«Σε γέννησε;»: Η Ελένη Μενεγάκη σε μια σπάνια φωτογραφία με την θεία της, άφωνοι οι followers

σε-γέννησε-η-ελένη-μενεγάκη-σε-μια-σ-179438

Η διάσημη Ελληνίδα παρουσιάστρια, Ελένη Μενεγάκη είναι ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της. Μάλιστα η λαμπερή παρουσιάστρια μοιράστηκε και ένα σπάνιο στιγμιότυπο με την θεία της και όλοι έμειναν άφωνοι με την ομοιότητα που έχουν θεία και ανιψιά.

Λίγα λόγια για την θεία της Ελένης Μενεγάκη

Η θεία της Ελένης Μενεγάκη, η Μαρία Μενεγάκη, καταξιωμένη προσωπικότητα με διδακτορικό στη γαλλική και συγκριτική λογοτεχνία από το Πανεπιστήμιο του Στρασβούργου, είναι ομότιμη καθηγήτρια με ειδίκευση στην ιστορία του γαλλικού πολιτισμού στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Έχει συγγράψει βιβλία για τη σύγχρονη γαλλική κουλτούρα, διερευνώντας ιδεολογικά ρεύματα και κοινωνικά κινήματα, με συγκριτικές μελέτες για σημαίνουσες προσωπικότητες όπως ο Σαρλ Φουριέ, ο Ανρί ντε Σαιν Σιμόν, η Φλώρα Τριστάν, ο Ετιέν Καμπέ και η Λουίζ Μισέλ.

Στο τελευταίο της βιβλίο, «Η Ζωή Ν. Δραγούμη και ο Αρθούρος ντε Γκομπινό», η Μαρία Μενεγάκη εμβαθύνει στο θέμα ενώ αποσπάσματα διάβασε η Ναταλία Δραγούμη.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου, η Ελένη Μενεγάκη πόζαρε χαρούμενη με την αγαπημένη της θεία, αποτυπώνοντας τη στιγμή με μια λεζάντα.

Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη

«Με την αγαπημένη μου θεία Μαρία Μενεγάκη στην παρουσίαση του βιβλίου της, «Η Ζωή Ν. Δραγούμη και ο Αρθούρος ντε Γκομπινό: Δύο Πλειάδες στον ελληνικό ουρανό»! Αποσπάσματα από το βιβλίο διάβασε η Ναταλία Δραγούμη!».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ