουσούλης, ο γιος της Αγγελικής Νικολούλη, παραχώρησε μια σπάνια συνέντευξη στην εκπομπή Ελένη.
κωνσταντίνος-μουσούλης-στην-αμερικ-202812

Ο Κωνσταντίνος Μουσούλης μεταξύ άλλων μίλησε για την ζωή του στην Αμερική, για την σχέση του με τους γονείς του αλλά και για το νέο βιβλίο του με τίτλο,  “Το προφίλ της Αν Μαρί”, όπου είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ.

Κωνσταντίνος Μουσούλης: Απόσπασμα από την συνέντευξη

“Η ζωή στην Αγγλία και την Αμερική, άλλη φιλοσοφία από την δική μας. Τα θετικά είναι η σκληραγώγηση, μια ωρίμανση όταν φεύγεις από το σπίτι σου και πας σε ένα ξένο τόπο. Στην Αμερική δεν με έβλεπαν ως τον γιο της Νικολούλη. Η Αμερική όσα καλά και να σου δώσει είναι ένας ξένος τόπος, στη πορεία ανακάλυψα τα κομμάτια που μου λείπανε πραγματικά, την αίσθηση του να είσαι σπίτι σου, να είσαι κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα γιατί ο χρόνος περνάει. Θυσιάζεις ένα κομμάτι επαγγελματικό για να κερδίσεις ένα προσωπικό”.

Για την σχέση που έχει με τους γονείς του ανέφερε: “Κυνηγάς το όνειρο άλλα παράλληλα χάνεις τους δικούς σου ανθρώπους με τους γονείς μου έχουμε φιλική σχέση. Όταν είμαστε έξω υπάρχει μια πολύ υγιής συνομιλία, όταν ερχόμαστε ειδικά τον πρώτο καιρό είναι τι ώρα θα γυρίσεις, που πας, τι θα βάλεις πιο παλιά ειδικά ενώ Αμερική ήμουνα σε ξένη χώρα και δεν υπήρχε αυτό το θέμα”.

Στην συνέχεια ο Κωνσταντίνος Μουσούλης θυμήθηκε το περιστατικό που είχε με την Ελένη Μενεγάκη στα 14 του, όταν γύρισε από το σχολείο και υπήρχε συνεργείο σπίτι του γιατί θα έπαιρνε συνέντευξη από την μητέρα του. “Κατάλαβα ότι ήθελε να πάρει και σε μένα συνέντευξη και εγώ δεν ήθελα και το κατάφερε χωρίς να το καταλάβω. Στην αρχή δεν είχαμε ήχο και μετά ήθελε να το ξανακάνουμε και λέω ”δεν υπάρχει περίπτωση” κι έγινε κυνηγητό μέσα στο σπίτι, όπου τελικά το κατάφερε. Θυμάμαι μου είχε πει ότι εσύ και ο Σφακιανάκης με έχετε δυσκολέψει τόσο”.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Ραγδαία αλλαγή του καιρού: Τα μελτέμια θα ρίξουν τη θερμοκρασία – Οι 16 περιοχές που είναι στο «κόκκινο»

Survivor – Ντάνιελ Νούρκα: Ο μεγάλος νικητής αποκάλυψε τι θα κάνει το έπαθλο των 100.000 ευρώ

Έσωσε ένα μωρό από «τα δόντια του χάρου»: Συγκλονίζει το θαύμα της Παναγίας Γοργοϋπηκόου

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ