Αυτές οι γυναίκες του ζωδιακού προτιμούν τους νεότερους άνδρες

Αυτές οι γυναίκες του ζωδιακού αγνοούν τη διαφορά ηλικίας και το χάσμα γενεών και σχεδόν επιδιώκουν να έχουν σχέση με νεότερους άνδρες.
αυτές-οι-γυναίκες-του-ζωδιακού-προτιμ-180718

Οι γυναίκες του ζωδιακού που θα αναφέρουμε παρακάτω δεν δίνουν σημασία στη διαφορά ηλικίας και στο χάσμα γενεών. Αυτό που τις ενδιαφέρει είναι να απολαμβάνουν τη ζωή, να αγαπούν και να νιώθουν νέες και αναζωογονημένες με ένα νεότερο άνδρα στο πλευρό τους. Μια τέτοια σχέση αναζωογονεί το πάθος τους και το «αίμα τους βράζει».

Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτές τις ζωηρές γυναίκες του ζωδιακού:

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η γυναίκα Αιγόκερως δεν έχει κανένα πρόβλημα να κάνει σχέσεις με μεγάλη διαφορά ηλικίας, είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω. Ένας άντρας νεότερος από εκείνη είναι αυτό που αναζητά. Ξέρει πώς να τον χειριστεί και παράλληλα την εξιτάρουν όλες αυτές οι διαφορές και οι αντιθέσεις τους, μιας την φέρνει στην θέση της «δασκάλας» στην σχέση. Αναλαμβάνει από μόνη της να μάθει στον άνδρα που ναι δίπλα της όλα όσα δεν γνώριζε και να τον… διδάξει. Ο ρόλος αυτός της ταιριάζει γάντι και μια σχέση με διαφορά ηλικίας την ανανεώνει και την ολοκληρώνει κάποιες φορές.

ΛΕΩΝ

Η γυναίκα Λέων με έναν άντρα μικρότερο από εκείνη νιώθει η απόλυτη… βασίλισσα. Ανανεώνεται, αισθάνεται ξανά μικρό κοριτσάκι και μπορεί να κάνει κάθε είδους τρέλα «τυφλωμένη» από το πάθος και την έξαψη του έρωτα που ζει. Φυσικά και δεν θα ντραπεί να τον κυκλοφορήσει, μιας και θα νιώθει όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω τους και θα ξέρει ότι οι άλλες γυναίκες σκάνε από το κακό τους που δεν έχουν έναν τόσο ωραίο και νέο άντρα στο πλευρό τους και φυσικά την ζηλεύουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η γυναίκα Υδροχόος είναι πολύ μπροστά από την εποχή της και για εκείνη το να σπάει τα ταμπού και τις προκαταλήψεις, να είναι μοντέρνα και προοδευτική, είναι… ελιξίριο ζωής. Το να κάνει σχέση με έναν άντρα μικρότερό της ηλικιακά και μάλιστα να τον δείχνει, να τον κυκλοφορεί και να τον καμαρώνει, είναι σαν να έχει κάνει δέκα μπότοξ και δύο πλαστικές. Τόσο νέα νιώθει σωματικά και ψυχικά αυτή η γυναίκα του ζωδιακού. Είναι μια γυναίκα ελεύθερη, που δεν την νοιάζει τι θα πει η κοινωνία και φροντίζει να απολαμβάνει την ζωή της στο έπακρο.

Τα ζώδια σήμερα 08/05:

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Άγιοι Ανάργυροι: Σοβαρές πειθαρχικές ευθύνες στους αδιάφορους αστυνομικούς εντοπίζει η ΕΔΕ για την δολοφονία της Κυριακής

Μπράβο στην Πάτρα: Απέκτησε το πρώτο κοιμητήριο μικρών ζώων

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η Πάολα Μπαντόσα μίλησε για τον χωρισμό τους

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ