Τραγικό παιχνίδι της μοίρας: Πέθανε την ίδια ημέρα που, 18 χρόνια πριν, η κόρη του σκοτώθηκε στο «πέταλο» του Μαλιακού

τραγικό-παιχνίδι-της-μοίρας-πέθανε-τη-63407

Ένας άνδρας 56 ετών «έφυγε» αναπάντεχα από τη ζωή χθες, 27 Σεπτεμβρίου, στο χωριό Γριζάνο στα Τρίκαλα.

Αμέσως η είδηση σκόρπισε θλίψη στην ευρύτερη περιοχή με πολλούς από τους συγχωριανούς του να κάνουν λόγο για ένα τραγικό παιχνίδι της μοίρας που δεν θα μπορούσε να φανταστεί κανείς.

Πέθανε την ίδια ημέρα που η κόρη του σκοτώθηκε στο «πέταλο» του Μαλιακού

Την ίδια μέρα, πριν από 18 χρόνια είχε σκοτωθεί η κόρη του, Κατερίνα στο τραγικό τροχαίο με επτά νεκρούς μαθητές του Λυκείου Φαρκαδόνας, στο “πέταλο” του Μαλιακού. Η απίστευτη αυτή σύμπτωση έχει ανατριχιάσει την περιοχή και έφερε ξανά στη μνήμη το δυστύχημα που συγκλόνισε την Ελλάδα.

Το τραγικό δυστύχημα στο πέταλο» του Μαλιακού

Το ημερολόγιο έγραφε 27 Σεπτεμβρίου 2004. Ήταν λίγο πριν από τις 10 το πρωί, όταν λεωφορείο του ΚΤΕΛ Τρικάλων μεταφέρει 37 μαθητές και τέσσερις καθηγητές συνοδούς της Α’ τάξης του Λυκείου Φαρκαδόνας στην Αθήνα για να παρακολουθήσουν αγωνίσματα των Παραολυμπιακών Αγώνων.

Στο 176ο χλμ. της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, στο Ασπρονέρι, το λεωφορείο συγκρούστηλε πλαγιομετωπικά με νταλίκα που πέρασε στο αντίθετο ρεύμα. Επτά μαθητές ανασύρθηκαν νεκροί, τρεις τραυματίζονται σοβαρά, ενώ άλλοι 27 ελαφρά τραυματισμένοι.

Νεκροί ανασύρθηκαν οι μαθητές Μπουραζέλης Χρήστος, Λίτσιου Αικατερίνη, Καλύβα Στεφανία, Τέλλιος Κωνσταντίνος, Σαράφη Ευγενία, Οικονομούλας Απόστολος και Καματσέλος Ιωάννης. Με απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών, οι κηδείες τους γίνονται δημοσία δαπάνη.

Το θλιβερό περιστατικό «ξύπνησε» μνήμες και βύθισε το μικρό χωριό στο πένθος.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ