Μια εκ βαθέων συνέντευξη από την Ισμήνη Καλέση: «Φροντίζω τα αδέσποτα της γειτονιάς, ζω με τις 40 γάτες μου»

μια-εκ-βαθέων-συνέντευξη-από-την-ισμήν-179671

Μια από τις ηθοποιούς που έγραψαν ιστορία στην εποχή της βιντεοκασέτας, η Ισμήνη Καλέση αποκαλύπτει πως είναι σήμερα ενώ δείχνει πως ζει με 40 γατούλες. Η γνωστή ηθοποιός άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και μίλησε για την καθημερινότητα της καθώς και για την ανιδιοτελή φροντίδα που προσφέρει στα ζώα της γειτονιάς.

Τι δήλωσε η Ισμήνη Καλέση για τις 40 γάτες

«Το σπίτι μου ανήκει στις γάτες. Φροντίζω και τις γάτες της γειτονιάς, όλα με δικά μου έξοδα δυστυχώς. Θυμάμαι όλα τα ονόματα από τις γάτες μου», ανέφερε η Ισμήνη Καλέση.

Η φροντίδα των αδέσποτων μερικές φορές απαιτεί χρόνο και χρηματική επένδυση για να εξασφαλίσεις ελάχιστη τροφή ή και εμβόλια για τις αδέσποτες γατούλες της γειτονιάς. Σε κάθε περίπτωση είναι καλό να ενημερώνεται ο δήμος όπου πιθανόν να προβεί σε στειρώσεις και εμβολιασμό των αδέσποτων.

Και πρόσθεσε: «Τις γάτες τις αντιμετωπίζω σαν καλά πλάσματα. Τους ανθρώπους δεν τους πολυσυμπαθώ. Οι άνθρωποι δεν είναι καλά πλάσματα, είναι εγωκεντρικοί, άπληστοι, αχάριστοι. Έχω περίπου 40 γάτες», ανέφερε η Ισμήνη Καλέση.

Η συνέντευξη της Ισμήνης Καλέση

 

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ