Ζώδια: Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο φέρνει μεγάλη τύχη σε 5 εκπροσώπους του ζωδιακού σύμφωνα με την Άση Μπήλιου

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 08/05 μόνο τυχερή είναι για τα ζώδια και μας δίνει απροσδόκητες ευκαιρίες για νέες αρχές σε αυτούς τους τομείς.
ζώδια-η-νέα-σελήνη-στον-ταύρο-φέρνει-με-191546

Τα ζώδια ευνοούνται από την Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 8 Μαΐου η οποία έρχεται μόνο με θετικές προδιαγραφές και πρόκειται να ανοίξει τα πιο αισιόδοξα κεφάλαια. Κάθε σελήνη συμβολίζει νέα ξεκινήματα και η Σελήνη στον Ταύρο είναι έξτρα τυχερή αφού σε αυτό το ζώδιο βρίσκεται και ο πλανήτης της τύχης, ο Δίας.

Πάμε να δούμε ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο σύμφωνα με την Άση Μπήλιου

Ποιοι επηρεάζονται περισσότερο

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στις 18 μοίρες και 01 λεπτά του Ταύρου και επηρεάζει περισσότερο τους Ταύρους, τους Λέοντες, τους Σκορπιούς και τους Υδροχόους που έχουν γεννηθεί στο τέλος του δεύτερου – αρχές τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο από την 15η έως την 25η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Ζώδια: Οι πρόβλεψεις για την Νέα Σελήνη

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο επηρεάζει τον 2ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου που αφορά στα οικονομικά σας και αποτελεί την ιδανική συνθήκη για να βάλετε μια τάξη στο ισοζύγιο εσόδων-εξόδων. Ήρθε η στιγμή να κάνετε έναν σοβαρό απολογισμό, αλλά και μια νέα αρχή στον τρόπο που διαχειρίζεστε τα χρήματα σας. Φτιάξτε ένα πρόγραμμα και δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για να έχετε ασφάλεια στο μέλλον. Ίσως μπείτε στη διαδικασία να εξετάσετε επωφελείς κινήσεις που μπορεί να κάνετε και με την ακίνητη περιουσία σας και γενικώς θα κοιτάξετε πώς μπορείτε να εξασφαλίσετε το μέγιστο κέρδος από τις επαγγελματικές και οικονομικές σας δραστηριότητες.

Η Νέα Σελήνη υπόσχεται νέες προοπτικές και σταθερότητα και ενδεχομένως να προκύψει ξαφνικά μία πρόταση για δουλειά που μπορεί να κρύβει πολλές υποσχέσεις και χρηματικά οφέλη, ή μπορεί να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα σας, να πάρετε μια προαγωγή, μια αύξηση ή να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων από την αξιοποίηση ενός ταλέντου σας. Ενδεχομένως να προκύψει ξαφνικά μια νέα πηγή εσόδων ή μία πρόταση για δουλειά, ίσως και πολύ διαφορετική από ό,τι ξέρετε να κάνετε μέχρι τώρα και να σας προβληματίσει. Πάρτε όμως τα ρίσκα σας, σε λογικά επίπεδα πάντα, και μην φοβηθείτε το διαφορετικό, διότι μπορεί να κρύβει σημαντικά χρηματικά οφέλη. Επίσης, ευνοήστε και στην εύρεση ακινήτου αν ψάχνετε να μετακομίσετε. Επίσης, η Νέα Σελήνη εκτός από τα οικονομικά σας θα αυξήσει και την αυτοεκτίμηση, την ενέργεια και τον ενθουσιασμό σας και θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις ατόμων που έχουν δύναμη και επιρροή και που μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε τα επόμενα βήματα στη ζωή σας. Γενικά θα υπάρχει μια αίσθηση ανανέωσης και φρεσκάδας στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας και θα καμφθούν οι ανησυχίες σας. Θα έχετε περισσότερα κέφια να κοινωνικοποιηθείτε και να έρθετε σε επαφή με φίλους και συναδέλφους.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό και στον Υδροχόο από τη 15η έως την 25η μοίρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας σε σύνοδο με τον πλανήτη της τύχης Δία και με τον πλανήτη των ξαφνικών ευκαιριών Ουρανό σάς χρίζει πρωταγωνιστές και σας καλεί να ανανεωθείτε σε όλους τους τομείς. Αν έχετε γενέθλια κοντά στις 08 Μαΐου η επιρροή αυτής της Νέας Σελήνης θα διαρκέσει σε όλη τη γενέθλια χρονιά σας, δηλαδή για έναν χρόνο, δίνοντας σας μοναδικές ευκαιρίες να αλλάξετε ολόκληρη τη ζωή σας αν το επιθυμείτε. Σκεφτείτε τι είναι αυτό που θέλετε να επιτύχετε μέχρι τα επόμενα γενέθλια σας και σχεδιάστε πώς θα καταφέρετε να βρείτε τη νέα εκδοχή του εαυτού σας και της ζωής σας. Είστε ευτυχισμένοι; Και αν όχι, τι κάνετε για αυτό; Τώρα ήρθε η ώρα των αποφάσεων, του σχεδιασμού και της πραγματοποίησης των ονείρων. Η Νέα Σελήνη θέλει να δώσετε προτεραιότητα σε εσάς, στις ανάγκες σας και να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας. Είναι η ευκαιρία σας να αλλάξετε, να αναζωογονηθείτε, να ενεργοποιήσετε τους προσωπικούς σας στόχους και τις επιθυμίες σας, να πάρετε πρωτοβουλίες και να σπείρετε τους σπόρους για τη μελλοντική σας ανάπτυξη.

Θα έχετε συμμάχους στο πλευρό σας και φίλους να σας στηρίξουν, και αν υπάρξουν αντίθετες φωνές στα σχέδια σας κλείστε τα αυτιά σας. Είναι η δική σας στιγμή και η δική σας ζωή και θα τη φτιάξετε όπως εσείς επιθυμείτε και το σύμπαν είναι στο πλευρό σας. Τώρα είναι η στιγμή για νέα ξεκινήματα και νέες προοπτικές. Κάντε μια νέα αρχή στις σχέσεις σας, στη δουλειά, στις σπουδές, είτε ακόμη και στην εμφάνισή σας. Το φεγγάρι, σε σύνοδο με τον Δία και με τον Ουρανό, θα λειτουργήσει ως φύλακας άγγελός σας και θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τη δημιουργικότητα σας, να επεκταθείτε και να αποδείξετε σε όλους την αξία σας και τα ταλέντα σας, αρκεί να πιστέψετε σε εσάς και να μην φοβηθείτε τις αλλαγές. Θα έχετε εξελίξεις στην εργασία, στα προσωπικά και στα οικονομικά και μάλιστα πολλές φορές αυτές οι εξελίξεις θα είναι απότομες και ραγδαίες και μπορεί να σας τρομάξουν. Όμως, δεν πρέπει να φοβηθείτε το καινούριο, διότι στο τέλος θα καταλάβετε ότι όλα έγιναν για το καλό σας. Η δημοτικότητά σας θα αυξηθεί και θα έχετε κατακτήσεις στον ερωτικό τομέα. Αν είχατε απογοητευτεί από μια σχέση και ήσασταν πληγωμένοι, τώρα είναι η ώρα να προχωρήσετε παρακάτω και να βρείτε την αληθινή αγάπη σε άλλη αγκαλιά. Αν όμως είστε σε μια υγιή και ευτυχισμένη σχέση, μπορεί να κάνετε το επόμενο βήμα και να συζήσετε, να παντρευτείτε ή να αποκτήσετε έναν απόγονο.

Επηρεάζεστε περισσότερο αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δεύτερου – αρχές τρίτου δεκαημέρου, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό και στον Υδροχόο από τη 15η έως την 25η μοίρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρο μέσα στον 12ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, που αφορά το ασυνείδητο, τη φαντασία, τη διαίσθηση και τον ψυχισμό σας, μπορεί όλα να σας φαίνονται μπερδεμένα και να μην έχετε την ενέργεια που θέλετε. Όμως μην ανησυχείτε και μην αγχώνεστε διότι αυτός είναι ο στόχος, δηλαδή να εντοπίσετε και να ξεμπερδέψετε με ό,τι σας κουράζει, σας εξαντλεί, σας πιέζει. Να αφήσετε στο παρελθόν ό,τι λειτουργεί τοξικά και σας κρατάει πίσω στη ζωή σας. Η Νέα Σελήνη θέλει να κάνετε αλλαγές ξεκινώντας όμως από μέσα σας, οπότε κάντε μια βουτιά στην ψυχή σας για να καταλάβετε τα πραγματικά σας θέλω και τι θα σας κάνει ευτυχισμένους στη ζωή σας. Είναι η τέλεια συγκυρία για εσάς να αφήσετε πίσω σας άτομα, συνήθειες και καταστάσεις που σας κρατάνε δέσμιους και να κάνετε μια νέα αρχή σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Ξεκινήστε να γυμνάζεστε, να τρέφεστε σωστά και όχι αυτοκαταστροφικά και βρείτε τρόπους να φροντίσετε τον εαυτό σας, να κάνετε αποτοξίνωση, να κοιμηθείτε ή να ξεκουραστείτε. Προσπαθήστε μέσα στις υποχρεώσεις και το καθημερινό τρέξιμο να βρείτε χρόνο να ηρεμείτε την ψυχή και το μυαλό σας.

Εκμεταλλευτείτε λοιπόν την ενέργεια της Νέας Σελήνης, που είναι ιδανική για να απαλλαγείτε από καταστάσεις και ανθρώπους που λειτουργούν παρασιτικά ή και τοξικά στη ζωή σας. Πάρτε τις αποφάσεις σας, θεραπεύεστε τις πληγές και ανανεωθείτε. Μόλις απελευθερωθείτε από τοξικά μοτίβα θα αυξηθεί η προσωπική σας δύναμη και θα καταφέρετε να επιτύχετε τους στόχους σας. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε νέες σχέσεις ή να κάνετε τον απολογισμό στις ήδη υπάρχουσες. Ακόμη, είναι μια Νέα Σελήνη που ίσως δείχνει παρασκηνιακές κινήσεις και μυστικές συναντήσεις, δηλαδή μπορεί να παίζονται αυτή την περίοδο παιγνίδια πίσω από την πλάτη σας στη δουλειά ή μπορεί κι εσείς οι ίδιοι να κρατάτε κρυφά τα χαρτιά σας και να κάνετε μυστικά επαγγελματικά ραντεβού και να οργανώνετε τα επόμενα βήματα σας. Η διαίσθηση σας θα είναι έντονη και θα καταλαβαίνετε πολλά περισσότερα από αυτά που σας λένε οι άλλοι.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό και στον Υδροχόο από τη 15η έως την 25η μοίρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η επιρροή της Νέας Σελήνης από τον Ταύρο στον 11ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου θα κάνει αυτή την περίοδο για εσάς να μοιάζει με διαγωνισμό δημοτικότητας, αφού φέρνει εύνοια στους στόχους και στα μελλοντικά σας σχέδια και σας κάνει πιο κοινωνικούς και εξωστρεφείς. Θα έχετε ευκαιρίες και όρεξη να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε, θα γίνετε πιο κοινωνικοί, θα ασχοληθείτε με τα κοινά, θα είστε πιο ενεργοί σε ομάδες που συμμετέχετε, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα σας κυριεύσει το συλλογικό πνεύμα, θα είστε η ψυχή της παρέας και θα ψάχνετε συνεχώς ευκαιρίες να είστε κοντά με τους φίλους σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή λοιπόν να ακονίσετε τα επικοινωνιακά σας όπλα και να συνδεθείτε με άτομα που έχετε κοινούς στόχους και συμφέροντα, ακόμη και στο διαδίκτυο. Θα έχετε καλύτερες ιδέες, θα κάνετε προτάσεις, θα βγείτε μπροστά και θα αποκτήσετε συμμάχους και μεγαλύτερη στήριξη από το περιβάλλον σας. Το φεγγάρι θα σταθεί στο πλευρό σας και θα σας στηρίξει ώστε να κάνετε ένα όνειρό σας πραγματικότητα και ευνοεί πολύ τη συλλογική δουλειά.

Ίσως δείτε το κλίμα στη δουλειά να αλλάζει υπέρ σας και να βελτιωθούν οι σχέσεις με τους συνεργάτες, τους προϊσταμένους και τους συναδέλφους. Θα νιώθετε ότι σας στηρίζουν, ότι αναγνωρίζουν τις προσπάθειες σας και ότι μπορείτε να βασιστείτε σε αυτούς. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή αυτή την περίοδο της έντονης εξωστρέφειας είναι οι υπερβολές στον τρόπο που εκφράζεστε για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Το φεγγάρι αυτό όμως σας κάνει και πιο ερωτικούς και παθιασμένους και ίσως κάνετε νέες γνωριμίες με ενδιαφέροντα άτομα που θα κάνουν την καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά και να ενθουσιαστείτε. Γενικά, θα έχετε όρεξη να βγείτε, να διασκεδάσετε και να ανανεωθείτε και όποιος από τον κύκλο σας δεν μπορεί να ακολουθήσει τον δρόμο της εξωστρέφειας θα μείνει πίσω… Δεν αντέχετε άλλη μιζέρια και η Νέα Σελήνη σας βοηθά να βγείτε μπροστά και να ξεχωρίσετε.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό και στον Υδροχόο από τη 15η έως την 25η μοίρα.

Ζώδια: Οι υπόλοιπες πρόβλεψεις για την Νέα Σελήνη

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο δίνει έμφαση στα θέματα της καριέρας, της κοινωνικής και επαγγελματικής αναγνώρισης, της επιτυχίας και επειδή είναι σε σύνοδο με τον ευεργέτη Δία, αλλά και με τον Ουρανό, τον πλανήτη των ευκαιριών, μπορεί το σύμπαν να σας επιφυλάσσει ένα απρόσμενο δώρο στα επαγγελματικά σας σχέδια. Έτσι, παρότι τον τελευταίο καιρό μπορεί να είχατε χάσει την πίστη και την αισιοδοξία σας, με το φεγγάρι αυτό θα μπορούσε να προκύψει ένα καινούριο επαγγελματικό ξεκίνημα ή μια νέα πρόταση που ενδεχομένως να απογειώσει τη φήμη σας και να σας φέρει πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σας. Επίσης, μπορεί να αναγνωριστούν οι κόποι σας από τους προϊσταμένους σας και ίσως αυτό φέρει εκτός από μια προαγωγή και κάποια αύξηση στις αποδοχές σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή λοιπόν να προωθήσετε τον εαυτό σας, τα ταλέντα σας (ιδιαίτερα τα καλλιτεχνικά), να αλλάξετε τη δημόσια εικόνα σας και να δείξετε τι αξίζετε. Αν έχετε κάποια καλή ιδέα, αν θέλετε να γίνετε πιο γνωστοί στον χώρο που δραστηριοποιήστε, ξεκινήστε τις προσπάθειες σας και τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να φανούν.

Εκμεταλλευτείτε αυτή την εξαιρετική πλανητική συγκυρία για να ζητήσετε προαγωγή, να πάρετε αύξηση, να μετακινηθείτε σε ένα καλύτερο πόστο ή και να αλλάξετε αντικείμενο δουλειάς. Αυτό το φεγγάρι σας βοηθά να χτίσετε τις βάσεις για το μέλλον που πάντα ονειρευόσασταν και θα το καταφέρετε βέβαια με την απαραίτητη πειθαρχία, επιμονή και υπομονή. Εμπιστευτείτε το ένστικτο και τις ικανότητες σας, κάντε σταθερά βήματα, και πολύ σύντομα θα αποκομίσετε τους καρπούς των κόπων σας. Ακόμη, είναι η κατάλληλη στιγμή για να λουστράρετε το επαγγελματικό σας προφίλ, είτε κάνοντας αλλαγές στο πώς εμφανίζεται η δουλειά σας είτε «παίζοντας» λίγο με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αν ψάχνετε εργασία κάντε εντατικές προσπάθειες, στείλτε βιογραφικά, συζητήστε το με συνεργάτες και φίλους, διότι μπορεί να βοηθηθείτε. Με τη Νέα Σελήνη μπορεί να προκύψει και μια μετακόμιση ή μια χωροταξική αλλαγή, αλλά επειδή η επιρροή της είναι εξαιρετικά βοηθητική, ίσως βρείτε τώρα έναν υπέροχο χώρο για να στεγάσετε τα επαγγελματικά ή τα προσωπικά σας όνειρα. Μπορεί να μπείτε στη διαδικασία να κάνετε επισκευές στον χώρο που μένετε ή να αλλάξετε τη διακόσμηση του σπιτιού ή του γραφείου σας για να φτιάξει η διάθεση σας.

Επηρεάζεστε περισσότερο αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δεύτερου – αρχές τρίτου δεκαημέρου, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό και στον Υδροχόο από τη 15η έως την 25η μοίρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο επηρεάζει τον 9ο οίκο στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο, που σχετίζεται με την πνευματική σας ανάπτυξη, τα ταξίδια, τη γνώση και την εκπαίδευση και σας δίνει την ευκαιρία να επεκταθείτε, αφού σχηματίζει σύνοδο με τον ευεργέτη Δία. Είναι η κατάλληλη περίοδος λοιπόν να διευρύνετε τους ορίζοντες σας, να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για την εξέλιξη σας και να δώσετε ιδιαίτερη έμφαση στην επικοινωνία, τις σπουδές, τις σχέσεις με ξένους και εξωτερικό, αλλά και τα νομικά ζητήματα που τυχόν σας απασχολούν. Οπότε ερευνήστε τις προοπτικές που έχετε και μην αφήνετε ανεκμετάλλευτο τον χρόνο να περνά. Αν επιθυμείτε να ανοίξετε μια επιχείρηση, να κάνετε ένα νέο επαγγελματικό βήμα, να επεκτείνετε τη δουλειά σας διαδικτυακά ή στο εξωτερικό, ή να εμπλουτίσετε τις γνώσεις με ένα μεταπτυχιακό ή σεμινάριο δεν έχετε παρά να το κάνετε με αυτό το φεγγάρι! Όμως πρέπει να δείτε με σοβαρότητα τις προοπτικές σας, να χτίσετε γερές βάσεις για τους μακροχρόνιους στόχους σας και με αυτοπεποίθηση και σκληρή δουλειά να τους κυνηγήσετε, καθώς ο Κρόνος δεν αφήνει περιθώρια για βιαστικές κινήσεις. Μην αφήσετε τον ενθουσιασμό ή την αγωνία σας να σας παρασύρει σε αποφάσεις που δεν στηρίζονται σε λογικές και γερές βάσεις.

Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα είναι πολλές και ίσως εμφανιστούν ξαφνικά και από εκεί που δεν το περιμένατε και αυτό να σας αγχώσει. Όμως μην πιέζεστε και μη φοβάστε ότι θα χάσετε το τρένο… και τελικά επιλέξετε κάτι υπό το καθεστώς πανικού. Με ψυχραιμία και οργάνωση θα βρείτε τι είναι αυτό που ταιριάζει και εκφράζει καλύτερα εσάς. Επίσης, τώρα είναι η ευκαιρία σας να απεμπλακείτε από σχέσεις και συνεργασίες που σας έχουν απογοητεύσει. Ό,τι σας κρατάει στάσιμους και σας βγάζει τον κακό σας εαυτό και δεν σας αφήνει να είστε δημιουργικοί, πρέπει να το αφήσετε πίσω σας. Οι προοπτικές σας είναι θετικές και σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, αρκεί να το θελήσετε, να πιστέψετε στον εαυτό σας και στις δυνατότητές σας. Ταξιδέψτε, ανανεωθείτε και ψάξτε το φρέσκο που θα ξαναδώσει νόημα στη ζωή και στα όνειρα σας. Οι ορίζοντες είναι ανοιχτοί και γεμάτοι ελπίδα, αρκεί να το προσπαθήσετε. Και πάνω από όλα να είστε γειωμένοι και όχι ονειροπόλοι, χάνοντας ενέργεια και χρόνο σε απραγματοποίητα σχέδια, πρέπει να εκμεταλλευτείτε σωστά τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Μην μένετε στάσιμοι πιστέψτε στον εαυτό σας και στις ικανότητες σας.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό και στον Υδροχόο από τη 15η έως την 25η μοίρα.

ΖΥΓΟΣ

Τις επενδύσεις σας, οικονομικές και συναισθηματικές φέρνει στο προσκήνιο η Νέα Σελήνη στον Ταύρο και θα μπείτε στη διαδικασία να εξετάσετε σε βάθος τα χρήματα και τα αισθήματα σας, προκειμένου να βρείτε πώς θα αισθανθείτε πιο σίγουροι και δυνατοί. Δεν θα συμβιβαστείτε με τίποτα λιγότερο από ό,τι σας αξίζει και σας κάνει να νιώθετε ασφαλείς και γεμάτοι. Καταστάσεις και άτομα που απλώς «υπάρχουν» στη ζωή σας και δεν σας γεμίζουν ή σας δημιουργούν προβλήματα και ανασφάλεια δεν θα έχουν λόγο ύπαρξης και θα απομακρυνθούν με συνοπτικές διαδικασίες. Θα βρείτε τον πιο παλιό καλό σας εαυτό και θα απαιτήσετε τα κεκτημένα σας. Το φεγγάρι θα σας δώσει την ευκαιρία να βάλετε μπροστά νέους οικονομικούς στόχους και ίσως έχετε επαγγελματικές προτάσεις με οικονομικό αντίτιμο. Είναι μια καλή συγκυρία να βάλετε σε τάξη φόρους, χρέη, δάνεια και να εξετάσετε το πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε τους πόρους που διαθέτετε και να αναλάβετε ενεργή δράση τόσο στη μείωση πάγιων εξόδων όσο και στην απόκτηση εισοδημάτων. Μάλιστα μπορεί το σύμπαν να συνωμοτήσει και να σας φέρει μαζεμένα χρήματα, είτε από επενδύσεις, από κληρονομιά ή μπορεί να βρείτε έναν χορηγό για να δώσετε μια ανάσα στην επιχείρησή σας. Ευνοούνται θέματα συμβολαίων και συμφωνιών. Βέβαια, θα πρέπει να έχετε αυτοσυγκράτηση και να μην σκορπάτε τα κέρδη σας από δω και κει και να μην κάνετε περιττά έξοδα.

Ο στόχος είναι να εκμεταλλευτείτε την εύνοια της Νέας Σελήνης για να κάνετε σωστές επενδύσεις και να βρείτε πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε την ακίνητη περιουσία σας και να αυξήσετε την περιουσία σας. Αν έχετε μια καλή ιδέα και αναζητάτε χρηματοδότηση, ίσως καταφέρετε να βρείτε τον κατάλληλο άνθρωπο που θα σας στηρίξει οικονομικά ή να πάρετε πιθανώς και κάποια επιδότηση ή δάνειο. Γενικώς, ξεψαχνίστε όλες τις δυνατότητες που υπάρχουν διαθέσιμες για να βοηθήσετε τον οικονομικό σας προϋπολογισμό και να αποκτήσετε επιτέλους ένα μαξιλαράκι ασφαλείας. Σε προσωπικό επίπεδο η Νέα Σελήνη θα τονώσει τη σεξουαλική σας επιθυμία, αλλά παράλληλα θα σας κάνει να ζητάτε πιο ουσιαστική δέσμευση από τον-η σύντροφό σας και αν δεν μπορεί να καλύψει τις συναισθηματικές ανάγκες σας, ίσως αποφασίσετε να απομακρυνθείτε και να κάνετε μια νέα αρχή στη ζωή σας. Η εμπιστοσύνη και η αξιοπιστία είναι ό,τι ζητάτε αυτή τη στιγμή και οποιοδήποτε άλλη συμπεριφορά ίσως κλονίσει τις ισορροπίες σας. Θέλετε να ξέρετε ακριβώς πού βαδίζετε και πόσο μπορείτε να βασίζεστε στον σύντροφο ή στους συνεργάτες σας για να προχωρήσετε μαζί τους στα μελλοντικά σας σχέδια.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό και στον Υδροχόο από τη 15η έως την 25η μοίρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στις 08/05 ακριβώς απέναντι σας στο ζώδιο του Ταύρου, αφορά τον τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών και του γάμου. Αυτό σημαίνει ότι πλέον δεν ικανοποιείστε με τα λίγα και ότι θα διεκδικήσετε αυτό που σας αξίζει, δηλαδή σταθερότητα και ασφάλεια και σε προσωπικό επίπεδο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Έτσι, είναι πιθανό να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και να μπείτε σε μια καινούρια σχέση ή συνεργασία που θα έχει τα χαρακτηριστικά που εσείς θέλετε. Αν τώρα είστε σε μια κατάσταση, προσωπική ή επαγγελματική που σέρνεται και δεν έχει κανένα πάθος και ουσία, τότε οι πιθανότητες να πείτε ξαφνικά αντίο και να κλείσετε πίσω σας την πόρτα για πάντα είναι πάρα πολλές. Εξάλλου, αυτή η Νέα Σελήνη ευνοεί τις νέες σχέσεις, τις επιχειρηματικές συνεργασίες, τις διαπραγματεύσεις και τα συμβόλαια. Αν τώρα είστε σε μια σχέση ή συνεργασία που θεωρείτε σημαντική αλλά έχει χάσει τη δροσιά της, τότε μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την ενέργεια της Νέας Σελήνη και να της δώσετε «το φιλί της ζωής» που θα την αναζωογονήσει.

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες χρειάζονται πολλή δουλειά για να μείνουν ζωντανές και εσείς είστε πρόθυμοι να καταβάλλετε τις προσπάθειες για να ευδοκιμήσουν ή να κάνετε το επόμενο βήμα για κάτι νέο. Βέβαια, αν είστε ευτυχισμένοι και θεωρείτε ότι έχετε βρει τον σύντροφο της ζωής σας, μπορεί να αποφασίζετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας και ίσως τελικά να παντρευτείτε με διαδικασίες εξπρές. Από την άλλη, αν έχετε βαλτώσει επαγγελματικά και αναζητάτε μία νέα εργασία μπορείτε να ψαχτείτε μέσω των φιλικών ή κοινωνικών επαφών σας, ακόμη και στο διαδίκτυο, διότι μπορεί να βρείτε κάτι ικανοποιητικό. Γενικότερα η προσοχή σας θα είναι στραμμένη στη συλλογική δουλειά, στις συνεργασίες, τις νέες γνωριμίες, τους συνεταιρισμούς, την επισημοποίηση σχέσεων και τις νέες συμφωνίες. Είστε άνθρωποι ιδιαίτερα δημιουργικοί και με αυτή τη Νέα Σελήνη μπορεί να ενώσετε τις δυνάμεις σας με άλλα άτομα και να επιτύχετε ένα όνειρο σας. Το φεγγάρι είναι εξαιρετικά βοηθητικό και φέρνει ευκαιρίες και στις σπουδές, την προώθηση του έργου σας, την ενασχόληση με το διαδίκτυο, τις μετακινήσεις, τα κοντινά ταξίδια και το μεταφορικό σας μέσο.

Επηρεάζεστε περισσότερο αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δεύτερου – αρχές τρίτου δεκαημέρου, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό και στον Υδροχόο από τη 15η έως την 25η μοίρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, που αφορά την εργασία και την υγεία, πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Ταύρο και σας δίνει το έναυσμα να κάνετε μια νέα αρχή σε θέματα ευεξίας, διατροφής και άσκησης, αλλά και στο πρόγραμμα της δουλειάς σας και της καθημερινότητα σας. Η Νέα Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον κυβερνήτη σας Δία και αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για εσάς προκειμένου να αλλάξετε τις ρουτίνες σας και να βρείτε την ισορροπία σας, κάνοντας τις σωστές επιλογές για να τονώσετε τον οργανισμό σας και να προστατέψετε την υγεία σας. Είναι σωστός ο τρόπος που διατρέφεστε, κάνετε λίγη άσκηση ή περιμένετε να διορθωθεί η φυσική σας κατάσταση μαγικά; Τώρα είναι η ευκαιρία σας να κάνετε τις σωστές επιλογές για να τονώσετε τον οργανισμό σας και να προστατέψετε το ανοσοποιητικό σας. Δείξτε την πειθαρχεία που χρειάζεται και μόνο κερδισμένοι θα βγείτε. Μην ψάχνετε για δικαιολογίες. Οργανώστε το πρόγραμμα σας και τον χρόνο σας πιο σωστά για να είστε πιο παραγωγικοί και αποτελεσματικοί, μην αναλώνεστε σε επουσιώδη ώστε να σας μένει χρόνος να τον διαθέτετε στον εαυτό σας και την υγεία σας. Το φεγγάρι αυτό μπορεί να σας φέρει και ευκαιρίες σε θέματα επαγγελματικά και να αναζωογονήστε και τις εργασιακές σας σχέσεις.

Ίσως δεχτείτε προτάσεις οι οποίες θα έχουν και οικονομικό όφελος για εσάς, οπότε στείλτε βιογραφικά και κάντε ραντεβού. Ή μπορεί να έχετε μια πρωτοποριακή ιδέα που να απογειώσει την καριέρα και τη φήμη σας ή να αναλάβετε και κάτι ακόμα στην ήδη υπάρχουσα δουλειά που να φέρει και αύξηση των εσόδων σας. Δεν χρειάζεται όμως να είστε συγκεντρωτικοί και να τα κάνετε όλα μόνοι σας, οι συνεργάτες γι’ αυτό τον λόγο είναι, για να μοιράζεστε τη δουλειά και τις ευθύνες. Παράλληλα μπορεί να πάρετε απόφαση να ανανεώσετε τον εργασιακό σας χώρο, να τον αναβαθμίσετε τεχνολογικά ή να βρείτε τους κατάλληλους βοηθούς ή συνεργάτες για να βγαίνει πιο εύκολα η δουλειά σας. Με τις κατάλληλες αλλαγές και τροποποιήσεις θα βοηθήσετε και τον εαυτό σας και την υγεία σας και θα είστε και πιο παραγωγικοί. Γενικότερα η Νέα Σελήνη θα στρέψει το ενδιαφέρον σας στο πώς θα κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη και σταθερή και όλες σας οι κινήσεις θα προσανατολίζονται σε αυτή την κατεύθυνση. Έτσι αν τα πράγματα είναι στάσιμα ή σας προκαλούν ανασφάλεια, θα δημιουργήσετε τις συνθήκες ώστε να βάλετε τα θεμέλια για ένα καλύτερο αύριο που θα σας εξασφαλίσει και μια ποιότητα ζωής.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό και στον Υδροχόο από τη 15η έως την 25η μοίρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον πιο εξωστρεφή και ευχάριστο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, τον 5ο, που αφορά στον έρωτα, στα φλερτ, στη δημιουργία, στα παιδιά, στη διασκέδαση, σε ό,τι κάνει την καρδιά σας να χτυπά πιο γρήγορα και με μεγαλύτερο ενθουσιασμό, είτε είναι τα χόμπι σας, τα σπορ ή ένα επιχειρηματικό σας σχέδιο. Αυτή η Νέα Σελήνη σας κλείνει τα μάτι και σας ζητά να αφήσετε την αυστηρότητα σας στην άκρη και να βγάλετε προς τα έξω την παιχνιδιάρικη πλευρά σας, να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, να παθιαστείτε, να διασκεδάσετε και να ξεχάσετε για λίγο τις ευθύνες σας. Θα είστε πιο εξωστρεφείς, ενθουσιώδεις, περιπετειώδεις και απίστευτα ερωτικοί και αισθησιακοί.

Θα αναζητάτε τις απολαύσεις και θα θέλετε να περνάτε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σας και οι στιγμές πάθους με το ταίρι σας δεν θα λείψουν. Θα έχετε την όρεξη να φλερτάρετε, να γνωρίσετε νέα πρόσωπα και ίσως έρθει και ένας νέος έρωτας στη ζωή σας που θα κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά. Η Νέα Σελήνη είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή σε θέματα παιδιών και αν είστε γονείς θα περάσετε όμορφες στιγμές με τα παιδιά σας και θα αισθάνεστε πιο χαρούμενοι και γεμάτοι ευεξία. Αν είστε στη φάση απόκτησης απογόνου, τότε αυτή η Νέα Σελήνη θα μπορούσε να αποδειχτεί αρκετά βοηθητική. Γενικότερα θα έχετε περισσότερο κέφι και ανάγκη να μοιραστείτε τη χαρά σας με τους φίλους σας και όσους αγαπάτε. Παράλληλα, θα αυξηθεί η δημοφιλία σας, θα είστε πιο κοινωνικοί, αλλά και στον εργασιακό χώρο θα είστε πιο φιλικοί και προσιτοί. Η δημιουργική σας πλευρά, η φαντασία και η έμπνευση σας θα χτυπήσουν κόκκινο και θα είστε ιδιαίτερα παραγωγικοί στη δουλειά και θα έχετε ευκαιρίες να λάμψετε επαγγελματικά. Μάλιστα, είναι η κατάλληλη στιγμή να αξιοποιήσετε κάποιο ταλέντο σας ακόμη και σε επαγγελματικό επίπεδο ή να ξεκινήσετε κάποια επιχείρηση, αν έχετε κάτι τέτοιο στο μυαλό σας. Είναι επίσης μια καλή στιγμή αν ψάχνετε συμμάχους να κάνετε μια συζήτηση με κάποιον που μπορεί να στηρίξει τα σχέδια σας.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό και στον Υδροχόο από τη 15η έως την 25η μοίρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου δίνει έμφαση στα θέματα της οικογένειας, του σπιτιού, της ακίνητης περιουσίας, του παρελθόντος, της ψυχολογίας σας και της καριέρας σας και έρχεται με τις καλύτερες προδιαγραφές για εσάς. Ετοιμαστείτε λοιπόν για ξαφνικές αλλαγές και νέα ξεκινήματα, αφού η Νέα Σελήνη είναι σε σύνοδο με τον Δία και τον κυβερνήτη σας Ουρανό, καθώς θα κληθείτε να ανανεωθείτε και να αφήσετε πίσω σας ό,τι επιβαρύνει την ψυχή σας και σας παιδεύει. Αδράξτε την ευκαιρία να κάνετε μια νέα αρχή στο σπίτι που μένετε, αφού είναι μια καλή περίοδος για επισκευές ή για να κάνετε ένα καλό ξεδιάλεγμα και να ξεφορτωθείτε ό,τι σας είναι άχρηστο. Μπορεί λοιπόν να ξυπνήσει μέσα σας η επιθυμία να φρεσκάρετε τον χώρο που ζείτε, να κάνετε αλλαγές στη διακόσμηση ή ακόμη και να μετακομίσετε σε ένα άλλο πιο κατάλληλο περιβάλλον για σας. Αν ψάχνατε για μεγάλο διάστημα να αλλάξετε χώρο και δεν βρίσκατε τίποτα, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να εντείνετε τις προσπάθειες σας, διότι έχετε περισσότερες πιθανότητες να βρείτε ένα σπίτι που να σας αρέσει πολύ, ενώ υπάρχει περίπτωση να αλλάξετε χώρο και στον επαγγελματικό τομέα. Ακόμη, ευνοούνται οι υποθέσεις που αφορούν σε θέματα ακινήτων και περιουσιακά και ίσως τώρα να βρείτε την ευκαιρία να αξιοποιήσετε την ακίνητη περιουσία σας, να αγοράσετε, να ενοικιάσετε ή να πουλήσετε κάποιο ακίνητο.

Μπορεί με αυτό το φεγγάρι να ξεκινήσετε κάποια νέα επαγγελματική δραστηριότητα, πιθανώς και με έδρα το σπίτι, και να κάνετε τις αλλαγές που θα δημιουργήσουν μεγαλύτερη ισορροπία μεταξύ της οικογενειακής και επαγγελματικής σας ζωής. Επίσης, αν μέχρι τώρα κρατούσατε τα παράπονά σας θαμμένα ή δεν είχατε αντιμετωπίσει κάποια θέματα οικογενειακά ή προβλήματα με συγγενείς, ίσως έρθουν τώρα στην επιφάνεια για να τεθούν επί τάπητος και να επιλυθούν, προκειμένου να δημιουργήσετε νέα και «καθαρά» συναισθηματικά θεμέλια με την οικογένεια σας. Παράλληλα θα έχετε όρεξη να απολαύσετε τη ζωή σας, να διασκεδάσετε και να κάνετε πράγματα που σας ικανοποιούν και σας κάνουν να χαμογελάτε, ή μπορεί να σας πιάσουν τάσεις φυγής και να αποφασίσετε να κάνετε μια απόδραση από τη ρουτίνα. Επίσης, μπορεί κάποιο μέλος της οικογένειας σας να χρειάζεται τη βοήθεια σας και να πρέπει να τρέξετε για να την προσφέρετε, ή να περάσετε απλώς περισσότερο χρόνο με τους δικούς σας ανθρώπους κάνοντας κάποιες ευχάριστες δραστηριότητες μαζί τους. Εάν έχετε σκεφτεί κάτι, αν έχετε κάποια «τρελή» ιδέα, μη φοβηθείτε να μην υλοποιήσετε, διότι η Νέα Σελήνη είναι σε σύνοδο με τον κυβερνήτη σας Ουρανό που ευνοεί τις πρωτοποριακές κινήσεις και σας προκαλεί να αδράξετε την ευκαιρία. Ενδεχομένως να έχετε ευχάριστες εξελίξεις και σε θέματα επαγγελματικών και να έρθει μια πρόταση για δουλειά ή να βρείτε μια λύση σε ένα θέμα υγείας που σας απασχολεί.

Επηρεάζεστε περισσότερο αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δεύτερου – αρχές τρίτου δεκαημέρου, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό και στον Υδροχόο από τη 15η έως την 25η μοίρα.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο ετοιμαστείτε να βγάλετε φτερά, να επεκταθείτε και να πετάξετε μακριά! Το μυαλό σας θα δουλεύει με χίλιες στροφές, θα έχετε έμπνευση, ιδέες, αλλά και τη δυνατότητα να τις επικοινωνείτε σωστά. Το φεγγάρι αυτό, που είναι σε σύνοδο με τον παραδοσιακό σας κυβερνήτη Δία, αλλά και με τον πρωτοποριακό Ουρανό θα δυναμώσει τον λόγο σας, τη σκέψη σας, θα σας κάνει πιο ζεστούς, επικοινωνιακούς και επιδραστικούς, θα αναζωογονήσει την κοινωνική σας ζωή και θα είστε πιο ευχάριστοι με όσους συναναστρέφεστε σε καθημερινό επίπεδο, είτε είναι οι φίλοι σας, είτε οι γείτονες, οι συνεργάτες σας ή οι διαδικτυακοί σας ακόλουθοι.

Αν ασχολείστε με τη συγγραφή, τη διαφήμιση, τον τουρισμό, τα ΜΜΕ ή τις πωλήσεις, τώρα είναι η στιγμή να προσελκύσετε το κοινό σας και να αναγνωριστείτε. Είναι η κατάλληλη Νέα Σελήνη για να προωθήσετε τη δουλειά σας, να διαφημίσετε τις ικανότητες σας, να είστε πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να στείλετε ένα βιογραφικό ή να περάσετε από μια συνέντευξη, να υπογράψετε μια συμφωνία, να ασχοληθείτε με γραφειοκρατικά θέματα, αλλά και να οργανώσετε καλύτερα το καθημερινό σας πρόγραμμα, ώστε να χωρούν όλες οι δραστηριότητες που επιθυμείτε να κάνετε. Επίσης, ευνοεί σπουδές, σεμινάρια, επιμόρφωση, ταξίδια, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, κυρίως στα επαγγελματικά. Θα ενεργοποιηθείτε, ώστε να βρείτε τα κατάλληλα άτομα, με τα οποία θα συμμαχήσετε για να σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τις ιδέες σας. Θα έχετε έμπνευση, θα είστε πιο φιλόδοξοι και ίσως πιο ανταγωνιστικοί, αλλά θα είστε περισσότερο πρακτικοί και ουσιαστικοί στα σχέδια σας. Επίσης, μπορεί να μπείτε στη διαδικασία να αλλάξετε το μεταφορικό σας μέσο, να κανονίσετε ένα ταξίδι πιθανώς για σπουδές ή δουλειά, ή να έρθετε σε επαφή με συγγενείς ή με άτομα που βρίσκονται μακριά. Το φεγγάρι μπορεί να φέρει και μια ευκαιρία για να κάνετε μια νέα αρχή στο εξωτερικό, είτε να ξεκινήσετε κάποιες σπουδές σε ένα πανεπιστήμιο εκτός συνόρων είτε να κάνετε ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα σε μια πολυεθνική εταιρία.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό και στον Υδροχόο από τη 15η έως την 25η μοίρα.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

TAGS:
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ