Τα μοναχικά ζώδια: Έχουν ανάγκη για απομόνωση και ηρεμία με την παρέα του εαυτού τους

τα-μοναχικά-ζώδια-έχουν-ανάγκη-για-απο-179994

Τα ζώδια που θα αναφερθούν παρακάτω έχουν συχνά την ανάγκη για απομόνωση, μακριά από τον κόσμο και την βαβούρα. Αυτό δεν τους κάνει αντικοινωνικούς απλά κάποιες φορές χρειάζεται να μείνουν για λίγο μόνοι τους ώστε να ηρεμήσουν και να βρουν τις ισορροπίες τους. Πάμε να δούμε για ποια μιλάμε.

Ζώδια: Οι τρεις μοναχικοί του ζωδιακού

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ναι και όμως! Όσο παράξενο και αν σου φαίνεται, ο Δίδυμος έχει τρελή ανάγκη κάποιες στιγμές να μένει μόνος. Ακριβώς επειδή έχει έναν τεράστιο κύκλο γνωριμιών, δεν σταματάει να μιλάει, να βγαίνει και γενικότερα να επικοινωνεί με κάθε τρόπο, υπάρχουν στιγμές που νιώθει ότι δεν αντέχει άλλο, ότι η ενέργειά του έχει τελειώσει και θέλει να κάνει… «επαναφόρτιση». Θέλει να ηρεμήσει, να χαλαρώσει λίγο μόνος, να πάρει μια «ανάσα» και μετά να επιστρέψει στην καθημερινότητά του. Δεν είναι εύκολο να είσαι… Δίδυμος, μιας και από τη μια θέλει να είναι σε κίνηση όλη την ώρα, ωστόσο υπάρχει και ένα κομμάτι μέσα του που θέλει να «αποτοξινωθεί», να ηρεμήσει και να αποτραβηχτεί από τη φασαρία και τη βουή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι γνωστό ότι ο Υδροχόος λατρεύει την ελευθερία του και αποζητά αρκετό χρόνο μοναξιάς. Είναι η ευκαιρία του να ηρεμήσει και να χαλαρώσει, χωρίς να χρειάζεται να επικοινωνεί με κανέναν. Δεν είναι αντικοινωνικός, σε καμία περίπτωση. Απλώς έχει και εκείνος όπως και ο Δίδυμος που αναφέραμε πιο πάνω, τεράστια ανάγκη την απομόνωση για λίγο. Του αρέσει να έχει γύρω του ένα πλήθος στο οποίο θα… αγορεύει, ωστόσο αυτό από ένα σημείο και μετά τον κουράζει και θέλει να «φορτίσει» ξανά τις μπαταρίες του. Ναι, είναι λαλίστατος, αλλά έχει ανάγκη και την απόλυτη σιωπή. Του κάνει καλό και φέρνει μια ισορροπία στην ζωή του. Μπορεί να περάσει ώρες ατελείωτες σε έναν καναπέ να βλέπει σειρές ή να παίζει video games και τις επόμενες μέρες να γίνει και πάλι «μελισσούλα» που δεν θα κάθεται σε ένα μέρος.

Ζώδια: Ένα ακόμη μοναχικό ζώδιο

ΙΧΘΥΕΣ

Για τον Ιχθύ τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά σε σχέση με τα άλλα δυο ζώδια που αναφέραμε. Πρόκειται για ένα άτομο το οποίο γενικά φορτίζεται πάρα πολύ εύκολα. Επηρεάζεται από τους γύρω του, από την ψυχολογία τους, από την κακή ενέργεια σε ένα χώρο και έχει τεράστια ανάγκη να απομονωθεί και να αποφορτιστεί από όλα αυτά. Κοιμάται αρκετές ώρες γιατί έτσι ηρεμεί και χαλαρώνει. Είναι η στιγμή που το μυαλό του αποβάλλει όλες τις σκέψεις. Επίσης, ο Ιχθύς είναι ένα άτομο ονειροπόλο. Θέλει να μένει μόνος του για να μπορεί να ονειροβατεί και να αφήνει τη φαντασία του να καλπάζει. Είναι επιτακτική ανάγκη για εκείνον να απομονώνεται κάποιες ώρες μέσα στη μέρα για να μπορεί να χαλαρώνει. Αν δεν του δίνεται αυτή η ευκαιρία, πιέζεται πάρα πολύ και δεν το αντέχει.

Για περισσότερα Ζώδια εδώ:

Οι ρομαντικές του ζωδιακού: Τα ζώδια που θέλουν να ζήσουν έναν παραμυθένιο έρωτα

Ένας γνήσιος Αιγόκερως: Τι σε κάνει αυθεντικό παιδί του Κρόνου και ποια τα χαρακτηριστικά σου

Οι gentlemen του ζωδιακού: Οι «ιππότες» που θα ανοίξουν την πόρτα όταν συνοδεύουν μια κυρία

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ