Άγιοι Ανάργυροι: Σοβαρές πειθαρχικές ευθύνες στους αδιάφορους αστυνομικούς εντοπίζει η ΕΔΕ για την δολοφονία της Κυριακής

Σοβαρές πειθαρχικές ευθύνες φέρουν οι αστυνομικοί που υπηρέτουσαν στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων το βράδυ της δολοφονίας της Κυριακής Γρίβα.
άγιοι-ανάργυροι-σοβαρές-πειθαρχικές-191624

Η ΕΔΕ ολοκληρώθηκε για τις πειθαρχικές ευθύνες που φέρουν οι αστυνομικοί που υπηρετούσαν στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας της Κυριακής Γρίβα από τον πρώην σύντροφο της.

Άγιοι Ανάργυροι: Ολοκληρώθηκε η ΕΔΕ για τους αστυνομικούς

Όπως γίνεται γνωστό, την Παρασκευή αναμένεται να υποβληθεί και στον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής, ώστε να έχει πλήρη επίγνωση του τι ακριβώς συνέβη και ποιες παραβάσεις αστυνομικών σημειώθηκαν.

Σύμφωνα με την τηλεόραση του OPEN και την αστυνομική συντάκτρια Μίνα Καραμήτρου, από την ΕΔΕ προκύπτει και διαπιστώνεται ότι υπάρχουν σοβαρές πειθαρχικές ευθύνες, για τους αστυνομικούς που βρισκόταν εκεί. Δηλαδή, για τον σκοπό και την επόπτρια – υποδιοικήτρια του αστυνομικού τμήματος.

Στη συνέχεια, το πόρισμα του πειθαρχικού ελέγχου θα σταλεί στους Αδιάφθορους της ΕΛΑΣ για να συμπεριληφθεί στην έρευνα που γίνεται μετά από εντολή του Εισαγγελέα για τις ποινικές ευθύνες των αστυνομικών.

Να σημειωθεί πως η έρευνα για τις ποινικές ευθύνες έχει ολοκληρωθεί και περιμένουν και αυτήν για τις πειθαρχικές ευθύνες, ώστε να κλείσει και να σταλεί στον Εισαγγελέα.

Άγιοι Ανάργυροι: Σοβαρές πειθαρχικές ευθύνες για τους αστυνομικούς

Υπενθυμίζεται πως η Κυριακή Γρίβα ξεψύχησε, σύμφωνα και με τα τελευταία φωτογραφικά ντοκουμέντα που έχουν δει το φώς της δημοσιότητας, ακριβώς έξω από το κουβούκλιο του σκοπού στο ΑΤ των Αγίων Αναργύρων. Όπως τεκμηριώνεται, το έγκλημα δεν τελέστηκε μερικά μέτρα από το τμήμα, όπως υποστήριξαν αρχικά οι αστυνομικοί αλλά ακριβώς μπροστά από την είσοδο του ΑΤ.

Όπως φαίνεται στα ντοκουμέντα που παρουσίασαν τα δελτία ειδήσεων, η 28χρονη Κυριακή, έπεσε νεκρή μια ανάσα από το κουβούκλιο του φρουρού. Ανάμεσα στις φωτογραφίες, βρίσκεται το ματωμένο μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο 39χρονος πρώην σύντροφός της για να τη δολοφονήσει. Αν είχε επέμβει έγκαιρα ο φρουρός, ίσως και να μην είχε αποδειχθεί μοιραία η τελευταία μαχαιριά στο στήθος.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Μπράβο στην Πάτρα: Απέκτησε το πρώτο κοιμητήριο μικρών ζώων

AstraZeneca: Αποσύρει άρον – άρον το εμβόλιο Covid – Η παραδοχή για σπάνια παρενέργεια

Γλυφάδα – Βόλος: Καρχαρίες βγήκαν στους γιαλούς για τροφή

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ