Ειρήνη Μερκούρη: «Θα είμαι Χριστιανή Ορθόδοξη πάντα – Θα ήταν τιμή μου να γινόμουν καλόγρια, πιστεύω στην ουράνια βασιλεία»

H Ειρήνη Μερκούρη έκανε λόγο αναφορικά με την πίστη της και ξεκαθάρισε το τοπίο γύρω από τις φήμες που την ήθελαν πριν χρόνια σε μοναστήρι.
ειρήνη-μερκούρη-θα-είμαι-χριστιανή-ο-179101

Η Ειρήνη Μερκούρη σε συνέντευξή της αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πίστη της στον Θεό και διευκρίνισε την κατάσταση γύρω από τις φήμες που την κυκλοφόρησαν παλαιότερα, σχετικά με το ότι είχε μπει σε μοναστήρι.

Η συνέντευξη της Ειρήνης Μερκούρη:

«Έκανα για κάποιον λόγο στην άκρη τη δουλειά μου. Στη συνέχεια ήρθε ο γάμος μου, το απολάμβανα και το απολαμβάνω και μία βδομάδα πριν κλείσω τη συμφωνία για να επιστρέψω στη δισκογραφία «έσκασε» ο Covid. Κι έτσι άργησε άλλα 3 χρόνια», ανέφερε αρχικά η Ειρήνη Μερκούρη.

Για την περίοδο της έντονης φημολογίας γύρω από τον εγκλεισμό της σε μοναστήρι, η τραγουδίστρια ξεκαθαρίζει:

«Δεν έγινε έτσι. Πηγαίνω πάντα σε μοναστήρια. Πήγα να προσκυνήσω. Κατά καιρούς πήγαινα ανέκαθεν και καθόμουν, για παράδειγμα, τρεις μέρες στην Παναγία στην Τήνο, τρεις μέρες στον Ταξιάρχη. Ήθελα την ψυχική μου ηρεμία. Ο Χριστός, η Αγία Τριάδα και η Ορθοδοξία είναι τα πάντα για μένα και δεν θα έπαιζα ποτέ με τον αληθινό Θεό».

«Δεν είναι δυνατόν να πας καλόγρια και μετά να βγεις στη σκηνή και να φοράς μίνι. Θα ήταν τιμή μου να γινόμουν καλόγρια αλλά έχω αποφασίσει τον βίο μου πολλά χρόνια τώρα», τονίζει.

«Και να μου κόψουν το κεφάλι πάλι χριστιανή ορθόδοξη θα είμαι. Πιστεύω στην ουράνια βασιλεία», συμπληρώνει κλείνοντας η Ειρήνη Μερκούρη.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ