Είναι υποκριτές, μη τους πιστέψεις: Τα 3 ζώδια που δείχνουν ότι νοιάζονται, στην ουσία όμως δεν δίνουν δεκάρα για σένα

Τα τρία ζώδια που μπορεί να δείχνουν ότι συμπάσχουν, μέσα τους όμως ψάχνουν την έξοδο φυγής, μακριά από το «δράμα».
είναι-υποκριτές-μη-τους-πιστέψεις-τα-3-178766

Τα τρία ζώδια που ακολουθούν, δεν νοιάζονται για τους άλλους, αλλά παρουσιάζουν ένα πρόσωπο συμπονετικό. Η συμπεριφορά τους δείχνει συμπόνια και ενσυναίσθηση ωστόσο από μέσα τους σκέφτονται πώς θα ξεφύγουν και πως θα σε παραπλανήσουν.

Ζώδια

 

Ας δούμε ποια είναι αυτά τα 3 ζώδια:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος αντιμετωπίζει δυσκολία στο να αντιμετωπίσει τη συναισθηματική φόρτιση και τις βαθιές συναισθηματικές σχέσεις. Μπορεί να δείχνει κατανόηση και υποστήριξη αλλά συχνά δυσκολεύεται να ανταποκριθεί πρακτικά στις ανάγκες των άλλων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης θέλει να δείχνει ότι ενδιαφέρεται για όλους και ότι γενικότερα είναι άτομο με αισιόδοξη στάση και attitude, ωστόσο δεν είναι και τόσο… ψυχοπονιάρης. Το αντίθετο μάλιστα. Είναι μεγάλος καλοπερασάκιας και η διάθεσή του μπορεί να αλλάξει πάρα πολύ εύκολα. Επειδή δε θέλει να απογοητεύσει τους γύρω του και να φανεί το… «κακό παιδί», θα προσποιηθεί ότι νοιάζεται, ότι ακούει και ότι καταλαβαίνει τον συνομιλητή του, ενώ στην ουσία δεν θα θυμάται καν τι είπε, μετά από πέντε λεπτά της συνομιλίας τους και θα ψάχνει δικαιολογίες για να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος έχει κατηγορηθεί πολλές φορές για το πόσο ψυχρός είναι ως άνθρωπος και η άποψη αυτή δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα. Είναι επικοινωνιακός, χαμογελάει και μιλάει σε όλους, δείχνει ότι νοιάζεται και ενδιαφέρεται για γνώμες και απόψεις, όμως δεν δίνει… δεκάρα για το πώς αισθάνονται. Ο Υδροχόος χτίζει ένα συναισθηματικό «τοίχος» ανάμεσα σε εκείνον και τους γύρω του, προκειμένου να νιώθει ασφαλής και προστατευμένος. Όταν κάποιος ζητήσει την παρηγοριά του, από τη μια, για να μην φανεί κακός, θα την δώσει και θα χαμογελάσει, ωστόσο όλο αυτό είναι προσποιητό και δε βλέπει την ώρα να… ξεφορτωθεί το συναισθηματικό βάρος (έτσι βλέπει τον άλλον).

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ