Ένα χαμένο σκυλάκι στην εθνική: Οδηγός λεωφορείου σταμάτησε και το έσωσε – «Δεν μπορούσα να το αφήσω εκεί!»

ένα-χαμένο-σκυλάκι-στην-εθνική-οδηγός-180420

Ένα σκυλάκι που τριγύριζε χαμένο στην εθνική οδό, σώθηκε χάρη στην ανθρωπιά ενός οδηγού λεωφορείου. Ο άνδρας δεν διστάσε να σταματήσει το λεωφόρειο στην μέση του δρόμου για να βοηθήσει το χαμένο σκυλάκι παραδίδοντας μαθήματα ανθρωπιάς.

Το σκυλάκι που σώθηκε χάρη στον οδηγό λεωφορείου

Γνωρίζουμε ότι ένας από τους μεγαλύτερους κινδύνους που θα μπορούσε να διατρέξει ένα σκυλάκι μόλις χαθεί είναι να φτάσει σε πολυσύχναστους δρόμους όπου δεν ξέρει πώς να συμπεριφερθεί μπροστά σε τόσα πολλά αυτοκίνητα και συνήθως καταλήγει σε πολύ τραγικές καταστάσεις ως αποτέλεσμα αυτού. Ωστόσο, πάντα, εν μέσω αυτής της απόγνωσης, υπάρχουν άνθρωποι που μας εκπλήσσουν με τις καλές τους πράξεις και τους δίνουν μια δεύτερη ευκαιρία.

Έτσι συμπεριφέρθηκε ένας οδηγός λεωφορείου στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης, αφού είδε ένα σκυλάκι να τρέχει ανάμεσα σε αυτοκίνητα σε αυτοκινητόδρομο γεμάτο οχήματα, αποφάσισε να το βάλει στο λεωφορείο του και να γίνει ο ήρωας της ημέρας.

Η συνέχεια της ιστορίας με το χαμένο σκυλάκι στην Ταϊλάνδη

Ο Tuen Prathumthong , ο οδηγός, έκανε την διαδρομή του ως συνήθως, όταν έλαβε μια ειδοποίηση από την εταιρεία λεωφορείων ότι ένα σκυλάκι ενέχει κίνδυνο να περάσει τα οχήματα. Ωστόσο, για αυτόν τον άνδρα, τα οχήματα ήταν κίνδυνος για τον σκύλο.

Χάρη στην ευγενή του καρδιά, απλά ένιωθε ότι δεν μπορούσε να αγνοήσει το αποπροσανατολισμένο μικρό σκυλί, που επίσης ασφυκτιούσε από τη ζέστη εκείνης της ημέρας: 37ºC που καταγράφηκε εκείνη την ημέρα στην πόλη.

Ο οδηγός λεωφορείου είπε: «Λάβαμε μια ειδοποίηση για το σκυλί στο δρόμο, οπότε ήξερα ότι υπήρχε κίνδυνος. Όταν φτάσαμε σε εκείνο το σημείο, όπου υπήρχαν αυτοκίνητα που επιβράδυναν, οπότε κατάλαβα ότι ήταν για τον σκύλο . ”

«Ρώτησα τους επιβάτες αν θα τους πείραζε αν σταματήσουμε να πάρουμε το σκυλί, καθώς κινδυνεύει», είπε ο Tuen για τη διάσωση. Αντιμέτωπος με τη θετική αντίδραση όλων των επιβατών, ο οδηγός σταμάτησε το λεωφορείο και, σύμφωνα με τον ίδιο, «φώναξα στον σκύλο για να επιβιβαστεί».

Το τέλος της ιστορίας

Η ιστορία συνεχίστηκε όταν το σκυλάκι ήταν ήδη μέσα στο λεωφορείο: «Δεν φοβόταν και συνέχισε να τρέχει. Βρήκε ένα κάθισμα και ξάπλωσε κάτω από αυτό, αλλά δεν ήθελε να είναι κοντά στους ανθρώπους. ”

Αφού μεταφέρθηκε στο σταθμό στάθμευσης των λεωφορείων για νερό, φαγητό και έναν υπνάκο, ο ιδιοκτήτης του σκύλου ήρθε για να πάρει το σκυλάκι του.

Αποδεικνύεται ότι ο Cookie – το όνομα του σκύλου – είχε εξαφανιστεί από ένα εργοτάξιο δύο ημέρες νωρίτερα και από τότε ο ιδιοκτήτης του τον έψαχνε. Ο Pachara Yoosawat, ιδιοκτήτης του, είπε ότι ο σκύλος του “έχει χάσει περίπου μισό κιλό σε βάρος και έχει κάποιους τραυματισμούς στα πόδια”, αλλά ότι “ήταν πολύ χαρούμενος που μας είδε.”

Ο οδηγός έκανε μια τεράστια ενέργεια για να σώσει το σκυλί από το δρόμο και κατάφερε ακόμη και να τον επιστρέψει με ασφάλεια στην οικογένειά του, που τον περίμεναν.

Ένα υπέροχο κατόρθωμα!

Δείτε περισσότερα Stories εδώ: 

Ιστορία ανθρωπιάς στην Τρίπολη: Δάσκαλος φροντίζει αδεσποτάκι, του δίνει τροφή και οι μαθητές το σκεπάζουν με κουβέρτα

Ηρωίδα για τα αδέσποτα ζώα: Η νέα κοπέλα που συλλέγει κουτιά από χυμούς και δημιουργεί σπίτια για τα γατάκια στο δρόμο

«Λυγίζουν» και οι πιο σκληροί: Το κουταβάκι που εκλιπαρεί για λίγη αγάπη βρίσκει τελικά το αιώνιο σπίτι του

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ