Η συγκλονιστική στιγμή που μητέρα αγκαλιάζει τον εξαφανισμένο 3χρονο γιο της, μετά από 11 μέρες

Έναν εφιάλτη για 11 ολόκληρες ημέρες έζησε μητέρα αφού ο πατέρας του γιου της δεν τον γύρισε πίσω μετά τη συνάντησή τους
η-συγκλονιστική-στιγμή-που-μητέρα-αγκ-63738

Έναν εφιάλτη για 11 ολόκληρες ημέρες έζησε μητέρα αφού ο πατέρας του γιου της δεν τον γύρισε πίσω μετά τη συνάντησή τους. Η μητέρα δεν έχασε το κουράγιο της.

Η ιστορία του μικρόυ Noah και τα πρώτα λόγια της μαμάς του

Τελικά, μια γυναίκα εντόπισε τον μικρό σε άλλη Πολιτεία και κατάφερε να επιστρέψει σώος στην αγκαλιά της μαμάς του. «Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω αυτό που ένιωσα όταν τον έσφιξα ξανά στην αγκαλιά μου», δηλώνει η μητέρα του μικρού και προσθέτει «κρατιόμασταν και κλαίγαμε για 10 ολόκληρα λεπτά».

«Ήταν ένας εφιάλτης δίχως τέλος… Υπήρχαν στιγμές που έχανα κάθε ελπίδα να τον ξαναδώ» τόνισε.

Η συγκίνηση της μητέρας να αγκαλιάζει ξανά τον 3χρονο γιο της

Η Julia Bonin, ήταν εκείνη που αναγνώρισε τον μικρό στο δρόμο και ειδοποίησε τις αρχές. «Το ένστικτό μου έλεγε ότι ήταν το παιδί που είδα να αναζητείται, αλλά η λογική μου έλεγε ότι δεν μπορεί να έπεσα επάνω του έτσι απλά».

Όταν ο Noah επέστρεψε αεροπορικώς στον τόπο του, όλη η οικογένεια ήταν εκεί για να τον υποδεχτεί με αγκαλιές, φιλιά και πολλή συγκίνηση.

«Δόξα τω Θεώ, το παιδί μου γύρισε σπίτι», είπε η Amanda, «Η καρδιά μου πλημμυρίζει από χαρά και δεν βλέπω την ώρα να κάτσουμε μαζί στον καναπέ και να δούμε παιδικά όπως κάναμε πάντα. Δεν θα τον ξαναφήσω ποτέ από τα μάτια μου. Ποτέ!»

 

Μια συγκινητική ιστορία με αίσιο τέλος!

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ