Οι ανεξάρτητοι του ζωδιακού: Τα ζώδια που κάνουν όλες τις δουλειές του σπιτιού μόνοι τους

οι-ανεξάρτητοι-του-ζωδιακού-τα-ζώδια-π-181623

Αυτοί οι εκπρόσωποι του ζωδιακού δεν έχουν ανάγκη κανέναν. Δεν περιμένουν από την μητέρα τους ή την σύντροφο τους να καθαρίσει το σπίτι τους ή να τους μαγειρέψει.

Φροντίζουν μόνοι τους για τα πάντα. Πάνε supermarket, λαϊκή, σιδερώνουν, πλένουν, μαγειρεύουν, σκουπίζουν, σφουγγαρίζουν και -αν έχουν- φροντίζουν και τα φυτά τους. Πάμε να δούμε για ποια τέσσερα ζώδια μιλάμε:

Ζώδια: Αυτοί είναι οι ανεξάρτητοι του ζωδιακού

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί να μην του το είχες, αλλά ο Κριός είναι νοικοκύρης στο σπίτι του. Φροντίζει να είναι όλα καθαρά, συμμαζευμένα και μπορεί να κάνει τα πάντα. Δεν έχει ανάγκη κανέναν για να τον φροντίζει και να τον νταντεύει. Όλο αυτό προέρχεται από την μεγάλη του ανάγκη για ανεξαρτησία, ελευθερία και ηρεμία. Προκειμένου να μην δίνει λογαριασμό σε κανέναν, τα κάνει όλα μόνος του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νοικοκύρης στο σπίτι του είναι και ο Τοξότης. Μπορεί γενικά στην ζωή του να είναι λίγο ανεύθυνος κτλ, ωστόσο στο σπίτι του κάνει τα πάντα. Φροντίζει τον προσωπικό του χώρο, αλλά και τον εαυτό του και δεν βασίζεται στην βοήθεια κανενός. Όπως είπαμε λίγο πιο πάνω και για τον Κριό, ο Τοξότης είναι ένα εξίσου ανεξάρτητο άτομο που δεν θέλει να απολογείται σε κανέναν. Θα προτιμήσει να κάνει μόνος του τις δουλειές και να έχει ήσυχο το κεφάλι του, παρά να ζητήσει βοήθεια και να χαλάσει την ηρεμία του.

Ζώδια: Αιγόκερως και Υδροχόος κάνουν τα πάντα μόνοι τους

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όσο υπεύθυνο άτομο είναι ο Αιγόκερως στη δουλειά του και στον εργασιακό του χώρο γενικά, άλλο τόσο είναι και στο σπίτι του. Τα πάντα είναι στη θέση τους, καθαρά, τακτοποιημένα και συμμαζευμένα. Ο Αιγόκερως μπορεί να κάνει τα πάντα στο σπίτι και μάλιστα να τα κάνει τόσο καλά που να σε κάνει να νομίζεις ότι σίγουρα κάποια γυναίκα έβαλε το χέρι της στον χώρο. Το ζώδιο αυτό δεν εξαρτάται από κανέναν και δεν θέλει να ζητάει χάρες -επίσης- από κανέναν. Φροντίζει μόνος του τον εαυτό του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τέταρτος στην σχετική μας λίστα είναι ο Υδροχόος και το κοινό του χαρακτηριστικό με τους άλλους τρείς της… «παρέας», είναι η ανεξαρτησία και η ελευθερία. Και αυτά τα δύο δεν τα διαπραγματεύεται με τίποτα και για κανέναν! Ο Υδροχόος θα καθίσει να κάνει μόνος του όλες τις δουλειές του σπιτιού. Θα πάει και στη λαϊκή με το καροτσάκι του για φρούτα και λαχανικά και θα φροντίσει για όλα. Δεν βασίζεται σε κανέναν και δεν στηρίζεται στη βοήθεια της μητέρας του ή της εκάστοτε συντρόφου του.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Χαλάρωση δέρματος: Οι φυσικοί και αποτελεσματικοί τρόποι για σύσφιξη μετά από απώλεια βάρους

Περήφανος πατέρας ο Κώστας Κόκλας: Ο γιος του ηθοποιού όσο μεγαλώνει γίνεται ίδιος ο μπαμπάς του

Ο viral μαθηματικός γρίφος: Πόσα τρίγωνα βλέπετε σε αυτή την εικόνα που έχει πονοκεφαλιάσει τους χρήστες του διαδικτύου

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ