«Τη χτυπούσε 3 συνεχόμενες μέρες»- Νέες αποκαλύψεις για την 48χρονη στην Ευρυτανία

τη-χτυπούσε-3-συνεχόμενες-μέρες-νέες-63334

Νέες αποκαλύψεις έχουμε για την εξαφάνιση της 48χρονης Ευριδίκης στην Ευρυτανία όπου θέλουν τον σύζυγό της να τη χτυπάει για τρεις μέρες.

«Κρίσιμη» χαρακτήρισε την σημερινή ημέρα για τις επιχειρήσεις για τον εντοπισμό της 48χρονης Ευριδίκης που αγνοείται εδώ και ημέρες στην Ευρυτανία, ο επικεφαλής των ερευνών ΟΦΚΑΘ, Χρήστος Ράμμος.

Όλο και σοβαρότερες διαστάσεις λαμβάνει το «θρίλερ» με την εξαφάνιση της 48χρονης Ευρυδίκης στην Ευρυτανία, με τον Χρήστο Ράμμο να διευκρινίζει πως από αύριο σταματούν οι έρευνες στη λίμνη των Κρεμαστών και συνεχίζονται από στεριάς οι επιχειρήσεις.

Εξαφάνιση Ευριδίκης από την Ευρυτανία: Tη χτυπούσε για τρεις συνεχόμενες μέρες

Υπενθυμίζεται πως τα ίχνη της 48χρονης εξαφανίστηκαν την προηγούμενη Πέμπτη, με τις Αρχές να εντοπίζουν το αυτοκίνητό της στη γέφυρα της Τατάρνας και μέσα σε αυτό το κινητό της τηλέφωνο και ένα πολυσέλιδο σημείωμα.

Τί είπε η 48χρονη Ευριδίκη από την Ευρυτανία λίγο πριν εξαφανιστεί

Σε αυτό, μεταξύ άλλων, η γυναίκα – που έκτοτε η τύχη της αγνοείται – φέρεται να αναφέρει:

Αν με βρείτε τραυματισμένη να κάνετε ευθανασία. Αν με βρείτε νεκρή να με αποτεφρώσετε.

Νέα τροπή στο «θρίλερ» μετά τις αποκαλύψεις της δικηγόρου της Ευρυδίκης

Αξιοσημείωτα είναι τα όσα αποκαλύπτει σήμερα η δικηγόρος της γυναίκας, η οποία ήταν και ο άνθρωπος με τον οποίο μίλησε τελευταία φορά πριν χαθούν τα ίχνη της.

Πιο συγκεκριμένα, η Βαλεντίνη Μέτου δίνει νέα τροπή στο θρίλερ:

H δικηγόρος είχε επικοινωνήσει την περασμένη εβδομάδα με την 48χρονη Ευριδίκη μέσα από το νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν μετά τον ξυλοδαρμό της από τον σύζυγό της:

«Η γυναίκα είχε προβλήματα στον γάμο της και αναζητούσε συμβουλές για να προχωρήσει στο διαζύγιο. Μου είπε ότι ο σύζυγός της τη χτυπούσε τρεις συνεχόμενες μέρες. Την τελευταία φορά τη χτύπησε μέσα στο ιατρείο, όπου εργαζόταν ως βοηθός μικροβιολόγου».

Η γυναίκα απευθύνθηκε στην αστυνομία, κατήγγειλε τον ξυλοδαρμό της και επειδή λιποθύμησε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Του επέβαλαν περιοριστικά μέτρα, αλλά τα παραβίασε

Όπως είπε η κα Μέτου, στον σύζυγο της 48χρονης επιβλήθηκαν περιοριστικά μέτρα και του απαγορεύτηκε να την πλησιάζει στα 50 μέτρα.

Εκείνος, όμως, την ίδια μέρα πήγε στο σπίτι της μητέρας της 48χρονης, παραβιάζοντας τα μέτρα. Η Ευρυδίκη τηλεφώνησε στο αστυνομικό τμήμα και ανέφερε το περιστατικό, όμως δεν προχώρησε στη μήνυση, καθώς θεώρησε ότι ο σύζυγός της τελικά θα σεβόταν την απόφαση του δικαστηρίου.

«Τη μέρα που εξαφανίστηκε είχε μπει πάλι στο σπίτι της»

«Ήταν σε μια ψυχική αναστάτωση, αλλά δε μου είχε δώσει την εντύπωση ότι σκέφτεται να κάνει κακό στον εαυτό της. Είχαμε προγραμματίσει ένα ραντεβού στο γραφείο μου την επομένη της εξαφάνισής της και όπως μου είπε η ίδια είχε κλείσει ραντεβού με τον λογιστή της για κάποιες υποθέσεις και με γιατρούς για κάποιες ιατρικές εξετάσεις», είπε η δικηγόρος, προσθέτοντας πως μίλησαν τηλεφωνικά και τη μέρα που εξαφανίστηκε.

«Τη μέρα που εξαφανίστηκε μιλήσαμε και πάλι στο τηλέφωνο. Ο σύζυγός της είχε μπει πάλι στο σπίτι της. Ήταν αναστατωμένη και τη ρώτησα αν θέλει να ειδοποιήσω την αστυνομία. Μου είπε όχι, αλλά εγώ παρόλα αυτά κάλεσα στο αστυνομικό τμήμα και ανέφερα τι είχε συμβεί. Αστυνομικοί πήγαν από το σπίτι της και τους έδιωξε, λέγοντας ότι ο σύζυγός της είχε φύγει και δεν τους χρειαζόταν», πρόσθεσε η δικηγόρος.

Αν πράγματι είναι έτσι τα πράγματα τότε η 48χρονη είχε κάθε λόγο να εξαφανιστεί όχι όμως και να θέσει τέλος στη ζωή της.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ