Εξομολόγηση από την Ελένη Τσαλιγοπούλου: «Είμαι 100% υπέρ της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια»

εξομολόγηση-από-την-ελένη-τσαλιγοπού-181468

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι της Σίσσυς Χρηστίδου και μίλησε ανοιχτά για όλους και για όλα. Ειδικότερα, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στο θέμα της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια αλλά και για την τραπ μουσική.

Ελένη Τσαλιγοπούλου: Για την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια

«Είμαι αυτονόητα εδώ και χρόνια δίπλα στην ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα εντός και εκτός σκηνής. Όλη μας τη ζωή κάνω παρέα με ιδιαίτερους ανθρώπους και ‘’ιδιαίτερος’’ δεν είναι μόνο ένας κάποιος που είναι gay αλλά και άλλα πράγματα. ».

Η σπουδαία τραγουδίστρια είπε πως της κάνει εντύπωση που στην Ελλάδα υπάρχουν ακόμα ταμπού για τις ερωτικές επιλογές των ανθρώπων.

«Είμαι 100% υπέρ της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια. Το μεγάλωμα ενός παιδιού δεν έχει να κάνει με το φύλο, ούτε με όλα τα άλλα που μία κοινωνία μας έβαζε τόσα χρόνια στο μυαλό. Λέω σε φίλους μου που είναι gay να το βροντοφωνάξουν και να μιλήσουν για αυτό μέσω των τραγουδιών τους».

Ελένη Τσαλιγοπούλου: Για την τραπ μουσική

«Δεν ξέρω αν οι πιτσιρικάδες ακούγοντας τραπ, ονειρεύονται να έχουν μεγάλα αμάξια και ερωτικές σχέσεις με ωραίες γυναίκες».

«Νομίζω πως η τραπ είναι μια μόδα για τους νέους ανθρώπους, οι οποίοι όταν φτάσουν σε μεγαλύτερη ηλικία θα αγαπήσουν την καλή χιπ χοπ».

To «The Voice»

«Φοβάμαι λίγο τον ρόλο του κριτή, δεν μου αρέσει να είμαι πρόσωπο της τηλεόρασης. Την τηλεόραση δεν τη συμπαθώ και δεν μου αρέσει. Ειδικά σε ότι αφορά τα μουσικά σόου. Δεν θα πήγαινα ως κριτής σε ένα μουσικό παιχνίδι,. Δεν προσφέρουν τίποτα τα τελευταία χρόνια».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

«Καμπανάκι» από την UNESCO: Η έκθεση για την απαγόρευση των κινητών στα σχολεία και οι επιπτώσεις από την χρήση τους

Υιοθεσία γάτας: Η πιο γλυκιά φιλία ανάμεσα σε έναν σκύλο και ένα γατάκι και οι τρυφερές εικόνες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου

Μπανόφι του ονείρου: Η εύκολη συνταγή για να γίνει μπισκοτένιο και με μια κρέμα, σκέτη μούρλια

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ