Η Μαριάννα Τουμασάτου για την φυσική ομορφιά: «Μεγάλωσα φυσικά, χωρίς χειρουργικές επεμβάσεις και καλλυντικά»

η-μαριάννα-τουμασάτου-για-την-φυσική-ο-179546

Μια από τις πιο αγαπημένες Ελληνίδες ηθοποιούς, η Μαριάννα Τουμασάτου έχει δηλώσει πως θέλει να γεράσει φυσικά, χωρίς αισθητικές επεμβάσεις. Η ηθοποιός είναι υπέρ της φυσικής ομορφιάς και δίνει το παράδειγμα πως είναι εντάξει για μια γυναίκα να μην επιλέγει την πλαστική επέμβαση και να αγαπάει τον εαυτό της όπως είναι.

Η Μαριάννα Τουμασάτου για τις πλαστικές επεμβάσεις

Σε μια συνέντευξη της όταν ρωτήθηκε για την πλαστική χειρουργική, είπε: «Θέλω να περάσει ο χρόνος και αν περάσει, θέλω να μεγαλώσω… Με την αισθητική χειρουργική αν τους κάνει να αισθάνονται καλά, δεν είναι και δική μου δουλειά».

Η ηθοποιός προτιμά επίσης να διατηρεί τη ρουτίνα ομορφιάς της απλή και δεν βασίζεται πολύ στα καλλυντικά. «Βαριέμαι να βάζω μακιγιάζ γιατί βαριέμαι να το βγάζω… Εκτός δουλειάς, θα βαφτώ μόνο για την ευχαρίστηση της κόρης μου», είπε.

Η Μαριάννα Τουμασάτου για την κόρη της

Η Μαριάννα Τουμασάτου είναι επίσης μητέρα για την κόρη της και αποκαλύπτει ότι δεν θέλει η κόρη της να αισθάνεται πιεσμένη να ακολουθήσει τα βήματά της. «Έχει μάθει να κινείται ανάμεσα στους ηθοποιούς. Δεν εκπλήσσεται καθόλου.

Είναι ένα παιδί που του αρέσουν γενικά οι τέχνες», δήλωσε.

Αν και οι αισθητικές επεμβάσεις είναι μια συχνή επιλογή στις μέρες μας, η Μαριάννα Τουμασάτου παρουσιάζει και την άλλη πλευρά της φυσικής ομορφιάς. Πιστεύει ότι η φυσική ομορφιά είναι κάτι που πρέπει να γιορτάζεται και ότι οι γυναίκες πρέπει να αγκαλιάζουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους.

 

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ