Υιοθεσία αδέσποτου: Το σχολείο που υιοθέτησε τη Μαρίτσα, την σκυλίτσα που λατρεύει τα παιδιά και μοιράζει χαμόγελα

υιοθεσία-αδέσποτου-το-σχολείο-που-υιο-181511

Η Μαρίτσα, μια σκυλίτσα που λατρεύει τα παιδιά υιοθέτηθηκε από ένα σχολείο το οποίο έδωσε το πιο φωτεινό παράδειγμα για την βοήθεια που χρειάζονται τα αδέσποτα. Η υιοθεσία αυτή δείχνει πως άνθρωποι και ζώα μπορούν να αλληλεπιδρούν με σεβασμό και αγάπη.

Υιοθεσία αδέσποτου: Η ιστορία της Μαρίτσας

Η Μαρίτσα δεν είναι μαθήτρια αλλά είναι το νέο μέλος της οικογένειας στη σχολή Μωραΐτη. Βρέθηκε εκεί πριν δύο μήνες, αφού πρώτα είχε ζήσει την εγκατάλειψη. Άγνωστοι την πέταξαν στο δρόμο, κάπου στην Κερατέα μαζί με τα κουτάβια της. Για καλή της τύχη βρέθηκε στον δρόμο της η Φιλοζωική Ένωση Προστασίας Αδέσποτων Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού.

Αίσιο τέλος: Την ιδιαίτερη ιστορία της Μαρίτσας περιγράφει σε ανάρτηση της στο Facebook η σχολή Μωραΐτη

“Η Μαρίτσα είναι το νεότερο μέλος της σχολικής μας οικογένειας! Σήμερα, δύο μήνες μετά την υποδοχή της, θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας την ιστορία της. Η Μαρίτσα βρέθηκε εγκαταλελειμμένη μαζί με το κουτάβι της στους δρόμους της Κεράλα πριν από τρία χρόνια. Από τότε ζει σε καταφύγια και πανσιόν υπό τη φροντίδα του Ζ.Φ.Ψ.Υ. (Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Σκύλων) στο δήμο Φιλοθέης – Σαϊκικού.

Υιοθεσία αδέσποτου: Η ανακοίνωση του σχολείου

“Είναι περίπου πέντε ετών, κοινωνικό, φιλικό, πλήρως εμβολιασμένο και αγαπάει τα παιδιά. Το σπίτι της είναι στο πίσω μέρος του σχολείου, αλλά συνήθως προτιμά να βρίσκεται στην είσοδο για να έχει τη μέγιστη δυνατή προσοχή και στοργή. Περιπλανιέται στους χώρους του σχολείου κατά τη διάρκεια της ημέρας, κάνοντας περιστασιακά ένα μικρό διάλειμμα στην τάξη και αποσύρεται στον αγαπημένο της βρεφονηπιακό σταθμό το μεσημέρι για να προστατευτεί από την υπερβολική έκθεση και το ανεξέλεγκτο τάισμα. ‘

Η επιλογή των τροφών και των λιχουδιών της γινόταν από την Z.Fi.Psy. και της παρείχαν συγκεκριμένα άτομα. γινόταν από την Z.Fi.Psy. και της παρείχαν συγκεκριμένα άτομα. Το κόστος της τροφής της καλύφθηκε από τα μέλη της Ομάδας Προστασίας Ζώων της Σχολής Μωραΐτη (Φ.Ο.Σ.Μ.), με πρωτοβουλία των μαθητών της ομάδας, ενώ τα ιατρικά έξοδα (φιαλίδια, δισκία αποπαρασίτωσης, εμβόλια κ.λπ.) καλύφθηκαν από το σχολείο. Καλώς ήρθες, Μαρίτσα!”

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Δροσερό γλυκό ψυγείου: Με σαβαγιάρ, κρέμα και μερέντα, για αφράτη και βελούδινη γεύση

Κίνηση συμπόνιας στο Αγρίνιο: Η κυρία Αλεξάνδρα έχασε γιο και αδελφή αλλά αντί για μνημόσυνο έκανε συσσίτιο

Στην άκρη της Ελλάδας: Η αυθεντική ομορφιά της Παιονίας με την πλούσια παράδοση και τα παραμυθένια τοπία

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ