Τα είπε όλα η Καίτη Γαρμπή για τις επεμβάσεις: «Δεν έχω κάνει πλαστικές, ούτε γυμναστική, ούτε δίαιτες»

τα-είπε-όλα-η-καίτη-γαρμπή-για-τις-επεμβ-179201

Συχνά οι κυρίες της showbiz εξομολογούνται στα μίντια αν έχουν κάνει επεμβάσεις μιας και είναι κάτι το συνηθισμένο στις μέρες μας. Η Καίτη Γάρμπη μιλώντας στην Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε τα δικά της μυστικά ομορφιάς και αν έχει κάνει αισθητικές επεμβάσεις.

Η συνέντευξη της Καίτης Γαρμπή

Απόσπασμα από την συνέντευξη της Καίτης Γαρμπή: «Δεν κάνω δίαιτα, δεν κάνω γυμναστική, δεν κάνω τίποτα, δεν υπερηφανεύομαι γι’ αυτό. Το μόνο που κάνω είναι να γυμνάζω τη φωνή μου, να πηγαίνω ακόμα ωδείο. Με πιάνει μερικές φορές ένα άγχος όταν έχω πρεμιέρα και όταν περνάει η εμφάνιση ξαναμπαίνουμε στην κανονική μας ζωή. Αισθητικές παρεμβάσεις θα κάνω άμα βγουν πράγματα τα οποία δεν παραμορφώνουν και δεν πονάνε. Κάνω λίγα πράγματα και αυτά με ζόρι, επειδή είμαι τεμπέλα, καμία μάσκα. Και ένα ψευτομπότοξ όποτε το θυμηθώ»!

Η Καίτη Γαρμπή για την σχέση της με τον Διονύση Σχοινά

και σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Καίτη Γαρμπή είπε: «Είμαστε 25 χρόνια μαζί με τον Διονύση Σχοινά. Και οι δύο εκτιμάμε βαθιά την προσωπική μας ελευθερία, είμαστε μαζί αλλά ουαί κι αλίμονο αν ο καθένας δεν έχει τον χώρο του και την ελευθερία του. Αν ήμασταν 24 ώρες το 24ωρο μαζί, αναπόφευκτα θα υπήρχε σύγκρουση. Ο Διονύσης δεν μου έχει δώσει δικαίωμα, τώρα από εκεί και πέρα… κανείς δεν ξέρει και κανείς δεν θέλει να μάθει. Εγώ τον άνθρωπο μου τον λατρεύω και δεν θα τον έχανα για καμία και για τίποτα… Δεν είναι ωραίο συναίσθημα η απιστία. Δεν θα έχανα ποτέ αυτόν τον πολύτιμο σύντροφο από τη ζωή μου για ένα του ατόπημα, εκτός αν θέλει να φύγει ο ίδιος.

Αν ήξερε ο κόσμος ποιοι είναι στην πραγματικότητα κάποιοι άνθρωποι του χώρου, θα είχαν τρομάξει. Δεν θα τους στήριζαν, ούτε καν θα τους μιλούσαν. Εγώ θέλω να είμαι αυτό, να ξέρει ο κόσμος ότι είμαι έτσι. Είμαι απότομη, ολιγόλογη, αιχμηρή; Αυτή είμαι…».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ