Αληθινός φιλόζωος: Ο ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στέλνει το πιο όμορφο μήνυμα για τα αδέσποτα ζωάκια

αληθινός-φιλόζωος-ο-ηθοποιός-γεράσιμ-181568

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης εκτός από εξαιρετικός ηθοποιός είναι και αληθινά φιλόζωος. Συχνά αφοσιώνει τον χρόνο του για την βοήθεια των αδέσποτων ζώων στην Ελλάδα.

Στην περιοχή Σπάτα, όπου διαμένει, έχει αναλάβει τη φροντίδα και την υιοθεσία αρκετών αδεσποτάκιων που βρήκε στον δρόμο.

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Η φιλανθρωπική του δράση

Μέσα από τα μηνύματα του στους διαδυκτιακούς του φίλους, ο Γεράσιμος αναδεικνύει τη σημασία της φροντίδας των αδέσποτων ζώων και προωθεί την υιοθεσία αυτών, προσφέροντας έτσι μια νέα ευκαιρία ζωής σε ζωάκια που αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης. Η αφοσίωση του Γεράσιμου Σκιαδαρέση στα αδέσποτα ζώα της περιοχής αποτελεί ένα παράδειγμα αληθινής αγάπης και φροντίδας προς τα ζώα, και ενθαρρύνει την κοινότητα να στηρίξει αυτό το ευγενές έργο.

 

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: H φιλόζωη οικογένεια

Ο Γεράσιμος Σκαδαρέσης και η σύζυγός του, η ηθοποιός Μπέσσυ Μάρφα, είναι μαζί εδώ και δεκαετίες. Τους συνδέει ο έρωτας από τη μια και η αγάπη για τις τέχνες από την άλλη και τα παιδιά τους, οι δίδυμες Όλγα και Νίκη και ο Ιάγος.

Και οι δύο ηθοποιοί έχουν σημειώσει μεγάλη επιτυχία στην τηλεόραση, τον κινηματογράφο και το θέατρο, η οποία είναι άμεσο (και δικαιολογημένο) αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, αφοσίωσης και ταλέντου.

Είναι γνωστό ότι ο ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είναι φιλάνθρωπος, όπως και το γεγονός ότι η οικογένειά του (και οι πέντε) έχει κατοικίδια ζώα.

Όλη η οικογένεια είναι πάντα μαζί σε ένα ιδιαίτερο σπίτι με μεγάλη αυλή στα Σπάτα. Υπάρχει επίσης χώρος για τα κατοικίδια ζώα και να φιλοξενούνται τα αδέσποτα.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Κώστας Τσουρός: «Πιστεύω πολύ, έχω ζήσει θαύμα – Ξαφνικά, άρχισε να ιδρώνει η εικόνα της Παναγίας»

Η συμβουλή ψυχολόγου για τους γονείς: Πώς να βοηθήσετε το παιδί να χτίσει αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση σε νεαρή ηλικία

Περήφανη για τη μητέρα της η Τζένη Καζάκου: «Είναι η αμαζόνα μου – Με κοιτάει στα μάτια και συνεννοούμαστε»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ