Είναι «μανούλες» στο κέρατο: Οι άντρες που ανήκουν σε αυτά τα 3 ζώδια θα σε απατήσουν και δεν θα πάρεις χαμπάρι

Σύμφωνα με την αστρολογία, 3 ζώδια ξεχωρίζουν για την ικανότητά τους να κρύβουν καλά τις εξωσυζυγικές περιπέτειές τους.
είναι-μανούλες-στο-κέρατο-οι-άντρες-179378

Ενώ η απιστία είναι μια ατομική επιλογή και δεν σχετίζεται άμεσα με το ζώδιο, υπάρχουν ορισμένα χαρακτηριστικά που συναντώνται συχνότερα σε άντρες που τείνουν να “κερατώνουν” χωρίς να γίνονται αντιληπτοί. Σύμφωνα με την αστρολογία, 3 ζώδια ξεχωρίζουν για την ικανότητά τους να κρύβουν καλά τις εξωσυζυγικές περιπέτειές τους, αν δεν το ομολογήσουνε οι ίδιοι τότε δεν θα το μάθεις ποτέ , καθώς για αυτούς η απιστία είναι μια περιπέτεια που απλά έτυχε.

Ποιοι άντρες του ζωδιακού είναι οι “μανούλες” στο κέρατο:

ΛΕΩΝ

Φύσει ερωτιάρηδες και παιχνιδιάρηδες, οι Λέοντες έλκονται από τον θαυμασμό και την κολακεία.. Δεδομένου του παρουσιαστικού τους και της ακαταμάχητης γοητείας τους, έχουν αρκετές κατακτήσεις. Είναι, μάλιστα, πολύ πιθανό να υποκύψουν σε μια γυναίκα που έχει ανάγκη έναν… ήρωα για να τη σώσει, που τον θαυμάζει ή τον κολακεύει. Αν σε έχει ρουφήξει η καθημερινότητα και για κάποιο λόγο έχεις σταματήσει να φέρεσαι στον Λέοντα σύντροφό σου, σα να είναι ο βασιλιάς σου, δεν αποκλείεται να αναζητήσει αλλού την ιδιαίτερη μεταχείριση που πιστεύει ότι του αξίζει. Επιπλέον, μπορούν να σε παραπλανήσουν για μεγάλο διάστημα και ποτέ να μην καταλάβεις τίποτα, αφού κατέχουν πολύ καλά την τέχνη της… ηθοποιίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι πρόθυμος να κάνει τα πάντα για σένα, αρκεί να του φέρεσαι καλά και να μην τον έχεις αλυσοδεμένο. Είπαμε, είναι μισός άλογο και το άλογο είναι ευτυχισμένο, όταν τρέχει ελεύθερο στα λιβάδια. Αν η συμπεριφορά σου απέναντί του αρχίζει και γίνεται κτητική, θα σε εγκαταλείψει αργά ή γρήγορα. Μην ξεχνάς ότι είναι επιρρεπής στο να παρασύρεται από καταστάσεις που τον ενθουσιάζουν και τον αναζωογονούν. Στη γύρα, λοιπόν, μπορεί να βρει κάποιαν που θα τον ανεβάσει και μιας και λειτουργεί απερίσκεπτα, δε θα το σκεφτεί δεύτερη φορά, πριν σε κερατώσει. Είναι από τα άτομα που ζουν τη στιγμή και καθοδηγούνται από την επιθυμία τους για ικανοποίηση. Μετά θα του φύγει η κάψα και δεν θα ξανασχοληθεί, οπότε δεν θα τον καταλάβεις. Όταν είσαι μαζί με έναν άντρα Τοξότη, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να προσπαθείς διαρκώς να βελτιώνεις τις συνθήκες της σχέση σου μαζί του.

ΙΧΘΥΕΣ

Το πιο αιθέριο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, οι Ιχθύες, είναι βαθιά συμπονετικά και ευαίσθητα πλάσματα. Κυβερνώνται από τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη που σχετίζεται με τα όνειρα και τη δημιουργικότητα, αλλά και με την απάτη και την παραπλάνηση, την αυταπάτη και την ψευδαίσθηση. Ο Ιχθύς μπορεί εύκολα να παρασυρθεί από τις φαντασιώσεις του, πείθοντας τον εαυτό του ότι μια διπλή σχέση είναι στην πραγματικότητα το προϊόν μιας μεγαλειώδους, καρμικής σύνδεσης. Αυτό βέβαια υπάρχει μόνο στο μυαλό του, ωστόσο δεν είναι απίθανο να εμπλακεί αρκετά σε μια ερωτική σχέση και παράλληλα να είναι όπως ήταν και με το ταίρι του.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ