Το θαύμα που βίωσε η Σταυρούλα: «Έμεινα έγκυος όταν προσκύνησα την Αγία Ζώνη της Παναγίας»

Το θαύμα που βίωσε η Σταυρούλα: «Έμεινα έγκυος όταν προσκύνησα την Αγία Ζώνη της Παναγίας, μου το είπε και ο γιατρός»
το-θαύμα-που-βίωσε-η-σταυρούλα-έμεινα-180542

Η αναγνώστρια Ηλιάδου Σταυρούλα μοιράστηκε την αληθινή ιστορία της σύμφωνα με την οποία η ίδια έμεινε έγκυος αφού προσκύνησε την Αγία Ζώνη της Παναγίας. Η Σταυρούλα θέλησε να δημοσιοποιήσει το θαύμα που έζησε και να τονίσει τη θαυματουργή δύναμη της πίστης.

Η αληθινή ιστορία της Σταυρούλας

«Κατά τη διάρκεια ενός προσκυνήματος στην Αγία Ζώνη στην Άσσηρο της Θεσσαλονίκης, έμεινα έγκυος τον Οκτώβριο του 2000. Η εγκυμοσύνη μου κύλησε ομαλά, αλλά κατά τη διάρκεια του τοκετού παρουσιάστηκαν επιπλοκές. Με τη χάρη της Παναγίας, γέννησα τον γιο μου παρά τους κινδύνους. Σε μια στιγμή απελπισίας, άγγιξα την Αγία Ζώνη, παρακαλώντας για βοήθεια.

Αγία Ζώνη της Παναγίας

Ένας γιατρός αποκάλυψε αργότερα ότι ήταν η ζώνη που με έσωσε. Είμαι για πάντα ευγνώμων και μοιράζομαι αυτό το θαύμα με άλλους».

«Αυτό που φοράς σε έσωσε», μου είπε: Έμεινα έγκυος όταν προσκύνησα την Αγία Ζώνη της Παναγίας.

«Έμεινα έγκυος όταν προσκύνησα την Αγία Ζώνη της Παναγίας»

Ονομάζομαι Ηλιάδου Σταυρούλα και είμαι 25 ετών. Θα ήθελα να αναφέρω ότι έμεινα έγκυος τον Οκτώβριο του 2000, όταν έκανα προσκύνημα στην Αγία Ζώνη της Παναγίας στο Άσσηρο Θεσσαλονίκης.

Η εγκυμοσύνη μου κύλησε ομαλά και η ώρα του τοκετού ήρθε στις 21 Ιουλίου 2001. Είχα τοποθετήσει την κορδέλα της Αγίας Ζώνης στη βαλίτσα μου το προηγούμενο βράδυ, αλλά πριν φύγω για την κλινική, κάτι με ώθησε να τη φορέσω.

Μάλιστα, ενώ έπαιρνα την επισκληρίδιο αναισθησία, κάποιοι με κορόιδευαν.

Η θαυματουργή γέννηση

Σιωπηλά, κατά τη διάρκεια των ωρών του τοκετού, προσευχόμουν, επειδή το μωρό έχανε τους σφυγμούς του. Είχε δύο περιτυλίγματα ομφάλιου λώρου. Ένα στο χέρι του και ένα στο λαιμό του και υπήρχε μεγάλος κίνδυνος να πνιγεί.

Με τη χάρη της Παναγίας, γέννησα τον γιο μου.

Ενώ έκανα το σημείο του σταυρού και πίστευα ότι όλα είχαν τελειώσει, διαψεύστηκα. Μια σειρά από επικίνδυνες επιπλοκές έκαναν την κατάσταση πολύ σοβαρή. Ακόμη και σε μια μετάγγιση αίματος το σώμα μου αντέδρασε αρνητικά.

Ήμουν πολύ εξαντλημένη και δεν είχα το κουράγιο να αντιδράσω. Την τελευταία στιγμή, όταν κάλεσαν ασθενοφόρο για να με μεταφέρει στο νοσοκομείο, άγγιξα την Αγία Ζώνη και είπα.

Παναγία μου, ας γίνει το θέλημά σου. Βοήθησέ με να ζήσω και όπου σταθώ θα αναφέρω το θαύμα σου. Αν είναι θέλημά σου να φύγω από αυτή τη ζωή, βοήθησε αυτούς που αφήνω να μην υποφέρουν.

Στο νοσοκομείο είχαν προετοιμάσει μια εγχείρηση και είπαν στους δικούς μου ότι η κατάσταση ήταν κρίσιμη. Προσωπικά δεν θυμάμαι ιδιαίτερες λεπτομέρειες μέχρι την επόμενη μέρα.

Μόνο ένας γιατρός καθηγητής μαιευτικής-χειρουργικής που στάθηκε στην πόρτα των επειγόντων περιστατικών και μου το είπε.

«Αυτό που φοράς σε έσωσε. Η ζώνη της Παναγίας και μετά όλοι οι άλλοι.

Το ίδιο ανέφερε και στους γονείς μου αργότερα.

Η εξέλιξη της υγείας μου προς το καλύτερο ήταν πολύ γρήγορη. Ευχαρίστησα την Παναγία δύο μήνες μετά τη γέννησή μου.

Μια φορά προσκύνησα τη Χάρη της στην Τήνο και μια δεύτερη φορά στο Σόχο, όπου είχα τη μεγάλη συγκίνηση να προσκυνήσω την Αγία Ζώνη της που με έσωσε. Όποτε μου δίνεται η ευκαιρία, αναφέρω το θαύμα της και την ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου».

Με σεβασμό,

Το ταξίδι της Ηλιάδου Σταυρούλας

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα 

Διαβάστε επίσης:

Αγία Ζώνη: Έτσι διασώθηκε το μοναδικό ιερό κειμήλιο της Παναγίας που βρίσκεται στο Άγιον Όρος

Το μεγαλείο της Αγίας Ζώνης: Χιλιάδες πιστοί το βράδυ στον Άγιο Νικόλαο Πειραιά για να προσκυνήσουν την Τίμια Ζώνη

«Είχα όγκο, προσκύνησα την Αγία Άννα, λιποθύμησα και ο καρκίvoς εξαφανίστηκε»: Το θαύμα που έζησε ο Νίκος Κουρκούλης

Τελευταία Άρθρα
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ