Αρνήθηκαν τα χρήματα γιατί δεν τους γέμιζαν: 5 πασίγνωστοι Έλληνες ηθοποιοί που εγκατέλειψαν την καριέρα τους και άλλαξαν πορεία

Μπορεί να έκαναν τεράστια επιτυχία στην τηλεόραση σε γνωστές σειρές ωστόσο αποφάσισαν να αποσυρθούν και να ακολουθήσουν την καρδιά τους.
αρνήθηκαν-τα-χρήματα-γιατί-δεν-τους-γέ-63438

Μπορεί να έκαναν τεράστια επιτυχία στην τηλεόραση σε γνωστές σειρές ωστόσο αποφάσισαν να αποσυρθούν και να ακολουθήσουν την καρδιά τους. Ακολουθούν 5 Έλληνες και Ελληνίδες ηθοποιοί που άφησαν την τηλεόραση και ακολούθησαν διαφορετική καριέρα.

Εγκατέλειψαν την υποκριτική: Στέργιος Νένες

Ο Στέργιος Νένες έγινε γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στο «Κωνσταντίνου & Ελένης» τις σεζόν 1998 – 1999 και 1999 – 2000.

Η φήμη του εκτοξεύθηκε ως «Νικόλας Βαρθακούλιας». Κάνοντας το πρόσωπό του αναγνωρίσιμο στα μάτια όλων.

Ο ηθοποιός φαινομενικά έχει αλλάξει πορεία. Πλέον είναι επαγγελματίας οδηγός της Uber, έχοντας αφήσει πίσω του την υποκριτική.

Εγκατέλειψαν την υποκριτική: Τζένη Ιωακειμίδου

Η γυναίκα που ερωτεύτηκε το ανδρικό κοινό. Το Βότκα Πορτοκάλι την έκανε γνωστή. Η επόμενη επιτυχία της ήταν το Φάε τη Σοκολάτα σου με το Νίκο Σεργιανόπουλο.

Έχοντας πλέον ένα μεγαλύτερο σκοπό στην ζωή της η Τζένη Ιωακειμίδου πήγε στην Αμερική. Ζει πλέον μόνιμα εκεί με την οικογένεια της.

 

Εγκατέλειψαν την υποκριτική: Ναταλία Λιονάκη

Εξίσου δημοφιλής περίπτωση σε κίτρινες εκπομπές. Μετά το καθημερινό που έκανε στο Mega, η Ναταλία απεκδύθηκε εντελώς τον κοσμικό της μανδύα.

Κοσμικό όχι μόνο με την έννοια που δίνουν οι μοναχοί και οι καλόγριες, αλλά με την έννοια της κοσμικότητας που συναντά ένας ηθοποιός. Το λεγόμενο γκλάμουρ. Αυτό δεν της ταίριαζε και βρήκε μιαν άλλη πλευρά του εαυτού της, την οποία και ακολούθησε.

 

 

Γιώργος Σεϊταρίδης

Ο πιο γνωστός ρόλος του είναι αυτός του Περιστερόπουλου στο Singles. Πιο πριν αυτός στις Σειρήνες στο Αιγαίο. Κάπου το 2010 πρωταγωνιστούσε σε μια σειρά του ΑΝΤ1, όπου υποδυόταν έναν τύπο που είχε ξυπνήσει από κόμμα μετά από 20 χρόνια. Η σειρά δεν βρήκε μεγάλη επιτυχία. Πλέον είναι στην Θεσσαλία, εκεί όπου καλλιεργεί χωράφια.

Τα τελευταία χρόνια έχει κάνει κάποιες αραιές εμφανίσεις σε θεατρικό επίπεδο, αλλά όχι με διάρκεια.

Εγκατέλειψαν την υποκριτική: Μαρί Κυριακού

Όλοι μας είχαμε την εντύπωση ότι η Μαρί Κυριακού άφησε την υποκριτική γιατί παντρεύτηκε κι επομένως δεν είχε τόσο ανάγκη τη δουλειά. Η αλήθεια είναι ότι για εκείνη η σκέψη είχε έρθει νωρίτερα. Τα λόγια της σε συνέντευξη που έδωσε το 2016 επεξηγούν.

«Ήθελα να έχω προσωπική ζωή, ήθελα να κάνω κι άλλα πράγματα, ήθελα τους φίλους μου, δεν μπορούσα να αφοσιωθώ σε αυτό. Βέβαια, είχα την τύχη να συνεργαστώ με ανθρώπους που πάντα θαύμαζα πολύ.

Έτσι, το θέατρο ήταν για μένα ένας μικρός κύκλος, ο οποίος έκλεισε πολύ πριν το γάμο μου. Όσο για την τηλεόραση, το 2004 που παντρεύτηκα δούλευα ήδη στο Γλυκό του Κουταλιού και τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν μήνες μετά το γάμο. Τότε, βέβαια, ήδη σχεδίαζα το Με Αγάπη στο μυαλό μου, οπότε στη συνέχεια αφιερώθηκα αποκλειστικά σε αυτό».

Βέβαια η τηλεόραση δεν έμεινε εκτός του κάδρου της. Την άφησε από το επίπεδο της υποκριτικής και μετά βρέθηκε εκεί από ένα άλλο πόστο και με διαφορετική ιδιότητα.

 

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ