Συγκλονίζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Δεν έχω αυτί, ψάχνω λύση – Έχουν φύγει άνθρωποι από δίπλα μου»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ήταν καλεσμένη σήμερα 2/5 στην εκπομπή της ΕΡΤ και συγκλόνισε με τις δηλώσεις της και τον Γολγοθά της.
συγκλονίζει-η-ιωάννα-παλιοσπύρου-δε-190440

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ήταν καλεσμένη σήμερα Μεγάλη Πέμπτη στην εκπομπή της ΕΡΤ  “Στούντιο 4”  και συγκλόνισε με όσα εξομολογήθηκε.

Μετά τη σοκαριστική επίθεση που υπέστη με βιτριόλι, η Ιωάννα Παλιοσπύρου αποκαλύπτει την εσωτερική μάχη που δίνει και τη δύναμή της να αντιμετωπίζει την εξαιρετικά δύσκολη αυτή κατάσταση. Με σθένος και αποφασιστικότητα, μιλάει για τον θυμό που προσπαθεί να καταπνίξει και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει στον αγώνα της.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Δεν έχω αυτί, το πτερύγιο έχει απανθρακωθεί»

Η ίδια, μίλησε για άλλη μια φορά για την περιπέτεια που περνάει, μετά την επίθεση με το βιτριόλι.

«Όταν φτάνεις στο μηδέν, μπορεί και υπό του μηδενός, δεν έχεις την πολυτέλεια να αφήσεις τον θυμό να σε κυριεύσει. Αυτό μόνο κακό θα σου κάνει και θα σε κρατήσει πίσω. Ίσως, όταν νιώσω στο μέλλον ότι ξαναπατάω στα πόδια μου και νιώσω ασφάλεια στο θέμα της υγείας, φοβάμαι μήπως μου βγει αυτό το συναίσθημα.

Η τηλεοπτική πρόταση που δέχτηκε και οι λόγοι που δεν δέχτηκε

Δεν ξέρω αν θεωρείται υγιές το ότι δεν έχω περάσει από αυτό το μονοπάτι. Ακόμα και στο δικαστήριο είχα πει στον εαυτό και στην οικογένειά μου ότι δεν θέλω φωνές, δεν θέλω άσχημες καταστάσεις. Ήθελα να πω στους δικαστές τι έχω περάσει και να φύγω. Ήμουν πολύ συγκεντρωμένη. Στις στιγμές του μεγάλου πόνου εκεί προφανώς έχω θυμώσει, έχω βρίσει και έχω φωνάξει», είπε η Ιωάννα Παλιοσπύρου και συνέχισε:

«Είναι γνωστό ότι δεν έχω αυτί, το πτερύγιο έχει απανθρακωθεί και έχω αναζητήσει λύση στο εξωτερικό για να βάλω ένα πρόσθετο μέλος. Εδώ στην Ελλάδα έχουν την τεχνογνωσία σε τέτοια θέματα αλλά όχι την εμπειρία».

Δείτε την εξομολόγησή της Ιωάννας:

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Τι έφαγαν ο Ιησούς και οι 12 Απόστολοι στον Μυστικό Δείπνο

Δημόσιοι υπάλληλοι: Οι δικαιούχοι του διπλού bonus και πως θα υπολογίζεται

Eurovision 2024: Η Μαρίνα Σάττι μας δείχνει για πρώτη φορά τη χορογραφία πάνω στη σκηνή

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ