Ζυγός, υδροχόος και δίδυμοι: Αυτά είναι τα όρια που έχουν τα ζώδια του αέρα, αν τα ξεπεράσεις θα είσαι παρελθόν

ζυγός-υδροχόος-και-δίδυμοι-αυτά-είναι-179753

Όλοι έχουμε όρια που θέλουμε να τηρούνται σε μια σχέση. Για τα ζώδια του αέρα, τα όρια αυτά είναι συγκεκριμένα και αν ξεπεραστούν δεν έχουν σε τίποτα να λήξουν αυτή την σχέση.

Τα όρια των ζωδίων του αέρα

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος, κατά γενική ομολογία, είναι ένα πρόσχαρο και αισιόδοξο ζώδιο. Είναι γεμάτος από ενθουσιασμό και περιέργεια για τη ζωή και δεν νιώθει καθόλου καλά όταν οι άνθρωποι προσπαθούν να του ρίξουν τι διάθεση ή να του κόψουν τα φτερά. Αν υπάρχει ένα πράγμα που θα «ξενερώσει» εντελώς τους Διδύμους, περισσότερο και από τη βαρεμάρα, είναι η αρνητικότητα. Είναι ευρηματικό ζώδιο και την βαρεμάρα μπορεί να την παλέψει, αλλά πώς να γκρεμίσει ένα γερά φτιαγμένο τείχος αρνητικότητας; Δεν μπορεί και δεν θέλει να συνυπάρχει με άτομα που ακυρώνουν την αισιοδοξία του ή διακατέχονται από εμμονές που του απαγορεύουν την ευελιξία. Αν εισάγεις υπερβολική αρνητικότητα στη ζωή ενός Διδύμου, μην περιμένεις να είσαι μέρος της ζωής του για πολύ.

ΖΥΓΟΣ

Τα πάντα για το Ζυγό έχουν να κάνουν με την δικαιοσύνη και την ισορροπία, έτσι ώστε να μπορεί να έχει εικόνα για όλες τις πλευρές μιας αντιπαράθεσης επιχειρημάτων. Αυτό τον κάνει εκ φύσεως πολύ συγχωρητικό άτομο. Εντούτοις, υπάρχει ένα πράγμα που δεν αντέχει και αυτό είναι ένας σύντροφος που τον υποβαθμίζει, εξευτελίζοντάς τον. Δεν έχει καμία σημασία αν αυτό συμβεί μπροστά σε κοινό ή μέσα στους 4 τοίχους του σπιτιού του. Ο εξευτελισμός οποιουδήποτε είδους εκ μέρους του/της συντρόφου μπορεί να θέσει τον Ζυγό εκτός ισορροπίας. Και τότε η συγχώρεση δεν θα είναι μια από τις επιλογές του.

Ζώδια του αέρα και όρια, πως αντιδράει ο Υδροχόος

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όλα τα πράγματα, που κάνουν εχθρικό ή απόμακρο έναν Υδροχόο, στην πραγματικότητα έχουν να κάνουν με την ουσία του ανθρωπισμού. Συχνά νιώθει τόσο συγκλονισμένος από την ατέλειωτη σκληρότητα του κόσμου, που προσπαθεί να γεμίσει τη ζωή του με δημιουργικές και πρωτοποριακές δραστηριότητες ή με ανθρώπους που εκπέμπουν ανιδιοτέλεια και καλοσύνη. Έχει μηδενική ανοχή απέναντι στη σκληρότητα, είτε είναι περιστασιακή, είτε επαναλαμβανόμενη. Όχι! Δεν είναι ο τύπος που θα κρατήσει μνησικακία απέναντι σε «βάρβαρες» συμπεριφορές, απλώς όταν βλέπει κάποιον που είναι κακεντρεχής ή αγενής, αλλάζει τον τρόπο που τον βλέπει για πάντα.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ