Μαριάνθη Κάσδαγλη: Τολμά και κάνει νέο επαγγελματικό βήμα μετά το Survivor και την εργασία ως πλοίαρχος

Νέο επαγγελματικό βήμα για την Μαριάνθη Κάσδαγλη που κέρδισε τις εντυπώσεις στο Survivor και διαπρέπει ως πλοίαρχος.
μαριάνθη-κάσδαγλη-τολμά-και-κάνει-νέο-196931

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από το Survivor για την μαχητικότητα της και την ευθύτητα του χαρακτήρα της, έχει αποδείξει μέσα από τη δουλειά της ότι της αρέσει να εξελίσσεται συνεχώς και όπως όλα δείχνουν έχει ανεβάσει ψηλά τον πήχη.

Νέο επαγγελματικό βήμα για την Μαριάνθη Κάσδαγλη

Σε ένα επάγγελμα ανδροκρατούμενο, η όμορφη Μαριάνθη Κάσδαγλη αποδεικνύει ότι οποίος έχει θέληση με σκληρή δουλειά και πείσμα μπορεί να εξελιχθεί και να πετύχει.

Η εντυπωσιακή πλοίαρχος εργάζεται στο σκάφος γνωστού επιχειρηματία του εξωτερικού, ενώ έχει κάνει και τη δική της επιχείρηση με ενοικιάσεις σκαφών.

Τέλος, όπως βλέπουμε και μέσα από τα social media, η Μαριάνθη διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο και δεν το κρύβει.

Δείτε την Μαριάνθη Κάσδαγλη:

Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Σαν σήμερα μου έκλεψαν ένα πολύ σημαντικό χρηματικό ποσό και οικονομίες μιας ζωής»

«Σαν σήμερα, πριν από έναν χρόνο, τραβήχτηκε η δεύτερη φωτογραφία. Η διαφορά σε αυτές τις δυο φωτογραφίες είναι πράγματα, τα οποία δεν βλέπετε και ίσως, δεν γνωρίζετε. Είναι, λοιπόν, ότι σαν σήμερα μου έκλεψαν ένα πολύ σημαντικό χρηματικό ποσό και οικονομίες μιας ζωής. Και ότι σήμερα βρίσκομαι έναν βαθμό παραπάνω επαγγελματικά, σε σχέση με το πέρυσι, τέτοια εποχή. Όλα τα υπόλοιπα έχουν μείνει ίδια. Το χαμόγελο & η αισιοδοξία και θα μένουν για πάντα ίδια, όπως και το πείσμα να μην τα παραπατάω, ασχέτως το πώς θα τα φέρει η ζωή. Αν θέλετε να κρατήσετε κάτι από αυτά, κρατήστε τα καλά και εφαρμόστε τα στη ζωή. Είναι ο μοναδικός τρόπος να προχωρήσετε μπροστά 🙂», είχε δηλώσει η ίδια.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ