Δυστυχώς, δεν μπορούν να εμπιστευτούν κανέναν: Αυτά τα 4 ζώδια υποπτεύονται μέχρι και τη σκιά τους

Για αυτά τα ζώδια, κάθε νέα συνάντηση είναι μια νέα ευκαιρία να δοκιμάσουν την αλήθεια των άλλων αν και για εκείνα είσαι ήδη ύποπτος.
δυστυχώς-δεν-μπορούν-να-εμπιστευτούν-179633

Για ορισμένα ζώδια, ο κόσμος είναι ένας τόπος γεμάτος απρόβλεπτους κινδύνους και κρυμμένες απειλές. Αυτοί οι ανθρώποι ζουν με τη σταθερή πεποίθηση ότι κάθε προσέγγιση είναι πιθανόν να είναι μια παγίδα ή ένας ψεύτικος φίλος που καραδοκεί να τους προσβάλει.

Ανεξάρτητα από τα στοιχεία που τους παρουσιάζονται, αυτά τα ζώδια δεν εμπιστεύονται εύκολα κανέναν και τίποτα. Πάντα είναι σε ετοιμότητα να ανακαλύψουν την αλήθεια πίσω από τις προθέσεις των άλλων, ανεξαρτήτως εάν υπάρχουν ενδείξεις ή όχι.

Για αυτά τα ζώδια, κάθε νέα συνάντηση είναι μια νέα ευκαιρία να δοκιμάσουν την αλήθεια των άλλων. Ανάμεσα στην ανασφάλεια και τον φόβο, αυτοί οι άνθρωποι διατηρούν πάντα μια απόσταση και κοιτάζουν με καχυποψία τον κόσμο γύρω τους.

Ζώδια: Πάντα σε ετοιμότητα για τον εχθρό

ΙΧΘΥΕΣ

Πρώτοι στην σχετική μας λίστα είναι οι Ιχθύες. Και αυτό γιατί πραγματικά έχουν τόσο μεγάλη φαντασία που πολλές φορές την χρησιμοποιούν με λάθος τρόπο. Πανικοβάλλονται, φοβούνται και πλάθουν μύθους με το μυαλό τους. Νομίζουν πως σε κάθε κατάσταση της ζωής τους είναι τα θύματα και πως οι γύρω τους σκοπεύουν να τους βλάψουν ή να τους εκμεταλλευτούν. Λειτουργούν πολλές φορές με «θολωμένο» μυαλό και αυτό στο τέλος καταλήγει να είναι σε βάρος τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν θα καταφέρεις ποτέ να κερδίσεις την εμπιστοσύνη ενός Σκορπιού. Σε βλέπει καχύποπτα. Νομίζει πως όλοι γύρω του είναι εν δυνάμει εχθροί του και πως θέλουν να του κάνουν κακό, να του την φέρουν ή να τον εκμεταλλευτούν. Δεν αφήνει ποτέ και κανέναν να τον πλησιάσει πολύ. Έχει γύρω του «τείχη» και κλείνεται πίσω από αυτά. Θα σε κοιτάζει με μισό μάτι, θα σε τσεκάρει και θα σε κόβει από πάνω μέχρι κάτω. Και φυσικά προετοιμάσου να περάσεις από διάφορα τεστ τα οποία θα σου κάνει κάθε λίγο και λιγάκι για να σε… τσεκάρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όταν ο Αιγόκερως νομίζει ότι ο κόσμος έχει στραφεί εναντίον του, μπορεί να γίνει πολύ κακός, εκδικητικός και απειλητικός. Συνήθως εχθρούς βλέπει στο εργασιακό του περιβάλλον, καθώς μην ξεχνάμε πως για τον Αιγόκερω η δουλειά του και η καριέρα του είναι όλη του η ζωή. Και αν θεωρήσει πως απειλείται η θέση του ή ότι κάποιος/α τον υπονομεύει, τότε το παιχνίδι θα… αγριέψει επικίνδυνα…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος δεν πιστεύει με τίποτα στον αλτρουϊσμό. Επειδή καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια να φτάσει ψηλά ή να επιτύχει τον στόχο της, θεωρεί πως και όλοι οι υπόλοιποι γύρω είναι ικανοί για όλα, ώστε να πάρουν ό,τι έχει. Βλέπει τους πάντες με μισό μάτι και τους αντιμετωπίζει καχύποπτα. Δεν θα πιστέψει ποτέ ότι κάποιος θέλει το καλό της, απλά και μόνο επειδή είναι καλός άνθρωπος ή έχει μεγάλη καρδιά. Μόνιμα θεωρεί ότι κρύβεται σκοπιμότητα.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ