Θανάσης Κατερινόπουλος: Συγκίνηση με την δήλωση για την απώλεια του γιου του – «Κάποιες φορές τον βλέπω στον ύπνο μου»

θανάσης-κατερινόπουλος-συγκίνηση-με-181462

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος μέσα από μια συγκινητική συνέντευξη, μίλησε για την προσωπική του ζωή αλλά και για την απώλεια του γιου του. Ο έμπειρος Ταξίαρχος εν Αποστρατεία εξομολογήθηκε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε ενώ ευχήθηκε αυτό να μην συμβαίνει σε κανέναν γονιό.

Θανάσης Κατερινόπουλος: Οι δυσκόλες στιγμές

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος δήλωσε συγκινημένος: «Δεν μπορώ να πω τίποτα. Έφυγε από τη ζωή 31 ετών στον ύπνο του. Κάποιες φορές τον βλέπω στον ύπνο μου. Αυτά μακάρι να μην συμβαίνουν σε κανένα γονέα. Μαθαίνεις να ζεις με αυτή την απώλεια και ελπίζεις στην άλλη ζωή, αν υπάρχει άλλη ζωή».

Σχετικά με την προσωπική του ζωή, ο Θανάσης Κατερινόπουλος σημείωσε: «Η γυναίκα μου είναι ένα λιμάνι. Είμαστε 10 χρόνια μαζί. Εγώ δεν πίστευα ότι θα ξαναφτιάξω την ζωή μου. Είχα ένα γάμο αποτυχημένο και σκεφτόμουν ότι πέρασαν τα χρόνια, δεν είμαστε για πειράματα. Η υπομονή της συζύγου μου μαζί μου είναι απερίγραπτη».

Θανάσης Κατερινόπουλος: Η συνεργασία με την Αγγελική Νικολούλη

Για τη Νικολούλη

«Με την Αγγελική συνεργαστήκαμε 3-4 χρόνια σε διάφορες υποθέσεις, ήταν σημαντικό κεφάλαιο για μένα. Παρά το γεγονός ότι γράφτηκαν διάφορα, με εκτιμά και την εκτιμώ. Σταμάτησε αυτή η συνεργασία γιατί προέκυψε άλλη συνεργασία με το Star.

Δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα μεταξύ μας. Οι κακοπροαίρετοι μπορεί να λένε οτιδήποτε. Με την Αγγελική τηλεφωνιόμαστε και μιλάμε»

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος είπε στη συνέχεια:«Ίσως να φταίω κι εγώ γιατί κάποτε σε κάποια αποστροφή έτσι της κουβέντας, είπα κάτι και δεν θυμάμαι και τι είπα, και παρερμηνεύτηκε»

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Μεγάλη Τεσσαρακοστή: Η προετοιμασία γιατί η ψυχή μας αξίζει πραγματικά κάτι καλύτερο

«Καμπανάκι» από την UNESCO: Η έκθεση για την απαγόρευση των κινητών στα σχολεία και οι επιπτώσεις από την χρήση τους

Μπανόφι του ονείρου: Η εύκολη συνταγή για να γίνει μπισκοτένιο και με μια κρέμα, σκέτη μούρλια

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ