Μην τους είδατε: Τα ζώδια που «γράφουν» τους φίλους τους όταν κάνουν σχέση

μην-τους-είδατε-τα-ζώδια-που-γράφουν-179556

Πάντα υπάρχουν κάποιοι φίλοι στην παρέα που εξαφανίζονται μόλις μπαίνουν σε σχέση και σίγουρα ανήκουν στα παρακάτω ζώδια. Πάμε να δούμε ποια ζώδια όταν είναι ερωτοχτυπημένα, ξεχνούν πως έχουν και φίλους.

Τα ερωτευμένα ζώδια που ξεχνούν την παρέα

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος «κολλάει» και όταν «κολλάει» πραγματικά γίνεται ένα με τον/την άλλο/η. Ξεχνάει τα πάντα, αδιαφορεί και ασχολείται μόνο με το άλλο του μισό. Αφήνει στην άκρη φιλίες, συγγένειες κτλ. Είναι αυτό που λέμε, τον «χτυπάει» ο έρωτας κατακούτελα και παθαίνει κοκομπλόκο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για τον Καρκίνο, η σχέση του είναι όλη του η ζωή. Από την στιγμή που έχει αποφασίσει να είναι με έναν άνθρωπο, θα είναι μόνο μαζί του. Εύκολα θα ξεχάσει φίλους, φίλες, γνωστούς κτλ και θα περνάει όλο του τον χρόνο με το amore του. Όταν είναι ερωτευμένος είναι σαν να φοράει ροζ γυαλιά και να πετάει σε… ροζ συννεφάκι.

Τα υπόλοιπα ζώδια που ξεχνούν τους πάντες όταν είναι ερωτευμένα

ΖΥΓΟΣ

Ο κατ’ εξοχήν σχεσάκιας του ζωδιακού. Πόσες και πόσες φορές δεν έχεις ακούσει για την συμπεριφορά των Ζυγών όταν ερωτεύονται; Ε, λοιπόν είναι όλα αλήθεια… Πάνω από όλους και από όλα είναι το ταίρι τους. Ξεχνούν τους πάντες και τα πάντα. Θα προτιμήσουν να βγουν με τον “έρωτά τους τον μεγάλο και αγιάτρευτο” παρά με φίλες/ους. Τι δεν καταλαβαίνεις; Θα τα ξαναπείτε, όταν χωρίσει (χαχαχα).

ΙΧΘΥΕΣ

Ακόμα χειρότερος από τον Ζυγό, είναι ο Ιχθύς. Αυτός περπατάει και ονειρεύεται το άλλο του μισό, δεν το σκέφτεται απλά… Μιλάμε για το άτομο που θα εξαφανιστεί από προσώπου γης, ζει και αναπνέει για τον έρωτά του και μετά, όταν περάσουν τα πρώτα μέλια κι αρχίσουν τα ζόρια, τότε θα ξεκολλήσει… Μέχρι τότε όμως γραμμένο/η θα σε έχει κι ακόμα κι αν βρεθείτε κάποια στιγμή το μυαλό του στο έτερο ήμισυ θα το έχει και δε θα σε παρακολουθεί καν…

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ