Τραγωδία στην Κίνα: 17 νεκροί από πυρκαγιά σε εστιατόριο

τραγωδία-στην-κίνα-17-νεκροί-από-πυρκαγ-63329

Σε νεκροταφείο μετατράπηκε εστιατόριο στη Κίνα αφού έχασαν τη ζωή τους 17 άτομα από πυρκαγιά μέσα σ΄αυτό.

Τουλάχιστον 17 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ύστερα από φωτιά που ξέσπασε σε εστιατόριο κατά τη διάρκεια μεσημεριανού γεύματος στην Κίνα.

Πώς έπιασε πυρκαγιά το εστιατόριο στη Κίνα και έχουμε 17 νεκρούς

Σύμφωνα με το κρατικό τηλεοπτικό κανάλι CCTV της Κίνας, οι πελάτες βρίσκονταν μέσα στο εστιατόριο όταν ξεκίνησε η φωτιά.

Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για περίθαλψη, ενώ τα απανθρακωμένα υπολείμματα 17 ανθρώπων απομακρύνθηκαν από το κτίριο.

Γιατί εξελίχθηκε σε πυρκαγιά η φωτιά στο εστιατόριο στη Κίνα και έχουμε 17 νεκρούς

Το περιστατικό σημειώθηκε στη βιομηχανική ζώνη Changchun, η οποία είναι κέντρο κατασκευής αυτοκινήτων, σύμφωνα με ανάρτηση της επιτροπής διαχείρισής της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Θανατηφόρες πυρκαγιές συμβαίνουν συχνά στην Κίνα, όπου η χαλαρή εφαρμογή των οικοδομικών κανονισμών και η εκτεταμένη αυθαίρετη δόμηση μπορεί να καταστήσουν δύσκολο για τους ανθρώπους να διαφύγουν από φλεγόμενα κτίρια.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, μια τεράστια πυρκαγιά στην κεντρική πόλη Τσανγκσά κατέκαψε μέρος ενός ουρανοξύστη που στέγαζε ένα γραφείο της κρατικής εταιρείας τηλεπικοινωνιών China Telecom, αλλά δεν αναφέρθηκαν θύματα.

Με τόσα που γίνονται στον κόσμο δεν ξέρουμε από που να φυλαχτούμε πια… και σε εστιατόριο θα φοβομαστε πλέον.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ