Ελαφάκι τιμάει τον ήρωα του: Αστυνομικός το έσωσε από τις φωτιές και έβγαλαν την πιο γλυκιά φωτογραφία

ελαφάκι-τιμάει-τον-ήρωα-του-αστυνομικ-181043

Ένα νεογέννητο ελαφάκι κινδύνεψε σε μια θανάσιμη πυρκαγιά που ξέσπασε στην Καλιφόρνια. Όμως χάρη σε έναν ήρωα αστυνομικό, το ελαφάκι σώθηκε από την πύρινη λαίλαπα.

Ελάφι: Η viral φωτογραφία από την διάσωση του

Ο αστυνόμος Fawson κρατάει στην αγκαλιά του ένα ελαφάκι, που μόλις έχει τραβήξει από τις φλόγες. Το μικρό ζώο τεντώνει το σώμα του και με όση δύναμη του έχει μείνει, ανταμείβει τον αστυνομικό του Σαν Φρανσίσκο με ένα φιλί, ίσως το καλύτερο φιλί που έχει δεχθεί στη ζωή του.

Η φωτογραφία ανέβηκε στα social media και όχι απλώς έγινε viral αλλά αναδείχθηκε σε φωτογραφία-σύμβολο. Μία εικόνα που εκφράζει όλα όσα θα έπρεπε να είναι ένας άνθρωπος, προσφέροντας με αυτοθυσία τις υπηρεσίες του στα ανήμπορα αυτά ζωάκια, που βρέθηκαν δίχως πόρτα διαφυγής μέσα στην πύρινη λαίλαπα.

Ελάφι: Η στιγμή της διάσωσης του μικρού ζώου

Στο χαμόγελο του αστυνομικού αποτυπώνεται όλη εκείνη η ευτυχία και η ικανοποίηση για το έργο που πρόσφερε. Δίπλα του εκατομμύρια μηνύματα, μπράβο και συγχαρητήρια.

Στην περιοχή που ο αστυνομικός Fawson έσωσε το ελαφάκι, έχουν καεί πάνω από 30.000 στρέμματα και πάνω από 10.000 κάτοικοι εκκένωσαν τις κατοικίες τους.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Να τους αγαπάμε λίγο παραπάνω τους ηλικιωμένους γιατί έχουν στις πλάτες τους το φορτίο μιας ολόκληρης ζωής

Μπόμπες πατάτας: Τραγανές απέξω και γεμισμένες με λιωμένο τυρί και ζαμπόν

Για ήρεμες διακοπές: Στο Βελούχι θα βρείτε ορεινά χωριά μέσα σε ελατίσια δάση με μοναδική ομορφιά

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ