Το Σύμπαν ευνοεί 4 ζώδια, σήμερα 9 Ιουλίου: «Έρχονται θετικές αλλαγές, όμως υπάρχουν και κίνδυνοι»

To σύμπαν, σύμφωνα με την αστρολογία, ετοιμάζει θετικές εκπλήξεις για 4 ζώδια, σήμερα 9 Ιουλίου, ωστόσο υπάρχουν και κίνδυνοι.
το-σύμπαν-ευνοεί-4-ζώδια-σήμερα-9-ιουλίο-205169

To Σύμπαν, σήμερα 9 Ιουλίου, θέτει υπό την προστασία του 4 ζώδια σύμφωνα με την αστρολογία, τα οποία τα ευνοεί. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και κίνδυνοι.

Από σήμερα 8 Ιουλίου 2024, ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία, φέρνοντας πρόοδο σε τέσσερα συγκεκριμένα ζώδια του ζωδιακού κύκλου τα οποία είναι έτοιμα να λάβουν σημαντικά μηνύματα από το Σύμπαν.

Καθώς ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, συνδέεται με τον Δία, τον πλανήτη της τύχης και της ανάπτυξης, οι άνθρωποι μπορούν να αναμένουν αλλαγές στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή που θα πηγάζουν από την ανάπτυξη και την ευημερία. Τα εξάγωνα επιτρέπουν στα ταλέντα των ανθρώπων να ρέουν εύκολα, χωρίς έντονη αίσθηση πίεσης. Τα εξάγωνα μας επιτρέπουν να ακολουθούμε το ρεύμα, εφ’ όσον εργαζόμαστε για να καλλιεργήσουμε συγκεκριμένους τομείς της ζωής μας.

Αυτή η συγκεκριμένη διέλευση αντιπροσωπεύει μια ευκαιρία να κατανοήσετε καλύτερα τις καθημερινές λεπτομέρειες, κάτι που έχετε μάθει προηγουμένως. Ίσως παλαιότερα να καταλαβαίνατε μόνο εννοιολογικά τη σημασία του. Τώρα, έχετε μια πιο ισχυρή κατανόηση των εννοιών πάνω στις οποίες εργάζεστε με πρακτικό τρόπο, πράγμα που σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να αναλάβετε δράση και να σπείρετε τους σπόρους της αλλαγής.

Το Σύμπαν έχει ένα σημαντικό μήνυμα για αυτά τα 4 ζώδια

Δίδυμοι

Τοξότης

Ζυγός

Λέων

Δίδυμοι

Όταν ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία, οι Δίδυμοι μπορούν να αναμένουν αλλαγές που σχετίζονται με τη σύναψη συμβάσεων ή διαπραγματεύσεων. Αυτό μπορεί να σημαίνει την επιτυχή διαμεσολάβηση για μια νέα θέση εργασίας ή μια προσφορά για μια δουλειά που ελπίζατε να πάρετε.

Εκτός από τον επαγγελματικό τομέα, οι Δίδυμοι μπορεί επίσης να λάβουν προσκλήσεις για διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις, όπως ραντεβού ή γνωριμίες με νέα άτομα σε κάποια εκδήλωση δικτύωσης.

Ανεξάρτητα από τη μορφή που θα λάβουν αυτές οι νέες συνδέσεις, οι Δίδυμοι θα πρέπει να αξιοποιήσουν το χάρισμα της καλής επικοινωνίας και της ανοιχτής αυτο-έκφρασης κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και να δουν τι τους επιφυλάσσει η μοίρα. Η στιγμή που ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία προσφέρει στους Διδύμους την ευκαιρία να μιλήσουν με τους ανθρώπους σε πιο βαθύ επίπεδο, έτσι ώστε να μπορούν να αναμένουν ανάπτυξη και αρμονία σε όλες τις σχέσεις τους.

Τοξότης

Για τον Τοξότη ως ζώδιο, ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία μπορεί να φέρει μεγάλη τύχη στον τομέα του έρωτα και του ρομαντισμού. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα έρθετε πιο κοντά με κάποιον που ήδη γνωρίζετε, θα έχετε μια σημαντική εξέλιξη σε μια υπάρχουσα σχέση ή θα ξανασυνδεθείτε με έναν παλιό φίλο με τον οποίο χάσατε την επαφή.

Αξιοποιήστε στο έπακρο όλα τα θερμά, αγαπησιάρικα vibes που έρχονται προς τον δρόμο σας, αλλά να θυμάστε, ακόμα κι αν οι σχέσεις σας ανθίζουν, οι προκλήσεις μπορούν ακόμα να εμφανιστούν. Φροντίστε τις σχέσεις σας με τρόπους που σας εξυπηρετούν και μην ξεχνάτε να ακούτε προσεκτικά τι λέγεται στις συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα.

Αυτό το εξάγωνο μπορεί να θεωρηθεί ως ένας τρόπος να σπάσετε τα εμπόδια που σας κρατούσαν πίσω ή σας κρατούσαν κολλημένους στο ίδιο μοτίβο συμπεριφοράς που δεν σας εξυπηρετεί πλέον. Δώστε προσοχή στην αρμονία των συνδέσεών σας με τους άλλους και αφήστε όλα τα όμορφα οφέλη των φιλιών και των συνεργασιών να επεκταθούν και να αναβαθμίσουν την ψυχή σας.

Ζυγός

Οι Ζυγοί μπορούν ως ζώδια να αναμένουν να δουν βελτίωση στον επαγγελματικό τους τομέα όταν ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία. Επωφεληθείτε από αυτή την ενέργεια ζητώντας καλύτερες συνθήκες εργασίας, είτε αυτό σημαίνει να ζητήσετε προαγωγή είτε να κάνετε κινήσεις για να συνδεθείτε με άλλα άτομα στον χώρο εργασία σας.

Είναι μια καλή ημέρα για να κάνετε θετικό αντίκτυπο ή εντύπωση στις συναντήσεις, οπότε μην φοβάστε να σηκωθείτε και να πείτε τη γνώμη σας: Το Σύμπαν σας στηρίζει.

Λέων

Για τους Λέοντες, τα ζώδια που όλοι γνωρίζουμε, ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία σχετίζεται με τις σχέσεις σας με άλλους ανθρώπους, είτε φίλους είτε συναδέλφους. Αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να διευρύνετε το δίκτυό σας και να δείτε τι θα προκύψει.

Ενδέχεται να διαπιστώσετε ότι κερδίζετε μεγαλύτερο σεβασμό ανάμεσα στους συναδέλφους σας, ειδικά κατά τη διάρκεια ομαδικών project. Αυτή η περίοδος μπορεί να οδηγήσει σε προαγωγές, εφόσον οι «σπόροι που έχετε φυτέψει» στη δουλειά σας βρίσκονται σε γόνιμο έδαφος και τους φροντίζετε με αγάπη.

Οι πιθανοί κίνδυνοι για αυτά τα 4 ζώδια

Ενώ αυτά τα τέσσερα ζώδια μπορούν να αναμένουν θετικά αποτελέσματα καθώς ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία, θα πρέπει επίσης να είναι ενήμερα για τους πιθανούς κινδύνους. Υπάρχει πιθανότητα να πιεστείτε υπερβολικά και να καταναλώσετε όλη σας την ενέργεια λόγω της αυξημένης διαίσθησής σας αυτή την περίοδο.

Όπως συμβαίνει με κάθε αλλαγή, το να κρατάτε τα πόδια σας στη γη ως ζώδια ενώ φτάνετε για τα αστέρια είναι πάντα μια καλή προσέγγιση. Η συνειδητή καλλιέργεια αυτών των τομέων θα οδηγήσει σε ανάπτυξη, καθώς αυτές είναι σημαντικές μεταβάσεις που έχουν τεράστια σημασία για εσάς και την ανοδική πορεία που μπορείτε να επιτύχετε.

 

 

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Θρήνος στον καλλιτεχνικό χώρο: Πέθανε ο ηθοποιός Θεόδωρος Τεκνετσίδης

Τραγωδία: Νεκρός από ηλεκτροπληξία 18χρονος που βούτηξε σε λίμνη

«Τρόμαξαν» να τη γνωρίσουν: Η Κατερίνα Λιόλιου εμφανίστηκε χωρίς ίχνος μακιγιάζ στην Μύκονο και ήταν μία «άλλη»

 

 

 

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ