Οι ντόμπρες του ζωδιακού: Αυτά είναι τα τέσσερα πιο ειλικρινή ζώδια που τα λένε «στα ίσια»

οι-ντόμπρες-του-ζωδιακού-αυτά-είναι-τα-178540

Γενικά στην αστρολογία τα ζώδια χωρίζονται στα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες), τα σταθερά ζώδια (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος), και τα παρορμητικά (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Τα σταθερά ζώδια τείνουν να είναι πιο ειλικρινή από τα μεταβλητά ενώ τα παρορμητικά θεωρούνται οι εμπνευστές του ζωδιακού που συνεχώς ψάχνουν νέους τρόπους για να δράσουν και να εκφραστούν. Ανάμεσα τους, υπάρχουν και τα ζώδια που τα λένε πιο ξεκάθαρα και δεν θα διστάσουν να μοιραστούν τις απόψεις τους. Πάμε να δούμε τις πιο ντόμπρες γυναίκες του ζωδιακού.

Οι ειλικρινείς κυρίες του ζωδιακού

ΚΡΙΟΣ

Η Κριαρίνα, ίσως είναι η πιο ντόμπρα απ’ όλες, αφού διαθέτει όλα τα απαραίτητα αστρολογικά χαρακτηριστικά: ηγείται της παρορμητικής τετραπλότητας και κυβερνάται από τον επιθετικό πλανήτη Άρη. Επίσης, ως το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, επιδιώκει να είναι «η πρώτη» αλλά και η πρωτοπόρα σε κάθε δράση. Η τάση της όμως να μιλάει, πριν σκεφτεί, συχνά προξενεί αρκετά προβλήματα και στην ίδια, τόσο σε προσωπικά θέματα όσο και στο κοινωνικό πεδίο.

ΛΕΩΝ

Η Λιονταρίνα είναι άλλο ένα ζώδιο της φωτιάς που δεν έχει πρόβλημα να πει ακριβώς αυτό που σκέφτεται. Κυβερνάται από τον Ήλιο που είναι το κέντρο του ηλιακού μας συστήματος και φωτίζει τα πάντα. Της αρέσει να κάνει αισθητή την παρουσία της στο χώρο, όπως ακριβώς συμβαίνει με τον Ήλιο μια ζεστή μέρα του καλοκαιριού. Για αυτόν το λόγο, γενικά οι Λέοντες τείνουν να πιστεύουν ότι ο τρόπος που λειτουργούν δεν είναι μόνον ο σωστός, αλλά μπορεί να είναι και επωφελής για όλους τους άλλους. Το σίγουρο πάντως είναι ότι μια Λιονταρίνα δεν θα φοβηθεί να κάνει τη φωνή της να ακουστεί.

Τα πιο ειλικρινή ζώδια

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αιγοκερίνα μπαίνει επίσης στη λίστα της… ντομπροσύνης, καθώς έχει τη φήμη του δύσκολου ανθρώπου. Ίσως δεν είναι τόσο άμεση, καθώς επιλέγει τον χρόνο και τον τρόπο που θα εκφραστεί, αλλά είναι απόλυτα ειλικρινής και δε θα φοβηθεί να πει την γνώμη της, ακόμα κι αν ξέρει ότι θα δυσαρεστήσει κάποιον/α. Μπροστά, δε, στον παραλογισμό, την προχειρότητα, την επιπολαιότητα και την ανοργανωσιά, όχι μόνο θα βγει μπροστά και θα διαφωνίσει, αλλά θα γίνει και πολύ δεικτική κι ας έχει απέναντί της και το ίδιο της το αφεντικό…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όπως και τα άλλα δύο ζώδια της φωτιάς, ο Τοξότης δεν έχει κανένα πρόβλημα να πει αυτό που έχει στο μυαλό του. Μάλιστα εκτιμά αφάνταστα την ειλικρίνεια και είναι πολύ άμεσος στον τρόπο που επικοινωνεί. Είναι γνωστό ότι μπορεί να γίνει βάναυσα ειλικρινής, περισσότερο και από τον Κριό. Είναι περιπετειώδης και λατρεύει να συναντά ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα, ενώ δεν αποκλείεται να μάθει μια ξένη γλώσσα μόνο και μόνο για να μπορέσει να μιλήσει σε άλλους ανθρώπους. Έχει ένα φωτεινό και ηλιόλουστο πνεύμα και ο κυβερνήτης του ο Δίας του προσφέρει μια απαράμιλλη γενναιοδωρία πνεύματος. Είναι εύκολο λοιπόν να καταλάβει κανείς γιατί είναι ένα από τα πιο ντόμπρα ζώδια.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ