Πανελλαδικές 2024: Φοιτήτρια στα 52 της μητέρα από το Ηράκλειο – Στο ίδιο πανεπιστήμιο με τα παιδιά της

Μια 52χρονη μητέρα από το Ηράκλειο της Κρήτης, επέλεξε να δώσει Πανελλαδικές Εξετάσεις και σήμερα πέτυχε τον στόχο της!
πανελλαδικές-2024-φοιτήτρια-στα-52-της-μητέ-202963

Παράδειγμα προς μίμηση έγινε μια 52χρονη μητέρα από το Ηράκλειο της Κρήτης, καθώς επέλεξε να δώσει Πανελλαδικές Εξετάσεις και σήμερα πέτυχε τον στόχο της. Η χαρά της ήταν απερίγραπτη όταν έμαθε ότι θα είναι φοιτήτρια μαζί με τα δύο της παιδιά.

Ο λόγος για την Ελένη Καλομοίρη, που επέστρεψε για δύο χρόνια στα θρανία του Εσπερινού Λυκείου και αποφάσισε να δώσει πανελλαδικές εξετάσεις.

Μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ κάτι περισσότερο από χαρούμενη, αφού κατάφερε να περάσει στη σχολή των ονείρων της, το Παιδαγωγικό Προσχολικής Εκπαίδευσης.

«Στα 18 μου, όταν είχα δώσει εξετάσεις, παρά την καλή επίδοση, δεν τα είχα καταφέρει. Φοίτησα σε μια ιδιωτική σχολή και έγινα βρεφοκόμος και αυτή είναι η δουλειά μου μέχρι και σήμερα», είπε στο ΑΠΕ.

Πανελλαδικές 2024: Πώς αποφάσισε να γίνει φοιτήτρια

«Βλέποντας τα παιδιά μου, που είναι σήμερα 20 και 21 ετών, να δίνουν πανελλαδικές και να επιτυγχάνουν στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο Κρήτης στο Ρέθυμνο, θυμήθηκα πόσο πολύ θα ήθελα να το προσπαθήσω», πρόσθεσε.

Η Ελένη Καλομοίρη με τα 12.800 μόρια που συγκεντρώνει, έχει καταφέρει να πιάσει το στόχο της.

«Η χαρά μου είναι απερίγραπτη, γιατί δεν εγκατέλειψα και γιατί θυμήθηκα πόσο σημαντικό είναι να βάζεις στόχους και να τους πετυχαίνεις», είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και τόνισε ότι με το πτυχίο του πανεπιστημίου θα καταφέρει να εξελιχθεί και επαγγελματικά.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Πανελλαδικές 2024: Ζευγάρι από τον Βόλο, έδωσε εξετάσεις και ετοιμάζεται για το Πανεπιστήμιο

Μπορεί να μην δουλέψει ποτέ ξανά: Το αδιανόητο ποσό που πήρε η Κατερίνα Δαλάκα από όλα τα Survivor

«Καμπανάκι» από την ΕΜΥ: Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες – Πού και ποιες περιοχές θα «σαρώσουν»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ