Η τύχη χαμογελάει σε 3 ζώδια: Τεράστια ανατροπή τις επόμενες μέρες «βλέπει» η Άση Μπήλιου

Οι τυχεροί της εβδομάδας ανήκουν σε τρία ζώδια που θα ευνοηθούν πάρα πολύ σύμφωνα με την αστρολόγο, Άση Μπήλιου
η-τύχη-χαμογελάει-σε-3-ζώδια-τεράστια-α-191347

Τρία ζώδια θα ευνοηθούν με την σύνοδο του Ερμή με τον Χείρωνα στον Κριό σύμφωνα με την Άση Μπήλιου. Πρόκειται για μια όψη η οποία απευθύνεται περισσότερο στην ενσυναίσθηση μας και στις ευαισθησίες μας. Για αυτό η διαίσθηση μας θα είναι αρκετά αυξημένη αυτή την εβδομάδα και δεν πρέπει να την αγνοήσουμε ενώ από την άλλη θα είναι πιο εύκολο να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας και να έχουμε μια καλή επικοινωνία.

Ζώδια: Η Άση Μπήλιου για την εβδομάδα 7/5-12/5

Την ίδια μέρα στις 07/05/2024 ο Ήλιος από τον Ταύρο σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο ενώ η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου για να προετοιμάσει τη νέα Σελήνη στις 08/05/2024. Έτσι η Τρίτη είναι από τις πιο σταθερές ημέρες της εβδομάδας και βοηθητική στις αποφάσεις και τις κινήσεις μας. Στις 08/05/2024 σχηματίζεται η πιο τυχερή και βοηθητική νέα Σελήνη της χρονιάς έως τώρα στο ζώδιο του Ταύρου, που μας καλεί να «προσγειωθούμε», να απλοποιήσουμε τις ζωές μας όσο γίνεται περισσότερο και με λογική και σύνεση να κάνουμε τα νέα μας σχέδια και να θέσουμε τους στόχους μας. Η νέα Σελήνη μπορεί να αποφέρει καρπούς και να μας εκπλήξει με τα αποτελέσματα που θα έχουμε. Αν ψάχνετε για συναισθηματική ασφάλεια, θετικότερα οικονομικά, πιο σταθερούς δεσμούς με τους ανθρώπους γύρω σας είναι η καλύτερη νέα Σελήνη να εκφράσετε τις προθέσεις σας στο σύμπαν και να αρχίσετε να δουλεύετε προς την κατεύθυνση της υλοποίησής τους. Καθώς ο Ταύρος συνδέεται με την ύλη άρα και την υλική μας διάσταση είναι μια εξαιρετική ευκαιρία με τη δύναμη αυτού του φεγγαριού να ενδιαφερθούμε περισσότερο για το σώμα μας και τη φυσική μας κατάσταση υιοθετώντας υγιεινότερες διατροφικές συνήθειες, τρόπους χαλάρωσης από το άγχος, καθημερινή εκγύμναση κι ό,τι άλλο θα βοηθήσει να έχουμε υγεία. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί αλλά και Υδροχόοι των τελευταίων ημερών του δευτέρου και των πρώτων ημερών του τρίτου δεκαημέρου θα επηρεαστούν περισσότερο. Αυτό που είναι σημαντικό με τη νέα Σελήνη στον Ταύρο, είναι να θυμάστε ότι αν θέλετε να ξεκινήσετε κάτι πρέπει να είστε καλά οργανωμένοι χωρίς βιασύνες και παρόρμηση, να λαμβάνετε υπόψη και την αισθητική πλευρά, αφού ο Ταύρος είναι το ζώδιο της ομορφιάς, της ποιότητας και της απλότητας και ό,τι κάνετε να είναι φιλικό προς το περιβάλλον. Σιγά σιγά πρέπει να συνειδητοποιήσουμε τη δική μας συμβολή στην διατήρηση του περιβάλλοντος στον πλανήτη μας. Όλοι μας έχουμε δύναμη και συμμετοχή σε ό,τι συμβαίνει. Ας υποστηρίξουμε δράσεις για το περιβάλλον, ας υποστηρίξουμε ακόμη και με τις αγορές που κάνουμε καθημερινά, εταιρείες που παράγουν προϊόντα που δεν καταστρέφουν το περιβάλλον και έχουν οικολογικό προσανατολισμό. Ακόμη είναι μια εξαιρετική νέα Σελήνη αν θέλουμε να κάνουμε οικονομικές κινήσεις, επενδύσεις ή να ανοίξουμε έναν αποταμιευτικό λογαριασμό. Την Κυριακή γιορτάζεται η ημέρα της μητέρας και βρίσκει τη Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου που τυχαίνει να είναι και το ζώδιο της μητρότητας. Βρείτε ένα γλυκό τρόπο να δείξετε στον άνθρωπο που σας έφερε στον κόσμο ή στον άνθρωπο που ακόμη κι αν δεν σας έφερε σας ανάθρεψε την ευγνωμοσύνη σας. Και φυσικά όχι για μια μέρα αλλά κάθε μέρα αν το αξίζει φυσικά. Τα τρία πιο τυχερά ζώδια της εβδομάδας είναι τα ζώδια τα γης Ταύρος, Παρθένος και Αιγόκερως και όσοι ανεξαρτήτως ζωδίου έχουν ωροσκόπο ή πολλούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

Ζώδια: Η Άση Μπήλιου για τα πιο τυχερά ζώδια

ΤΑΥΡΟΣ

Χριστός Ανέστη! Το εξάγωνο του Ήλιου από το ζώδιο σας με τον Κρόνο στους Ιχθύς σας προτρέπει να σταματήσετε να παίρνετε όλο το βάρος αποφάσεων, σκέψεων, ιδεών στην πλάτη σας και μόνο. Έχετε συνεργάτες, έχετε φίλους και τις στιγμές που μπορεί εσείς να μην έχετε έμπνευση μπορεί εκείνοι να σας βοηθήσουν με μια ιδέα ή μια έμπνευση. Αν λοιπόν σε μια σοβαρή απόφαση νιώθετε μπερδεμένοι ίσως ένας αξιόπιστος φίλος ή συνεργάτης να έχει μια πιο αντικειμενική άποψη που μπορεί να σας λύσει τα χέρια. Την ίδια μέρα ο Ερμής συναντά σε σύνοδο τον Χείρωνα και σας προτρέπει να μιλήσετε για ό,τι σας βαραίνει ή να το επεξεργαστείτε σε βάθος και να μην το αποφύγετε. Και πάμε τώρα στην απόλυτη «είδηση» της εβδομάδας που δεν είναι άλλη από την τυχερή νέα Σελήνη στο ζώδιο σας στις 08/05. Τα γενέθλια σας είναι η δική σας προσωπική Πρωτοχρονιά και το να φιλοξενείτε μια τόσο θετική νέα Σελήνη σε αυτά σας δίνει την ευκαιρία να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στη καινούρια γενέθλια χρονιά σας. Να αφήσετε πίσω το παρελθόν και να γράψετε το σενάριο στο νέο κεφάλαιο της ζωής σας, με εσάς πάντα στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Αυτό το φεγγάρι έχει επιρροή μέχρι το φθινόπωρο. Σκεφτείτε λοιπόν τι θέλετε να εγκαινιάσετε σε αυτή τη περίοδο, πως φαντάζεστε τον εαυτό σας, τη δουλειά, τη σχέση, την ίδια σας τη ζωή έξι μήνες μετά και ξεκινήστε σιγά σιγά και οργανωμένα να κάνετε ένα ένα τα βήματα για να υλοποιήσετε το όραμα σας. Η σύνοδος του Δία και του Ουρανού με τη νέα Σελήνη στο ζώδιο σας θα φέρει μια νέα αρχή, ένα νέο κεφάλαιο εμπειριών που θα βοηθήσει να ταραχτούν τα λιμνάζοντα ύδατα και να κατακτήσετε νέους ορίζοντες. Είναι η στιγμή να ανοίξετε τους πνευματικούς, γεωγραφικούς και επαγγελματικούς σας ορίζοντες, να προχωρήσετε μπροστά σημειώνοντας πρόοδο, να έχετε επιτυχία σε σπουδές και νέα επαγγελματικά μονοπάτια αλλά και περισσότερη αισιοδοξία και ελευθερία. Το Σαββατοκύριακο με τη Σελήνη στον Καρκίνο θα είστε σε ιδιαίτερα επικοινωνιακή διάθεση πιθανώς όμως να έχετε κι ένα σωρό πράγματα να κάνετε ή δραστηριότητες που δεν θα σας επιτρέψουν να ξεκουραστείτε. Μη ξεχάσετε όμως την Κυριακή στη γιορτή της μητέρας να δείξετε την αγάπη και την ευγνωμοσύνη σας προς αυτήν. Βέβαια θα είναι και μια ιδιαίτερα φορτισμένη σε συγκινησιακό επίπεδο ημέρα για το ζώδιο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Χριστός Ανέστη! Η εβδομάδα ξεκινά με το εξάγωνο του Ήλιου από το ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο που θα σας διευκολύνει σε θέματα επικοινωνίας και θα βοηθήσει να τρέξουν οι εξελίξεις. Την ίδια μέρα σχηματίζεται η σύνοδος του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Χείρωνα μια όψη που μπορεί να εκδηλώσει αντικρουόμενες συμπεριφορές. Από τη μια μπορεί να νιώθετε σε σύγχυση ή απογοήτευση με κάποια άτομα ή μπορεί αντιθέτως σε μια συζήτηση εκ βαθέων να διαπιστώσετε πόσο βοηθητικοί μπορεί να είναι κάποιοι άνθρωποι στο πλευρό σας. Σε κάθε περίπτωση ακόμη κι αν νιώθετε απογοητευμένοι δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε σε αυτούς που σας κάνουν να νιώθετε έτσι και να το συζητήσετε σε βάθος. Μην το καλύπτετε κάτω από το χαλάκι και μην αποφεύγετε μια κουβέντα στο βαθμό βέβαια που δεν ξεφεύγουν τα πράγματα. Με μια νέα Σελήνη που σας καλεί να εξερευνήσετε τις δυνατότητες σας χωρίς να φοβάστε το άγνωστο και να βγείτε από τη ζώνη ασφαλείας σας έρχεται η Τετάρτη. Η τυχερή νέα Σελήνη στις 08/05, στο φιλικό σας ζώδιο του Ταύρου σας βρίσκει με μια διάθεση να μπείτε σε ένα νέο επεκτατικό των εμπειριών σας κύκλο, να πειραματιστείτε με τα νέα δεδομένα που έχετε στη διάθεση σας και να κάνετε ένα άνοιγμα σε νέες αγορές, σε διαφορετικά πόστα, σε νέες γνώσεις. Αν ασχολείστε επαγγελματικά με τα ΜΜΕ, τις εκδόσεις, τον τουρισμό, τα νομικά, τα ταξίδια, την ανώτατη παιδεία, τις εισαγωγές και εξαγωγές, τους ξένους και το εξωτερικό είναι η κατάλληλη ευκαιρία για νέα σχέδια και στόχους που θα τα δείτε να αποφέρουν.

Μέχρι τις 23/05 που επηρεάζει αυτή η νέα Σελήνη βρίσκεται στο αποκορύφωμα της και η επιρροή του Δία από τον Ταύρο. Από την Τρίτη σιγά σιγά ξεκινούν πιο εξωστρεφείς μέρες για σας και κυρίως μέρες που θα έχετε διάθεση να πειραματιστείτε με το καινούριο, να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας, να έχετε επιτυχία σε θέματα σπουδών ή επιμόρφωσης, να ψαχτείτε με καινούρια γνώση, να ανοίξετε γενικότερα τα φτερά σας προς μια νέα κατεύθυνση. Οτιδήποτε σχετίζεται με τα ΜΜΕ, τις εκδόσεις, τους ξένους, το εξωτερικό, την ανώτερη παιδεία, τα ταξίδια θα ευνοηθούν ιδιαίτερα μέχρι τις 23/05. Το Σαββατοκύριακο σας βρίσκει στην απόλυτα κοινωνική διάθεση και θα θέλετε να κανονίσετε εξόδους και βόλτες με φίλους. Μέσα σε όλα μη ξεχάσετε τη γιορτή της μητέρας την Κυριακή και να τη δείξετε την ευγνωμοσύνη της.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Χριστός Ανέστη! Η εβδομάδα του Πάσχα ξεκινά με τη σύνοδο του Ερμή με τον Χείρωνα που ευνοεί τις εξομολογήσεις από καρδιάς σε ανθρώπους που αγαπάτε και κυρίως εμπιστεύεστε. Τα «ανοίγματα» σε ανθρώπους δεν ήταν πολύ καλή ιδέα την προηγούμενη περίοδο που όλα ήταν κάπως θολά και σε σύγχυση με τον ανάδρομη Ερμή. Τώρα όμως σιγά σιγά θα μπορείτε να ανοιχτείτε με μεγαλύτερη ασφάλεια. Από την άλλη είναι μια ωραία όψη για να μάθετε ίσως λίγο πιο προσωπικά πράγματα για ένα μέλος της οικογένειας σας. Και πάμε τώρα στα «υπέρλαμπρα» νέα της εβδομάδας που δεν είναι άλλα από τη νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 08/05 μέσα στον τομέα του έρωτα, των φλερτ, της αυτοέκφρασης, της δημιουργίας. Θα έχετε μια θαυμάσια ευκαιρία να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή αρκεί βέβαια να έχετε όρεξη κι εσείς να το κινήσετε το πράγμα και να κάνετε κάποια έκπληξη στο ταίρι σας. Αν είστε μόνες -οι και γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου αρχές του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σας μπορεί να προκύψει ένα νέο φλερτ με αυτό το φεγγάρι, μια γνωριμία που θα σας δώσει μεγάλη χαρά και μπορεί να έχει προοπτικές μακροημέρευσης. Σημαντική αυτή η νέα Σελήνη και για θέματα που αφορούν στα παιδιά. Αν θέλετε να αποκτήσετε ένα απόγονο από τώρα μέχρι τον Νοέμβριο μπορεί το όνειρό σας να γίνει πιο εύκολα πραγματικότητα. Όμως αυτή η νέα Σελήνη μπορεί να ενισχύσει και τη δημόσια ζωή σας και να σας φέρει σε μια θέση μεγαλύτερης ευθύνης σε επαγγελματικό επίπεδο. Σαφώς θα είναι καταλυτική και για να αυξηθεί η φήμη σας στον χώρο που δραστηριοποιείστε. Ερωτικές σχέσεις, φλερτ, δημιουργία, επιχειρηματικότητα, φήμη, διασκέδαση, παιδιά μπορεί και θα ευνοηθούν από την κορύφωση της σύμπραξης των δυο ευεργετών πλανητών Αφροδίτης και Δίας μέχρι τις 23/05 ημερομηνία που θα σχηματίσουν εξάλλου και τη σύνοδο μεταξύ τους. Αυτή η επιρροή θα ευνοήσει τις ερωτικές σχέσεις και γνωριμίες, θα βοηθήσει στις κυρίες του ζωδιακού που ενδιαφέρονται για την απόκτηση απογόνου ενώ αν έχετε ήδη παιδιά μπορεί να είναι μια περίοδος επιτυχίας για εκείνα ή να σας κάνουν για πρώτη φορά γιαγιάδες και παππούδες. Είναι μια περίοδος πιο ξένοιαστη και σε θέματα καθημερινότητας και θα βρείτε τρόπους να διασκεδάζετε περισσότερο. Το Σαββατοκύριακο με τη συναισθηματική Σελήνη στον Καρκίνο μη ξεχάσετε να αφιερώσετε λίγο χρόνο και για να γιορτάσετε με τη μητέρα σας.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Τέλη κυκλοφορίας: Όσοι έχουν αυτά τα αυτοκίνητα θα βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη

Τα ζώδια της ημέρας: «Χρυσό» 24ωρο για 3 τυχερούς του ζωδιακού

Σοφία Μουτίδου: Η Άννα Παναγιωτοπούλου ήταν τόσο καλή που δεν αντιλήφθηκε καν τις δολοπλοκίες εναντίον της

TAGS:
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ