Ιστορία ανθρωπιάς στην Τρίπολη: Δάσκαλος φροντίζει αδεσποτάκι, του δίνει τροφή και οι μαθητές το σκεπάζουν με κουβέρτα

ιστορία-ανθρωπιάς-στην-τρίπολη-δάσκα-180276

Στην Τρίπολη ένας δάσκαλος τένις παραδίδει μαθήματα ανθρωπιάς και συγκινεί με την φιλοζωική του δράση. Ο κ. Παπαδόπουλος, διευθυντής του ομίλου ΑΕΚ τένις Τρίπολης έδωσε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό και αποκάλυψε την ιστορία πίσω από την viral φωτογραφία με το σκεπασμένο αδεσποτάκι, τον Θωμά, στο γήπεδο του Τένις.

Τρίπολη: Ο δάσκαλος και οι μαθητές που φρόντισαν το αδεσποτάκι

“Αυτό εμείς το κάνουμε εδώ και πολλά χρόνια, απλά τώρα έτυχε να βγάλει ένας μαθητής μας την φωτογραφία. Ο Θωμάς (το αδέσποτο σκυλί) έχει μεγαλώσει εδώ μαζί μας. Αυτό το κάνουμε για πολλά σκυλάκια”

Ο Θωμάς λοιπόν ήρθε στον όμιλο πριν από περίπου εφτά χρόνια. Από την πρώτη στιγμή οι άνθρωποι εκεί τον φρόντισαν, τον πήγαν σε κτηνίατρο για όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, ενώ του έβαλαν και ένα μικρό σπιτάκι, που όμως γρήγορα απομακρύνθηκε από τον χώρο, καθώς δεν έβρισκε σύμφωνη την προηγούμενη Δημοτική Αρχή.

Ο Θωμάς βέβαια με την σειρά του δεν θα μπορούσε να μην αγαπήσει το μέρος και τους ανθρώπους, που τον αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και έτσι – όπως ήταν φυσικό – δεν άργησε να γίνει ένας πιστός θαμώνας των εγκαταστάσεων του ομίλου.

Τρίπολη: Μαθήματα ανθρωπιάς από έναν δάσκαλο και τους μαθητές

Έτσι λοιπόν στον σύλλογο μαζί με ρακέτες βρίσκεται πάντα και μια σακούλα σκυλοτροφής για τους τετράποδους επισκέπτες.

Στη σελίδα των εθελοντών του Πολιτιστικού Φιλοζωικού Συλλόγου Τρίπολης Πολιτιστικός Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης / Tripoli’s Animal Care μαθαίνουμε ότι κάποιοι οι άνθρωποι θέλησαν να τον φροντίσουν. Ένας λοιπόν δάσκαλος, δίνοντας το καλό παράδειγμα σε όλους-και φυσικά και στους μαθητές του-, του πήγε μαξιλαράκια να τα έχει σαν κρεβάτι και λίγη τροφή. Για να έχει κάτι να φάει και να μην ξαπλώνει κάτω στον παγωμένο δρόμο.

Για περισσότερα Stories δείτε εδώ:

Η Ελένη Ράντου σε μια κατάθεση ψυχής: «Έχω μισήσει τους ανθρώπους, χίλιες φορές με σκυλιά πλέον»

Ηρωίδα για τα αδέσποτα ζώα: Η νέα κοπέλα που συλλέγει κουτιά από χυμούς και δημιουργεί σπίτια για τα γατάκια στο δρόμο

Η πιο γλυκιά υιοθεσία: Αδέσποτη γάτα ακολουθούσε έναν άνδρα κάθε μέρα στην καφετέρια και βρίσκει ένα παντοτινό σπίτι

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ