Συγκρατούμενος Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: «Έμοιαζε σαν ποντικός που κρύβεται για να μην τον δουν»

συγκρατούμενος-μπάμπη-αναγνωστόπουλ-63489

Για τις πρώτες μέρες του γυναικοκτόνου στη φυλακή, τις σχέσεις του με τους άλλους κρατούμενους αλλά και την επιθυμία να πάει σε άλλο κελί μίλησε ένας συγκρατούμενος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στον ΑΝΤ1.

Συγκρατούμενος Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: «Μάλλον μας φοβάται»

«Ο πιλότος είναι τυπικός, κάνει τη δουλειά του στην καντίνα και αμέσως μπαίνει στο κελί. Δεν ανακατεύεται με τους υπόλοιπους από εμάς, τους πιο παλιούς, γιατί μάλλον μας φοβάται. Μία – δύο φορές που τον πλησίασα, μαζεύτηκε, τον είδα λίγο τρομαγμένο» είπε χαρακτηριστικά.

Συγκρατούμενος Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: «Έμοιαζε σαν ποντικός, σαν μικρό παιδί»

«Μας μιλούσε στον πληθυντικό για να μην έχει φασαρίες. Μάλιστα όταν μπήκε στη φυλακή, μάθαμε ότι ήθελε να πάει στην πτέρυγα (…) και όχι εδώ που τον έφεραν, γιατί είναι η “ήσυχη” πτέρυγα. Είναι πτέρυγα με κατάδικους για “μαλακά” εγκλήματα, ή κρατούμενους με προβλήματα που παίρνουν ψυχοφάρμακα και είναι μόνιμα ήρεμοι. Όμως, δεν είχε διαθέσιμο κελί και έτσι τον έφεραν εδώ. Όταν ήρθε, έγινε λίγο σούσουρο, γιατί τον βλέπαμε στην τηλεόραση. Όλοι λέγαμε “ήρθε ο πιλότος”. Ξέρεις πως έμοιαζε; Σαν ποντικός, σαν μικρό παιδί που πέταξε μια πέτρα και τώρα σκυμμένος, κρύβεται για να μην τον δουν. Κάποιοι τον έχουν ρωτήσει για το έγκλημα, αλλά δεν μιλάει γι’ αυτό. Εγώ δεν τον έχω ρωτήσει, γιατί δεν χώνεψα ποτέ από που έκανε και ειδικά το θέατρο που έπαιξε μετά», πρόσθεσε.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με το αν ο ίδιος θεωρεί ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έχει μετανιώσει για ό,τι έκανε, ο συγκρατούμενος είπε:

«Δεν ξέρει κανείς, εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι έχει τη στάση “ασκητή” όπως λέμε εμείς εδώ. Δηλαδή, μοιάζει να θέλει να απομονωθεί και ήσυχα να βγάλει την ποινή του».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ