Δεν το ήξερε κανείς: Ο εγγονός του Ντίνου Ηλιόπουλου παίζει στις Ψυχοκόρες και του μοιάζει πολύ

Ο λόγος για τον Ντίνο Πικροδημήτρη, τον εγγονό του Ντίνου Ηλιόπουλου, που υποδύεται στην αγαπημένη σειρά «Ψυχοκόρες», τον Ιάκωβο.
δεν-το-ήξερε-κανείς-ο-εγγονός-του-ντίνο-196944

Μία ευχάριστη έκπληξη επεφύλασσε το καστ της πετυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες αφού ανάμεσα στους ηθοποιούς που παρακολουθούμε είναι και ο εγγονός του αξέχαστου Ντίνου Ηλιόπουλου ο οποίος μάλιστα έχει πάρει και το όνομά του.

Ο λόγος για τον Ντίνο Πικροδημήτρη που υποδύεται στην αγαπημένη σειρά τον Ιάκωβο.

Πρόκειται για τον 19χρονο γιο της μικρότερης από τις δύο κόρες του αξέχαστου κωμικού μας, της Χίλντας Ηλιοπούλου την οποία είχε αποκτήσει με τη δεύτερη σύζυγό του, αυστριακής καταγωγής Χίλντεγκαρντ Βίτσερ.

Λίγα λόγια για τον Ντίνο Πικροδημήτρη, τον εγγονό του Ντίνου Ηλιόπουλου

Ο Ντίνος Πικροδημήτρης είναι φοιτητής στο τμήμα Διεθνών Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών και μάλιστα όταν βρισκόταν σε γυρίσματα με τις Ψυχοκόρες, έδινε ταυτόχρονα πανελλήνιες. Ούτε μία στιγμή όμως δεν σκέφτηκε να τα παρατήσει καθώς ήθελε πολύ και να πετύχει στο πανεπιστήμιο αλλά και να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην υποκριτική όπου τόσο ο παππούς του όσο και η μητέρα του Χίλντα Ηλιοπούλου.

Mε τη μητέρα του Χίλντα και τον Μάκη Δελαπόρτα.

Μπορεί να μη γνώρισε ποτέ τον παππού του καθώς ήρθε στον κόσμο 4 χρόνια αφότου εκείνος είχε φύγει από τη ζωή, όμως μέσα από τις ταινίες του τον παρακολουθούσε και του είχε μεγάλη αδυναμία ως καλλιτέχνη. Πάντως, όταν πήγε σε οντισιόν για να κερδίσει τον ρόλο του στις Ψυχοκόρες δεν είπε ότι είναι γιος της Χίλντας και εγγονός του σπουδαίου Ντίνου Ηλιόπουλου και τελικά πέτυχε να «ντυθεί» τον Ιάκωβο καθαρά και μόνο με τις ικανότητές του τις οποίες αναγνώρισε ο casting director Μάξιμος Καρράς.

Η ανάρτηση της μητέρας του:

Φυσικά, είναι πολύ περήφανη για τον γιο της.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Φυσικός καθαρισμός φούρνου και φριτέζας αέρος: Ξεφορτωθείτε το λίπος σε 10 λεπτά

Καιρός: Οι 6 περιοχές που «χτυπήσουν» 40άρια την Τρίτη – Γιατί δεν θα είναι καύσωνας

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Προγραμμάτισα τη γέννα για να έχει ωροσκόπο Δίδυμο και όχι Αιγόκερω το παιδί»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ