Ήταν οικογένεια: Κρητικός άνοιξε τον οικογενειακό τάφο για να θάψει τον αγαπημένο του σκύλο

Ένας άντρας από την Κρήτη θέλησε να ανοίξει τον οικογενειακό του τάφο, προκειμένου να θάψει τον σκύλο του, προκαλώντας συγκίνηση και δέος.
ήταν-οικογένεια-κρητικός-άνοιξε-τον-ο-205290

Μια απίστευτη σχέση αγάπης και δεσίματος με τον τετράποδο φίλο του, που δείχνει πως οι σχέσεις με τα ζώα σε πολλές περιπτώσεις θυμίζουν ή και ξεπερνούν τις ανθρώπινες σχέσεις, έγινε γνωστή στη Νέα Αλικαρνασσό, στο Ηράκλειο, ανάμεσα σε έναν ιδιοκτήτη και τον σκύλο του.

Πρόκειται για έναν άντρα από την Κρήτη ο οποίος θέλησε να ανοίξει τον οικογενειακό του τάφο, προκειμένου να θάψει τον σκύλο του, προκαλώντας συγκίνηση και δέος.

Ο άντρας που έθαψε τον σκύλο του στον οικογενειακό τάφο

Μια απίστευτη σχέση αγάπης και δεσίματος με τον τετράποδο φίλο του, που δείχνει πως η σχέση με τα ζώα σε πολλές περιπτώσεις θυμίζουν ή και ξεπερνούν τις ανθρώπινες σχέσεις, έγινε γνωστή στη Νέα Αλικαρνασσό, στο Ηράκλειο, ανάμεσα στον ιδιοκτήτη ενός τετράποδου και το σκύλο του.

Ο 60χρονος ζούσε μόνος του τα τελευταία χρόνια με το σκύλο του και πριν από τρεις μέρες το σκυλί πέθανε με αποτέλεσμα να χάσει τον πιο πιστό του σύντροφο και φίλο.

Έτσι προς έκπληξη όλων των συγγενών και φίλων του, ο 60χρονος πήγε στο νεκροταφείο της Νέας Αλικαρνασσού και σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει το cretalive, άνοιξε τον τάφο που εδώ και χρόνια φιλοξενούσε τη μητέρα του και έθαψε μέσα σε αυτόν το πιστό σκυλί του, δείχνοντας με αυτόν τον ασυνήθιστο τρόπο αλήθεια είναι, την αγάπη και το δέσιμο με το τετράποδο!

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Το Σύμπαν ευνοεί 4 ζώδια, σήμερα 9 Ιουλίου: «Έρχονται θετικές αλλαγές, όμως υπάρχουν και κίνδυνοι»

Μελίνα Νικολαΐδη: Νέος έρωτας μετά τον χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη;

Νίκος Ξυλούρης και Τζένη Καρέζη: Μια σπάνια φωτογραφία από γλέντι το 1973

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ