«Είχα όγκο, προσκύνησα την Αγία Άννα, λιποθύμησα και ο καρκίvoς εξαφανίστηκε»: Το θαύμα που έζησε ο Νίκος Κουρκούλης

Η Απίστευτη περιπέτεια υγείας του Νίκου Κουρκούλη: Βρισκόταν αντιμέτωπος με τον Καρκίνο και έζησε το θαύμα της Αγίας Άννας.
είχα-όγκο-προσκύνησα-την-αγία-άννα-λι-178114

Ο Νίκος Κουρκούλης, το 2002, ήρθε αντιμέτωπος με τη δύσκολη διάγνωση του καρκίνου στο πάγκρεας. Παρά τις ελπίδες του για ιατρικό λάθος, οι εξετάσεις επιβεβαίωσαν την αρχική γνωμάτευση. Παρ’ όλα αυτά, η πίστη της μητέρας του και η επίσκεψή του στην Αγία Άννα έφεραν μια απρόσμενη ανατροπή…

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τον καρκίνο και την βοήθεια της Αγίας Άννας.

Νίκος Κουρκούλης: Ο καρκίνος στο πάγκρεας

Την Σαρακοστιανή περίοδο, με την λήξη των εμφανίσεων του σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, χαιρέτησε όλους τους συνεργάτες και φίλους του και τους χάρισε μικρά δωράκια.

Αυτό στάθηκε ως αφορμή πολλά δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για σοβαρή ασθένεια για τον καλλιτέχνη και πως διανύει τις τελευταίες μέρες της ζωής του.

Όπως ήταν φυσικό, το φιλικό και οικογενειακό του περιβάλλον τον παρότρυναν να επισκεφθεί το Άγιον Όρος. Ο Νίκος Κουρκούλης δεν χρειάστηκε ιδιαίτερη πειθώ καθώς ήταν ένα όνειρο του να πραγματοποιήσει μία επίσκεψη.

Πριν αναχωρήσει για το Άγιον Όρος έκανε κάποιες επαναληπτικές εξετάσεις χωρίς όμως να παραλάβει τα αποτελέσματα καθώς θα έφευγε πριν βγουν. Πίστευε πως οι εξετάσεις δεν θα έδειχναν κάτι διαφορετικό από τις προηγούμενες φορές και είχε αποφασίσει να πάει στην Αμερική ώστε να υποβληθεί σε χειρουργείο με έναν ειδικό παγκρεατολόγο.

Έτσι, λοιπόν, μπήκαν στο καραβάκι την Μεγάλη Εβδομάδα προκειμένου να τους μεταφέρει στην Δάφνη. Εκείνη την περίοδο έχει πάρα πολλούς επισκέπτες. Παρ’ όλα αυτά υπήρχε μία καρέκλα στο καραβάκι που δεν καθόταν κανένας. Οι φίλοι του του πρότειναν να κάτσει αυτός, και όπως και έγινε. Φυσικά όλοι οι ταξιδιώτες τον χαιρετούσαν και του ζητούσαν να βγουν μια φωτογραφία μαζί του.

Η επίσκεψη του στον γιατρό:

Δίπλα του καθόταν ένας κύριος γύρω στα 50 και τον ρωτά: «Είστε ο Κουρκούλης; Ξέρετε, εγώ δεν σας γνωρίζω γιατί είμαι από Αμερική, αλλά η κόρη μου σας ακούει και της αρέσουν τα τραγούδια σας. Μπορούμε να βγούμε μια φωτογραφία μαζί, για να της δώσω χαρά;» Πιάνοντας την κουβέντα, ο Νίκος Κουρκούλης συνειδητοποιεί πως ο κύριος αυτός ήταν το δεξί χέρι του γιατρού που θα τον χειρουργούσε εάν πήγαινε στην Αμερική. Αφού μιλήσαν λίγο αντάλλαξαν κάρτες για την μετέπειτα επικοινωνία τους.

«Έλα μαζί μου, τώρα που έφυγε ο πολύς ο κόσμος για να σε πάω να προσκυνήσεις την ζώνη της Αγίας Άννης».

Μόλις έφτασαν στην ζώνη, γονάτισε ο Νίκος για να προσκυνήσει και να προσευχηθεί… Ήταν γονατιστός περίπου 1-2 λεπτά, και κάποια στιγμή ένιωσε μια πολύ μεγάλη πίεση που νόμισε ότι ήταν ένα με το πάτωμα. Αυτό τον έκανε να λιποθυμήσει και να μείνει έτσι περίπου 20 λεπτά… Μόλις συνήλθε έβαλε τα κλάματα γι’ αυτό που ένιωσε. Έκλαιγε για καμία ώρα… Μετά πήγε στο δωμάτιο όπου ξάπλωσε και κοιμόταν σχεδόν ολόκληρο το υπόλοιπο της ημέρας. Η επιστροφή στην πόλη του συνοδευόταν από ακόμα μία έκπληξη…

Η θαυματουργή εξέλιξη του Νίκου Κουρκούλη:

Την επόμενη ημέρα ο τραγουδιστής πήγε να παραλάβει τα αποτελέσματα των εξετάσεων του. Έκπληκτοι οι γιατροί του ανακοίνωσαν πως ο όγκος του είχε εξαφανιστεί. Ο καρκίνος αποτελούσε παρελθόν για τον τραγουδιστή.

 

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ