Συγκλονίζει ο Γιώργος Γιαννιάς για τον θάνατο της μητέρας του: «Πηγαίνω σε ψυχολόγο»

Ο Γιώργος Γιαννιάς έκανε μια κατάθεση ψυχής σε συνέντευξη του στην εκπομπή Happy Day και μίλησε ανοιχτά για την απώλεια των γονιών του.
συγκλονίζει-ο-γιώργος-γιαννιάς-για-το-203518

Ο Γιώργος Γιαννιάς μίλησε για την απώλεια των γονιών του σε σύντομο χρονικό διάστημα αλλά και πως το διαχειρίζεται.

«Οι γονείς μου ήταν πολύ ερωτευμένοι και είχαν ένα δέσιμο σχεδόν παθολογικό. Ο μεγαλύτερος μου φόβος από μικρό παιδί μέχρι σήμερα ήταν να μη χάσω κάποιον από την οικογένειά μου. Κι έγινε με αυτόν τον τρόπο. Ένας χαμός μέσα στην οικογένειά σου δεν μπορεί να ξεπεραστεί ποτέ. Ο μπαμπάς μου είχε αρκετά προβλήματα από την ηλικία των 40 ετών αλλά τα πάλευε ως λιοντάρι. Έφτασε 77, το είχαμε χωνέψει κάποια στιγμή ότι τα όρια θα στενέψουν. Το ήξερε και ο ίδιος, αλλά ήταν τόσο μάγκας που δεν μάσησε μέχρι την τελευταία στιγμή», ανέφερε ο Γιώργος Γιαννιάς.

Γιώργος Γιαννιάς: «Η μητέρα μου μπήκε για επέμβαση στη μέση και κόλλησε μικρόβιο»

Σε άλλο σημείο, ο τραγουδιστής μίλησε για την ξαφνική απώλεια της μητέρας του και τον αντίκτυπο που είχε στην ψυχολογία του:

«Έγινε αυτό και είχα τη μαμά να μου δίνει κουράγιο. Έκανε μία επέμβαση στη μέση για να ζήσει λίγο καλύτερα γιατί πονούσε πολύ. Από την επέμβαση στη μέση, κόλλησε ένα μικρόβιο και πήγαν όλα στραβά. Σε ανθρώπους που δεν έφυγαν με τη φυσική ροή, είναι αυτό το γιατί, αυτό το ανεξήγητο που μπορεί να υπάρχει. Πηγαίνω σε ψυχολόγο για να μπορώ να αντιμετωπίσω λίγο καλύτερα αυτά τα γιατί που δε μπορώ να τα λύσω μόνος μου. Παρόλα αυτά έχω ένα αντίβαρο, αυτό που μου έδωσαν αυτοί οι άνθρωποι και η οικογένεια που έχω φτιάξει».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Δύσκολες ώρες για την Νόρα Βαλσάμη: Καταβεβλημένη και ταλαιπωρημένη η ηθοποιός – «Δεν έχω ασφάλεια»

Μαρία Παπαλάμπρου: Πού βρίσκεται σήμερα η «Νάνσυ» από το «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή»;

Είναι καλλονή και μικροδείχνει: Ο Ανδρέας Γεωργίου μας συστήνει την μέλλουσα πεθερά του

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ