Κίνηση συμπόνιας στο Αγρίνιο: Η κυρία Αλεξάνδρα έχασε γιο και αδελφή αλλά αντί για μνημόσυνο έκανε συσσίτιο

κίνηση-συμπόνιας-στο-αγρίνιο-η-κυρία-α-181473

Κάθε μέρα βλέπουμε κινήσεις αλληλεγγύης και αγάπης που μας δίνουν ελπίδα για ένα καλύτερο κόσμο. Και αυτές οι κινήσεις έρχονται από καθημερινούς ανθρώπους, όπως η κυρία Αλεξάνδρα από το Αγρίνιο.

Πιο συγκεκριμένα, η κυρία Αλεξάνδρα με καταγωγή από το Αγρίνιο είχε χάσει το γιο της και την αδερφή της. Όταν ήρθε η ώρα για να κάνει το μνημόσυνο αποφάσισε να κάνει τραπέζι σε 150 ανθρώπους, οι οποίοι έχουν ανάγκη, ανήμερα της Τσικνοπέμπτης.

Αγρίνιο: Η κίνηση συμπόνιας από την κυρία Αλεξάνδρα

Η κυρία Αλεξάνδρα έχασε τον γιο της και την αδελφή της και επέλεξε, την Τσικνοπέμπτη, να κάνει το τραπέζι σε 150 ανθρώπους -που έχουν ανάγκη- με κρέας, όπως το επιβάλει το έθιμο.

«Ευχόμαστε ο Θεός, αφενός να αναπαύσει τις ψυχές τους, μεθαύριο, το ψυχοσάββατο, η Εκκλησία θα προσευχηθεί για όλους τους κεκοιμημενους, αφετέρου να χαρίζει στις οικογένειες όλων σας υγεία και ευτυχία» υπογράμμισε ο εφημέριος του Ι.Ν Αγίου Δημητρίου Αγρινίου.

Κλείνοντας, η κυρία Αλεξάνδρα είναι ένας άνθρωπος που με αυτή την κίνηση μας γέμισε αγάπη και αισιοδοξία. Μακάρι όλοι να συμπεριφερόμασταν έτσι! Αποτελεί τρανό παράδειγμα προς μίμηση.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Εξομολόγηση από την Ελένη Τσαλιγοπούλου: «Είμαι 100% υπέρ της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια»

Θανάσης Κατερινόπουλος: Συγκίνηση με την δήλωση για την απώλεια του γιου του – «Κάποιες φορές τον βλέπω στον ύπνο μου»

Μεγάλη Τεσσαρακοστή: Η προετοιμασία γιατί η ψυχή μας αξίζει πραγματικά κάτι καλύτερο

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ