Εξεταστική Επιτροπή: Συνεχίζεται σήμερα η κατάθεση Δεμίρη

Καταθέτει ο διοικητής της ΕΥΠ στην Εξεταστική Επιτροπή για την υπόθεση της παρακολούθησης Ανδρουλάκη με το παράνομο λογισμικό
εξεταστική-επιτροπή-συνεχίζεται-σήμ-59771

Καταθέτει ο διοικητής της ΕΥΠ στην Εξεταστική Επιτροπή για την υπόθεση της παρακολούθησης Ανδρουλάκη

Εξεταστική Επιτροπή: Για την πολύκροτη υπόθεση της παραβίασης του απορρήτου των επικοινωνιών του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη, καταθέτει σήμερα ο διοικητής της ΕΥΠ Θεμιστοκλής Δεμίρης, στην εν εξελίξει Εξεταστική Επιτροπή.

Συγκεκριμένα η Εξεταστική ερευνά τα περί «παραβίασης του απορρήτου των επικοινωνιών του προέδρου του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ και ευρωβουλευτή κ. Νίκου Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ ή και από άλλα φυσικά ή νομικά πρόσωπα, την επιβεβαιωμένη απόπειρα παγίδευσης του κινητού του με το κακόβουλο λογισμικό Predator, την παράνομη χρήση αυτού στην επικράτεια και την έρευνα για την ύπαρξη ευθυνών του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και κάθε άλλου εμπλεκόμενου φυσικού ή νομικού προσώπου».

Εξεταστική Επιτροπή: Ολοκληρώνεται σήμερα η κατάθεση Δεμίρη

Η κεκλεισμένων των θυρών και σε εφαρμογή των κανόνων της πλήρους μυστικότητας κατάθεση του διοικητή της ΕΥΠ ξεκίνησε το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης και αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα.

Επόμενος μάρτυρας που έχει κληθεί να καταθέσει είναι ο πρόεδρος της Ανεξάρτητης Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών, επίτιμος αντιπρόεδρος του ΣτΕ Χρήστος Ράμμος.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ